Komt de 'Harry Potter'-cast nog steeds met elkaar over?

Inhoudsopgave:

Komt de 'Harry Potter'-cast nog steeds met elkaar over?
Komt de 'Harry Potter'-cast nog steeds met elkaar over?
Anonim

Harry Potter fans vinden het moeilijk te geloven dat het meer dan 20 jaar geleden is dat de eerste film werd uitgebracht, en meer dan 10 jaar sinds de première van de laatste film in de franchise.

Tijdens het decennium dat de cast de iconische films maakte, vormden ze sterke vriendschappen die soms de vriendschappen weerspiegelden die hun personages voor de camera deelden. De relaties op de set waren positief en vriendelijk, en sommige acteurs gingen zelfs met elkaar uit!

Maar het is duidelijk dat Harry Potter geen vetes en rivaliteiten op de set had die soms andere filmfranchises teisteren.

Daniel Radcliffe, die Harry Potter speelde, leidt vandaag een leven dat er heel anders uitziet dan zijn leven als de ster van de franchise. De andere castleden zijn ook allemaal op veel manieren veranderd. Betekent dit dat ze de band verloren die ze ooit deelden? Blijf lezen om erachter te komen of de cast nog steeds met elkaar overweg kan.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson ontwikkelden een band op de set

Als de drie hoofdrolspelers van de franchise ontwikkelden Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson een unieke band op de set. Niemand anders kon zich volledig inleven in het niveau van druk waar ze onder stonden, behalve zij drieën, wat hen bij elkaar bracht en een band smeedde.

Er ontstonden vriendschappen over de hele Harry Potter-set, maar de band tussen de drie hoofdsterren, ook wel het Gouden Trio genoemd, was een van de sterkste.

Ondanks hun hechte relatie gingen Radcliffe, Grint en Watson niet echt samen buiten het filmen om. Watson bevestigde dat toen de camera's uit waren, de drie sterren hun eigen weg gingen.

Tot grote vreugde van de fans was dit niet omdat ze plotseling niet meer met elkaar konden opschieten toen de camera's stopten met draaien!

Watson onthulde dat de drie van hen zoveel tijd samen doorbrachten tijdens het filmen dat ze gewoon, en begrijpelijk, een pauze van elkaar nodig hadden. Als ze vrije tijd hadden, kozen ze ervoor om tijd alleen door te brengen, of om andere mensen te zien die ze normaal niet zouden zien, in plaats van elkaar.

De vriendschap tussen het hoofdtrio is legendarisch, maar de rest van de cast kon het ook goed met elkaar vinden. Er waren een paar schandalen die plaatsvonden achter de schermen van het maken van de films, maar geen berichten over castvetes.

Maar het is meer dan 10 jaar geleden sinds de laatste film werd uitgebracht. Zijn er sindsdien dingen veranderd tussen de cast?

Zijn Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint nog steeds vrienden?

Van wat er in de media is gerapporteerd over de castrelaties, lijkt het erop dat ze nog steeds met elkaar overweg kunnen. Er zijn in de afgelopen jaren geen meldingen geweest van vetes of slecht bloed, en de wereld was getuige van het bewijs dat de cast nog steeds met elkaar overweg kon tijdens de 20-jarige reünie: Return to Hogwarts, die in januari 2022 werd uitgezonden.

In de functie komen verschillende castleden weer samen en delen ze goede herinneringen aan hun tijd op de set. Fans waren vooral enthousiast toen ze zagen dat Radcliffe, Grint en Watson een lang gesprek voerden over hun gedeelde ervaring.

Emma Watson heeft onlangs onthuld dat ze contact houdt met Radcliffe en Grint nu ze allemaal volwassen zijn. Fans vermoedden dat de drie een groepschat zouden hebben, aangezien dat de manier is waarop de meeste mensen in contact blijven met oude vrienden in de moderne wereld.

Maar Watson legde uit dat ze geen groepschat hebben. In plaats daarvan houden ze individueel contact in plaats van als groep:

“Ze haten allebei WhatsApp en hun telefoons in het algemeen. Eigenlijk proberen we als drietal echt van de elektronica af te blijven, dus dat helpt niet voor een enorme hoeveelheid heen en weer ', zei Watson in een interview (via Cinemablend).

“We zitten niet in een groepschat, maar we spreken individueel. Rupert stuurt me foto's van [zijn dochter] woensdag en ik sterf. Dan en ik proberen over het algemeen elkaars zenuwen te kalmeren. We proberen allebei vooral uit de schijnwerpers te blijven, dus het was fijn om elkaars steun te hebben, wetende dat er een nieuwe golf van aandacht zou komen.”

Zijn Emma Watson en Tom Felton nog steeds vrienden?

Een van de interessantste vriendschappen die uit de franchise zijn voortgekomen, was die van Watson en To Felton, die Harry Potters aartsvijand Draco Malfidus speelden.

Watson gaf toe dat ze oorspronkelijk verliefd was op Felton, maar de twee werden uiteindelijk vrienden.

“Voor de eerste twee films was ik enorm verliefd op Tom Felton,” zei ze (via Us Weekly). “Hij was mijn eerste verliefdheid. Hij weet het helemaal. We hebben erover gepraat - we lachen er nog steeds om. We zijn nu echt goede vrienden, en dat is cool.”

In 2018 bevestigde Felton dat hij en Watson nog steeds goede vrienden zijn, ook al delen ze het niet altijd met de wereld als ze bijpraten.

“Lieve Emma. We zien elkaar eigenlijk best veel'', zegt Felton tegen Us Weekly. “We plaatsen er alleen niet altijd foto’s over. Iedereen houdt van de reünie ervan. We komen de hele tijd bij elkaar, we plaatsen het alleen niet altijd op Instagram.”

Aanbevolen: