Kan de cast van 'Modern Family' nog steeds met elkaar overweg?

Inhoudsopgave:

Kan de cast van 'Modern Family' nog steeds met elkaar overweg?
Kan de cast van 'Modern Family' nog steeds met elkaar overweg?
Anonim

Van alle familie-sitcoms raakte Modern Family echt een snaar bij kijkers. Er is iets zo moois aan de manier waarop de familie Dunphy/Pritchett om elkaar geeft. Of Phil nu enthousiast is over een nieuw Apple-product of Cam geniet van het verkleden als clown, de personages zijn altijd zichzelf en hun familieleden hebben geleerd dit te accepteren. Het is moeilijk te geloven, maar de cast zag er bijna heel anders uit omdat leidinggevenden niet zeker waren over het casten van Ty Burrell.

De cast heeft het vaak gehad over hoeveel ze van elkaar houden, en Rico Rodriguez zegt dat Sofia Vergara IRL grappig is. Kan de cast nog steeds met elkaar overweg? Laten we eens kijken.

Een echte familie

Hoewel Sarah Hyland niet dol was op Haley's laatste verhaallijn, maakte seizoen 11 van Modern Family fans wel emotioneel en het is nog steeds moeilijk om te beseffen dat er geen afleveringen meer zullen zijn over deze grote, wilde, liefdevolle familie.

Sofia Vergara heeft gedeeld dat de acteurs erg verdrietig waren om de show te beëindigen omdat ze zo dichtbij waren. Volgens Digital Spy zei ze: "Het was erg. We waren zo overstuur - we allemaal. We gaan elkaar echt missen. Het gaat niet om het werk, het zijn de mensen. Ik zal ze nooit elke dag zoals ik deed. Je verliest het contact in deze business. Ik ga ze missen. Ik mis ze nu al!"

moderne familie cast
moderne familie cast

Het klinkt alsof de cast van Modern Family altijd met elkaar kan opschieten, omdat ze na 11 seizoenen zoveel verbonden zijn, maar natuurlijk zal niets meer hetzelfde zijn. Ze zullen elkaar niet de hele tijd op de set zien en krijgen de kans om grapjes te maken, elkaars leven bij te praten en te genieten van de ervaring van zo'n leuke show.

Vergara zei ook dat de cast een familie was. Ze legde uit: "Waarom kan het geen Law & Order zijn? Het was de droombaan en als ik het allemaal opnieuw zou kunnen doen, zou ik en ik zou niets veranderen. Alles was perfect - de scripts, de cast, de schrijvers… We werden een familie, dus het is moeilijk om afscheid te nemen.

Mitch en Jay IRL

Jesse Tyler Ferguson zei dat Ed O'Neill "een vaderfiguur" is. Volgens Today.com zijn de twee close en zouden ze elkaar regelmatig e-mailen, wat heel lief is.

De acteur legde volgens Today.com uit: Hij zal me midden in de nacht willekeurige e-mails sturen om bij me in te checken, of wil dat ik weet wat hij aan het doen is. Het is net zoals mijn vader zou doen. Hij zal me sms'jes sturen die ik nauwelijks kan ontcijferen omdat hij niet de beste sms'er is. Het is geweldig.”

Ferguson sprak ook over hoe de acteurs met elkaar omgaan en voor elkaar zorgen. Hij legde uit: "We werken graag met elkaar samen en ik heb het gevoel dat de relaties die ik op tv heb, in mijn echte leven doorbloeden."

Hoe zit het met de Dunphy Girls?

Phil en Claire Dunphy doen altijd hun best om hun drie kinderen goed op te voeden, hoewel Luke, Alex en Haley allemaal interessante obstakels vormen. Of Luke nu zijn hoofd in een leuning steekt, Alex nerveus is om te socializen, of Haley en haar middelbare schoolvriend Dylan te serieus worden, de Dunphy-ouders hebben veel te verwerken.

Volgens Cheat Sheet maakten Ariel Winter en Sarah Hyland contact terwijl ze de zussen Alex en Haley Dunphy speelden.

Toen de show klaar was, plaatste Hyland een foto van haar en Winter op Instagram en schreef in het bijschrift: ik hou van deze mensen met heel mijn hart. 11 jaar samen is het bewijs dat jij en je tv-zus dezelfde outfit gaan dragen, broers en zussen voor het leven zullen worden gemaakt en je voor altijd zult vechten om dezelfde professor. We zullen altijd Dunphys zijn en we zullen elkaar altijd hebben.”

Mitch en Cam

cam en mitch op modern gezin
cam en mitch op modern gezin

Iedereen houdt van Mitch en Cam, omdat ze zo lief zijn samen en ze doen geweldig werk met hun dochter Lily.

Volgens Cinema Blend zei Eric Stonestreet dat het zo leuk zou zijn om in iets anders te schitteren met Jesse Tyler Ferguson. Hij deelde: "Jesse en ik, vanaf de eerste dag klikten we. We zijn twee verschillende mensen. Waar hij vandaan komt, wat hij deed om te komen waar hij is; waar ik vandaan kom, wat ik deed om te komen waar ik ben bij." Hij vervolgde dat ze elkaar "respecteren" en zei: "Het zou leuk zijn om ons in verschillende rollen te zien."

Fans zouden dit zeker graag zien.

Modern Family heeft mensen 11 geweldige seizoenen aan het lachen gemaakt en het is leuk om te weten dat de zaak zo dichtbij is geweest. Zoals Sofia Vergara zei, ze zijn eigenlijk als een familie, en het is zo lief.

Aanbevolen: