Jenna Fischer en John Krasinski klikten meteen op kantoor Draagt ze nog steeds zijn ring?

Inhoudsopgave:

Jenna Fischer en John Krasinski klikten meteen op kantoor Draagt ze nog steeds zijn ring?
Jenna Fischer en John Krasinski klikten meteen op kantoor Draagt ze nog steeds zijn ring?
Anonim

Jim en Pam Halpert werden een van de meest geliefde koppels van televisie op The Office, en Jenna Fischer verheugde kijkers toen ze in een interview in 2016 toegaf dat een deel van haar echt "verliefd" was op haar co-ster John Krasinski tijdens het filmen van de succesvolle sitcom.

Er gaan al jaren geruchten dat Jenna tot op de dag van vandaag in het geheim haar Office-verlovingsring draagt, ondanks dat ze in het echte leven getrouwd is met scenarioschrijver Lee Kirk. Jenna heeft deze beweringen eindelijk op Instagram aangepakt en fans zullen het misschien niet leuk vinden wat ze te zeggen had.

Jenna ontkende geruchten dat ze nog steeds de ring van Jim draagt

Jenna gaf kort na de finale van The Office 2013 toe dat ze de verlovingsring die Jim Halpert haar personage in de show gaf, hield, en fans vragen zich sindsdien af of ze hem nog steeds om heeft.

Een van haar Instagram-volgers vroeg Jenna uiteindelijk rechtstreeks naar het gerucht dat ze nog steeds de ring van John Krasinski draagt, en haar reactie was waarschijnlijk niet waar fans van de relatie van Jim en Pam op hoopten.

"Wat een vreselijk gerucht! Natuurlijk niet! Ik draag de ring die mijn echte echtgenoot van 10 jaar me heeft gegeven", schreef ze.

Ze heeft toegegeven dat ze verliefd was op John Krasinski

Geruchten over Jenna Fischer's potentiële echte gevoelens voor John Krasinski begonnen vaker de ronde te doen na haar verschijning in 2016 op Watch What Happens Live, toen ze toegaf dat ze wat "echte chemie" had met haar voormalige co-ster.

"Er is een echt deel van mij, dat is Pam, en er is een echt deel van hem, dat is Jim, en die delen van ons waren oprecht verliefd op elkaar", zei ze, eraan toevoegend dat John "als haar partner" ondanks dat ze allebei met andere mensen getrouwd zijn.

Het iconische duo sloeg meteen aan

John herhaalde Jenna's opmerkingen over hun geweldige chemie terwijl hij eerder dit jaar A Quiet Place Part II promootte.

John vertelde Yahoo! Entertainment waarvan hij zich nog herinnert dat hij auditie deed voor The Office, en 'wist' zodra hij Jenna in de overvolle zaal met actrices zag voorlezen voor de rol van Pam Beesly dat ze de rol zou krijgen. John deed toen zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat hij naast Jenna kon lezen, en hun onmiddellijke verstandhouding hielp hen allebei om gecast te worden.

"Ik dacht: 'Mijn god, als ik auditie doe met dit meisje, maak ik misschien een kans'", zei hij.

Aanbevolen: