10 tv-programma's die werden geannuleerd en daarna werden teruggebracht

Inhoudsopgave:

10 tv-programma's die werden geannuleerd en daarna werden teruggebracht
10 tv-programma's die werden geannuleerd en daarna werden teruggebracht
Anonim

In de loop der jaren hebben we tal van tv-shows zien komen en gaan. Hoewel sommigen hun lot misschien verdiend hebben, zijn er velen die veel te vroeg zijn geannuleerd. Deze geannuleerde shows leidden tot veel verontwaardiging toen ze werden geannuleerd, daarom hadden ze een tweede kans. Of het nu was omdat de fans terugvechten, of een stijging van de kijkcijfers, er zijn nogal wat shows die een tweede comeback hebben gemaakt.

Het komt niet vaak voor dat een geannuleerde show een tweede kans krijgt, maar soms besluit een ander netwerk of streamingdienst om de show een tweede kans te geven. Zelfs als de comeback niet zo succesvol was als de eerste keer, konden fans nog steeds de afsluiting krijgen die ze zo wanhopig wilden en nodig hadden van hun geliefde personages.

10 'Nashville'

Afbeelding
Afbeelding

Nashville was de hitshow over de countrymuziekindustrie. In de loop der jaren heeft de show niet alleen meer dan honderd afleveringen gehad, maar hebben ze ook 13 soundtrack-albums uitgebracht. Dat is de reden waarom de fans erg overstuur waren toen de show werd geannuleerd. De show ging oorspronkelijk in première in 2012 op ABC, en na seizoen vier, dankzij het geleidelijk afnemende aantal kijkers, werd de show uiteindelijk geannuleerd.

Veel die-hard fans die zichzelf "Nashies" noemden, hebben hard gevochten om de show niet te annuleren. Als gevolg hiervan besloot CMT een kans te wagen op de show en bracht het nog twee seizoenen terug voordat het uiteindelijk voorgoed eindigde. De show liep goed en dankzij toegewijde fans kreeg het een tweede kans om het opnieuw te proberen.

9 'Eén dag tegelijk'

een dag tegelijk
een dag tegelijk

De show One Day at a Time, zelfs als favoriet bij fans, kon niet twee keer aan het hakblok ontsnappen. De eerste keer dat de show werd geannuleerd was in maart 2019 nadat Netflix er na drie seizoenen mee stopte. De uitvoerende producenten wilden de show niet opgeven en probeerden een nieuw thuis voor de show te vinden. Gelukkig vonden ze een nieuw thuis voor de show op het CBS-netwerk, Pop. Het vierde seizoen kwam een jaar later uit op de reguliere televisie. Dankzij de pandemie kwam de productie voor de show echter tot stilstand en uiteindelijk besloot CBS na het vierde seizoen de stekker eruit te trekken. Producenten geven de show nog steeds niet op, maar tot nu toe hebben ze nog geen nieuw thuis gevonden.

8 'Gemeenschap'

gemeenschap
gemeenschap

De populaire show Community maakte zijn debuut op NBC in 2009. Fans waren meteen weg van de show met sterren als Joel McHale en Donald Glover in de cast. Het liep in totaal vijf seizoenen op NBC voordat het netwerk besloot dat het tijd was om de stekker eruit te trekken. Fans wilden niet dat de show zou gaan, en gelukkig voor hen Yahoo! besloten dat ze de show zouden opnemen en streamen op Yahoo! Scherm. Afleveringen werden voor een zesde seizoen online uitgezonden en fans wilden heel graag een zevende, maar de show kwam eindelijk voorgoed tot een einde.

7 'Brooklyn Nine-Nine'

brooklyn negen negen
brooklyn negen negen

De komedie Brooklyn Nine-Nine is een absolute favoriet bij fans. Sinds het voor het eerst op Fox in première ging, is het een favoriet onder fans. Daarom waren fans duidelijk overstuur toen bekend werd dat de show in 2018 na vijf seizoenen zou worden geannuleerd. Gelukkig voor fans pakte NBC de show op voor een zesde seizoen dat in 2019 zou worden uitgezonden. Helaas voor fans zal het achtste seizoen het laatste zijn, omdat de show voor de tweede keer werd geannuleerd. Vanwege de pandemie wordt het laatste seizoen pas in de herfst van 2021 uitgezonden, dus fans zullen nog wat langer moeten wachten.

6 'Futurama'

futurama
futurama

De geanimeerde show Futurama werd voor het eerst uitgezonden op Fox in 1999 en had een behoorlijk fatsoenlijke reactie voor een cartoon voor volwassenen. De show werd uitgezonden van 1999 tot 2003 gedurende vier seizoenen totdat Fox besloot de stekker uit de show te trekken. Het begon toen op Adult Swim te worden getoond als herhalingen en had behoorlijk goede beoordelingen als herhalingen, daarom werd de show teruggebracht.

Er is een vijfde seizoen gemaakt voor Comedy Central en voor films die voor dvd zijn gemaakt. De serie zou nog twee extra seizoenen worden uitgezonden, waardoor de zevende de laatste zou zijn en de show uiteindelijk voor de tweede keer voorgoed eindigde. Je kunt de herhalingen echter nog steeds zien!

5 'Aangewezen overlevende'

aangewezen overlevende
aangewezen overlevende

Kiefer Sutherland kwam overal terug naar televisieschermen, maar niet als de geliefde Jack Bauer van 24. In plaats daarvan nam hij een nieuwe rol op zich in Designated Survivor. Alles begon goed, want de show werd twee seizoenen op ABC uitgezonden. Helaas deed de show het niet zo goed als 24 ooit, dus de show werd uiteindelijk geannuleerd. Tot grote opwinding van de fans besloot Netflix echter dat ze de show voor een derde seizoen zouden ophalen, en fans konden het in plaats daarvan online streamen. De show overleefde het ook niet op Netflix, hoewel het voor de tweede keer werd geannuleerd.

4 'Veronica Mars'

veronica mars
veronica mars

Veronica Mars was een vrij succesvolle show met Kristen Bell in de hoofdrol. De show duurde drie seizoenen en fans waren dol op de show, en daarom waren ze geschokt toen ze ontdekten dat de show na het derde seizoen werd geannuleerd. Fans waren zo dol op de show dat ze een film begonnen te crowdfunden, die in 2014 werd uitgebracht. Omdat de film zoveel hype kreeg, besloot Hulu dat ze de show een kans wilden geven en brachten de show terug voor een vierde seizoen in 2019. Helaas voor de fans werd de show voor eens en voor altijd geannuleerd.

3 'Gearresteerde ontwikkeling'

gestopte ontwikkeling
gestopte ontwikkeling

Zelfs een grappige comedyshow als Arrested Development kon niet worden gered van het krijgen van de hak. De show werd oorspronkelijk uitgezonden op Fox in 2003. Het duurde drie seizoenen totdat het uiteindelijk in 2006 werd geannuleerd. Gelukkig voor fans kreeg de show een tweede kans toen Netflix besloot de show nieuw leven in te blazen voor een vierde seizoen. De show kreeg in 2019 een vijfde seizoen, maar het was uiteindelijk het laatste seizoen omdat de show voor de laatste keer werd geannuleerd.

2 'Friday Night Lights'

vrijdag nacht lichten
vrijdag nacht lichten

De show Friday Night Lights had in totaal vijf seizoenen, maar die vijf seizoenen zouden niet zijn gebeurd als fans de show niet hadden behoed voor annulering. De show werd oorspronkelijk uitgezonden op NBC in 2006. Vanaf het allereerste begin worstelde de show met kijkcijfers en kijkers, maar als de toegewijde fans er niet waren geweest, zou de show na het eerste of tweede seizoen zijn geannuleerd. De show werd bijna geannuleerd voor het derde seizoen, maar dankzij fans kon NBC een deal sluiten om de show terug te brengen voor het derde seizoen en het werd getoond op DirecTV's 101 Network. De show ging door tot het vijfde seizoen, toen het uiteindelijk voorgoed werd geannuleerd.

1 'Familieman'

familieman
familieman

Family Guy is een zeer populaire animatieshow voor volwassenen die al jaren in de lucht is. Het werd voor het eerst uitgezonden in 1999 op Fox na Super Bowl XXXIII. Helaas konden ze geen goed genoeg tijdslot vinden voor de show en werd voor het eerst geannuleerd in 2002. Dankzij herhalingen en dvd-verkoop nam de show enorm in populariteit toe. Daarom besloot Fox de show een tweede kans te geven en bracht de show in 2004 terug. Ze vonden de show een beter tijdslot en sindsdien gaat het goed!

Aanbevolen: