Komt de cast van 'Big Sky' echt met elkaar over?

Inhoudsopgave:

Komt de cast van 'Big Sky' echt met elkaar over?
Komt de cast van 'Big Sky' echt met elkaar over?
Anonim

De populaire ABC-serie Big Sky heeft dezelfde verteller achter Ally McBeal en Big Little Lies. David E. Kelley brengt een nieuwe thriller naar de entertainmentwereld na de zoektocht naar vermiste meisjes in Montana. De show krijgt al voorzichtige recensies. Brian Geraghty, Katheryn Winnick en Kylie Bunbury zijn de hoofdrolspelers van de serie, en het lijkt erop dat ze in het echte leven echt met elkaar overweg kunnen. De cast van Big Sky is samen geïnterviewd en de geweldige chemie tussen de acteurs is vrij gemakkelijk te identificeren. Tijdens een special met Good Morning America werd Brian bijvoorbeeld gebeld tijdens het interview. De scène was hilarisch, vooral voor Katheryn en Kylie. Beiden konden niet stoppen met lachen. Toen hem werd gevraagd naar de dynamiek achter de schermen, zei Katheryn dat het geweldig was, en ze was er trots op om sterke, dappere en krachtige vrouwen op het scherm te blijven portretteren. Brian en Kylie konden hun glimlach niet verbergen. Het is geen geheim dat de Big Sky-cast een speciale band tussen hen heeft.

Bekrachtigde vrouwen portretteren op Big Sky

Voor Vikings-fans is de nieuwste rol van Katheryn Winnick anders dan alles wat ze haar eerder hebben gezien. Hoewel er overeenkomsten zijn tussen Lagertha en de detective die ze speelt op Big Sky, worden kijkers verrast door haar talent om zich aan te passen aan verschillende personages. Niettemin, in tegenstelling tot het personage dat ze op het scherm speelt, is Katheryn nooit getrouwd geweest.

Voordat ze actrice werd, was ze een krijgskunstenaar die goed op weg was naar de Olympische Spelen. Ze is niet alleen een zwarte band in taekwondo, maar ze is ook een gediplomeerde lijfwacht, wat voor sommige mensen een beetje intimiderend kan zijn. Dat lijkt echter niet het geval te zijn met de cast van Big Sky, met wie ze een geweldige relatie heeft.

Hoe zit het met Kylie Bunbury, die Cassie Dewell speelt in de serie? Cassie en Jenny (gespeeld door Katheryn Winnick) hebben misschien gevoelens voor dezelfde man, maar buiten het scherm is Kylie's liefdesleven dramavrij. De actrice trouwde op nieuwjaarsdag met ondernemer Jon-Ryan Alan Riggins nadat ze haar in 2018 ten huwelijk had gevraagd op de Bahama's, na vier jaar daten.

De actrice verwijst altijd naar haar man als haar kalme wateren. Dit is niet alleen lief, maar het is ook een knipoog naar het bedrijf dat hij heeft opgericht, Liquid Death, dat ernaar streeft om water weer koel te maken door middel van geweldige advertenties en 100% recyclebare verpakkingen.

Omdat Kylie Bunbury in het echte leven gelukkig getrouwd is en Katheryn Winnick het ook geweldig lijkt te doen, lijdt het geen twijfel dat ze het echt met elkaar kunnen vinden. In tegenstelling tot de serie zijn ze weg van drama en zijn ze verliefd op verschillende mensen. Omdat beide actrices sterke en krachtige vrouwen portretteren, lijdt het geen twijfel dat hun zusterschap in het echte leven behoorlijk sterk moet zijn.

Wie is het onweerstaanbare lid van de cast?

Als Brian Geraghty geen mysterieuze ontvoerder speelt, richt de acteur zich op het stelen van harten. De beroemdheid heeft verschillende spraakmakende relaties gehad. In 2009 had Brian een jaar lang een romance met actrice Laura Ramsey voordat ze ermee ophielden. Drie jaar later begon hij te daten met Krysten Ritter, maar ze gingen ook uit elkaar na een jaar nadat ze zich realiseerden dat ze niet dezelfde opvattingen over het huwelijk deelden. Hoewel deze scheiding behoorlijk openbaar was, herstelde Brian genoeg om in 2016 met een Spaans model, Amber Kekich, te daten.

Helaas, net als zijn andere romances, stelde deze niet veel voor en liep hij uit de hand. De volgende jaren leek de acteur te genieten van het vrijgezelle leven. Dat is tot dit jaar.

Brian lijkt een relatie te hebben met collega-actrice Genesis Rodriguez, met wie hij samenwerkte in de show The Fugitive. Ondanks dat hij een relatie niet publiekelijk bevestigt, onthult een vluchtige blik op zijn Instagram een opgeslagen hoogtepuntspoel met gezellige kiekjes van hem samen met de mooie actrice.

Welk lid van de cast trok veel aandacht?

In Big Sky heeft iedereen zijn eigen plek om te schitteren. Maar deze keer was het castlid dat het publiek boeide verrassend niet een van de hoofdrollen. Toen Jesse James Keitel de rol van Jerrie op Big Sky kreeg, haalde het de krantenkoppen. Niet in de laatste plaats omdat de acteur, het model en de schrijver, die zich identificeert als zij/haar goed gecast was, maar omdat zij de eerste en enige niet-binaire serie is die regelmatig op primetime televisie te zien is.

En hoewel haar carrière net van de grond komt, is ze al in verschillende films en tv-shows verschenen. Jesse wordt geprezen voor haar werk om niet-binaire verhalen toegankelijk en mainstream te maken.

In een interview met The Advocate, legde ze uit: "Een queer persoon de mogelijkheid geven om zichzelf te beschrijven en namens zichzelf te pleiten, zal resoneren met de gemeenschap. Maar ik weet dat er maar zoveel is dat ik als acteur kan Aan het eind van de dag moet ik de woorden zeggen die me worden gegeven."

Hoewel ze stereotypen met gratie en stijl doorbreekt en ervan geniet om er openhartig over te zijn, geeft de acteur toe dat dit komt omdat ze de steun heeft van haar partner van meer dan een decennium, AJ Lebenns. Het stel is onlangs verloofd.

Elk lid van Big Sky heeft iets waardevols te bieden. Het lijdt geen twijfel dat ze zo goed kunnen acteren op het scherm, omdat ze in het echte leven allemaal een hechte band delen.

Aanbevolen: