Beroemdhedenbaby's die meteen tijdschriftcoversterren werden

Inhoudsopgave:

Beroemdhedenbaby's die meteen tijdschriftcoversterren werden
Beroemdhedenbaby's die meteen tijdschriftcoversterren werden
Anonim

Kinderen van beroemdheden kunnen slechts enkele dagen nadat ze zijn geboren, tijdschriftcoversterren worden. Wanneer een beroemdheid hun zwangerschap aankondigt, kijken we er allemaal naar uit om hun reis te delen en jaloers te zijn op hun coole zwangerschapsstijl, maar wat we echt willen zien, zijn de foto's. Babyfoto's van beroemdheden waren een groot bedrijf in de wereld vóór Instagram. Exclusieve rechten krijgen op babyfoto's zou een cijfer van zes cijfers zijn. Hier zijn enkele van de beroemdheden die meteen coversterren werden, zelfs als ze met een enorm prijskaartje kwamen!

10 Nicole Richie & Joel Madden's zoon, Harlow Madden

In 2008 verwachtten fans en roddelbladen de geboorte van het eerste kind van Good Charlotte-zanger Joel Madden en socialite Nicole Richie. De rockster en socialite waren zo populair dat People Magazine het paar $ 1 miljoen betaalde voor de rechten op de eerste foto's van Harlow Madden.

Nicole en Harlow sierden de cover in een informele foto van The Simple Life-ster die haar dochter vasthoudt. Binnen waren er meer foto's van het paar, plus een exclusief interview. Nicole Richie en Joel Madden spraken over ouderschap en hoe het hun leven veranderde.

9 Jamie Lynn Spears' dochter, Maddie Briann Aldridge

Maddie Briann Aldridge was al beroemd voordat ze werd geboren, maar misschien niet om de juiste redenen. Jamie Lynn Spears, zus van Britney Spears, beviel controversieel van Maddie toen ze 17 jaar oud was. In 2008. Oké! Magazine gaf Spears $ 1 miljoen voor de exclusieve foto's. Maddie en Jamie haalden in 2017 opnieuw de krantenkoppen, nadat het kind betrokken was bij een bijna fataal ATV-ongeluk.

Mensen verwachtten haar baby zo vaak te zien, er was een scam op MySpace waar twee nepfoto's circuleerden. Haar zwangerschap was slechts een van de vele controverses van Spears, die de Zoey 101-actrice tot op de dag van vandaag volgen. Ze moest zich verstoppen nadat ze haar tienerzwangerschap had aangekondigd, geschokte en overstuurde fans, die dachten dat ze een slecht rolmodel was.

8 Jessica Alba & Cash Warren's dochter, eer Marie Warren

Jessica Alba was nog steeds een populaire actrice en favoriet op de rode loper in juli 2008, toen ze met haar dochter op de cover van OK! Tijdschrift. Het tijdschrift betaalde Alba en haar partner, Cash Warren, $ 1,5 miljoen voor de exclusieve rechten op de afbeeldingen van hun dochter.

De Sin City-actrice onthulde ook details over haar spirituele geboorte, hoe ze aan het afvallen was en hoe het moederschap haar leven had veranderd. Honor verschijnt nu regelmatig op de Instagram-feed van haar moeder.

7 Christina Aguilera & Jordan Bratman's zoon, Max Liron Bratman

Toen Christina Aguilera in 2008 haar zoon Max Liron Bratman met Jordan Bratman kreeg, konden mensen niet wachten om te zien hoe schattig hij was. People Magazine bracht de exclusieve foto's van haar zoon voor $ 1,5 miljoen. Deze afbeeldingen kwamen met een familiefotoalbum van het nu gescheiden paar.

Ze onthulde ook haar dochter Summer Rain in 2015 op de cover van People Magazine. Haar dochter was zo schattig met grote blauwe ogen en een perfecte huid, dat veel mensen dachten dat de zangeres poseerde met een pop.

6 Anna Nicole Smith & Larry Birkhead's dochter, Dannielynn Birkhead

Dannielynn Hope Marshall Birkhead was een van de meest besproken baby's van de jaren 2000. Bijna iedereen geloofde dat Howard K Stern de vader was van de dochter van Anna Nicole Smith, maar na een lange juridische strijd werd onthuld dat fotograaf Larry Birkhead haar echte vader was.

Direct nadat het nieuws over haar echte vaderschap bekend werd, oké! bood onmiddellijk $ 2 miljoen aan voor de eerste foto's van het meisje met haar echte vader, Larry. Helaas werd de omslag twee maanden na de tragische dood van Anna Nicole Smith gemaakt toen Dannielynn slechts 5 maanden oud was. Er wordt beweerd dat het het bestverkochte nummer van OK was, in ieder geval in de VS.

5 Angelina Jolie & Brad Pitt's dochter, Shiloh Jolie-Pitt

Het eerste biologische kind van Angelina Jolie en Brad Pitt verdiende $ 4,1 miljoen voor hun debuut in People in juni 2006. Volgens The Hollywood Reporter werden er 2,2 miljoen exemplaren van de uitgave verkocht, en het geld werd geschonken aan liefdadigheidsinstellingen voor Afrikaanse kinderen. Op de omslag stonden haar superster-ouders die op een bed werden geleid en liefdevol naar de kleine, slapende baby keken.

Rechten op de foto's van Shiloh Nouvel werden al snel verkocht aan het Britse Hello! Tijdschrift voor $ 3,5 miljoen. Slechts enkele weken na de geboorte van Shiloh op 27 mei 2006, werd ze de eerste baby ooit wiens beeltenis werd gemaakt in een wassen beeld, waardoor ze een wereldrecordhouder werd, volgens CBS News.

In 2007 bracht People de rechten over op de exclusieve eerste foto's van Pax Thien, het jongetje dat Pitt en Jolie hadden geadopteerd uit Ho Chi Minh City, Vietnam. Dit kostte het tijdschrift $ 2 miljoen. Ook zijn er adoptiefoto's verkocht aan OK! Tijdschrift voor een onbekend bedrag.

4 Matthew McConaughey & Camila Alves' zoon, Levi Alves McConaughey

Oscar-winnende acteur Matthew McConaughey en zijn beeldschone vrouw Camila Alves debuteerden met hun zoon Levi op de cover van OK! Tijdschrift. Ze hebben $ 3 miljoen betaald voor de afbeeldingen. Naast de schattige afbeeldingen van de familie deelde McConaughey openhartig details over de geboorte van Levi.

"Dit is waar ik heb geleerd -- en niemand vertelt je dit -- maar een baby krijgen is een bloederig, pukey, zweterig, oer-ding! En ik bedoel dat als iets moois, " is hoe hij het beschreef bevalling. Levi verschijnt regelmatig op de Instagram-feeds van zijn beroemde familie.

3 Tom Cruise & Katie Holmes' dochter, Suri Cruise

Tom Cruise en Katie Holmes waren waarschijnlijk het beroemdste koppel ter wereld, dankzij Cruise's energieke verschijning in de Oprah Winfrey Show. Er was een enorme verwachting om hun eerste kind te zien, met veel geruchten om haar heen. Sommige mensen geloofden dat Holmes haar zwangerschap deed alsof, en sommige samenzweringstheorieën geloofden zelfs dat Suri in een laboratorium was gemaakt!

Het nummer van Vanity Fair van oktober 2006 werd neergeschoten door Annie Leibovitz en toonde de kleine Suri Cruise die uit Toms jasje stak terwijl Katie op hen neerkeek. Het afdrukken van de 22 pagina's tellende familiefoto-spread was verboden, en alleen bepaalde personeelsleden kregen er toegang toe. Alle niet-gepubliceerde afbeeldingen waren naar verluidt gebonden in zwaar karton met bewakers die het naar de shredder vergezelden. Katie heeft haar best gedaan om Suri uit het publieke oog te houden sinds deze recordbrekende cover-optreden.

2 Jennifer Lopez & Marc Anthony's Twins, Maximilian & Emme Muñiz

In februari 2008 beviel superster Jennifer Lopez van een tweeling Maximilian David en Emme Maribel Muñiz met de toenmalige echtgenoot Marc Anthony. Mensen betaalden naar verluidt $ 5 miljoen of meer om de exclusieve foto's van de tweeling te publiceren, die in het maartnummer van het tijdschrift van maart 2008 verschenen. Dit was destijds een record.

De intieme fotospread voor thuis toonde Lopez in de kinderkamer met de tweeling, het muzikale koppel met hun nieuwe aanwinsten en exclusieve beelden van hun huis. Emme trad samen met haar moeder op als zangeres bij de SuperBowl van 2020.

1 Angelina Jolie & Brad Pitt's Twins, Knox & Vivienne Jolie-Pitt

Toen Angelina Jolie in maart 2008 aankondigde dat ze een tweeling verwachtte, was de wereld vol verwachting om beelden van de baby's te zien. Mensen en Londen -cased Hallo! magazines werkten samen en boden een enorme $ 14 miljoen voor de foto's van Knox en Vivienne. Het geld is gedoneerd aan de Jolie-Pitt Foundation.

De schattige afbeelding toont Pitt en Jolie met al hun kinderen op bed. De natuurlijke foto vatte de opvoedingstechniek van het iconische koppel samen. Het hele Jolie-Pitt-gebroed ging onlangs de rode loper op om hun moeder, Angelina, te steunen in haar recente Marvel-film The Eternals.

Aanbevolen: