7 dingen die je niet wist over de hechte relatie van Kate Hudson met haar broer Oliver

Inhoudsopgave:

7 dingen die je niet wist over de hechte relatie van Kate Hudson met haar broer Oliver
7 dingen die je niet wist over de hechte relatie van Kate Hudson met haar broer Oliver
Anonim

Als het gaat om gezonde relaties met beroemdheden, nemen Kate Hudson en haar broer Oliver de kroon. Deze twee acteurs hebben zelf een ongelooflijke carrière gehad, maar het was hun wederzijdse steun die hen door moeilijke tijden in het verleden heeft geholpen, hun personages heeft opgebouwd en hen het vertrouwen heeft gegeven om de geweldige mensen te worden die ze nu zijn. open over hun vriendschap en hoeveel ze elkaar waarderen en van elkaar houden, maar hier zijn enkele interessante details die lezers misschien niet weten.

7 Kate en Oliver begonnen met een rotsachtige start

Om eerlijk te zijn, Oliver Hudson was toen drie. Zoals de meeste oudere broers en zussen, hield Oliver niet meteen van haar toen Kate Hudson werd geboren. Hij had de normale jaloezie die de meeste kinderen hebben, en hij maakte het bekend.

"Ik denk dat mijn moeder zei dat het begon toen ik thuiskwam uit het ziekenhuis en hij clementines in mijn wieg katapulteerde, en ze moest hem uit mijn kinderkamer verwijderen", lachte Kate. "En het breidde zich gewoon uit vanaf daar."

Natuurlijk namen de aanvallen van clementine aanzienlijk af naarmate de tijd verstreek, en het duurde niet lang voordat de broers en zussen goede vrienden werden.

6 Hun gecompliceerde opvoeding bracht hen dichter bij elkaar

Hoewel de twee nu een 'gemakkelijk leven' hebben, was dat niet altijd zo. Toen ze opgroeiden, was hun jeugd moeilijk, met een gezin vol conflicten, vooral gekenmerkt door hun afwezige vader. Maar Kate en Oliver hebben een manier gevonden om daar iets goeds van te maken, omdat ze leerden op elkaar te vertrouwen en de prachtige relatie die ze nu hebben op te bouwen.

"Ik bedoel, de realiteit is dat we een zeer interessante dynamiek hebben, en Oliver en ik hebben een interessante opvoeding gehad, en hoeveel conflicten er ook waren, we waren altijd zo close, en dan was het echt een beetje sloeg ons toen hij naar de universiteit ging, " legde Kate uit.

5 Kate en Oliver Hudson hebben een rommelige relatie met hun biologische vader

De belangrijkste reden waarom de jeugd van de broers en zussen Hudson geen rooskleurig bed was, was hun vader. Hun moeder, actrice Goldie Hawn, was zes jaar getrouwd met muzikant Bill Hudson, maar toen ze gingen scheiden, werd Bill een zeer afwezige vader, wat onvermijdelijk gevolgen had voor het leven van Kate en Oliver. Ze hadden lange tijd nauwelijks contact, en als ze dat deden, was het meestal niet erg prettig. Ze hebben hun familiekwesties zelfs verschillende keren openbaar gemaakt, met als meest expliciete keer dat Oliver op een Vaderdag een foto van Kate en hem met Bill plaatste, met het bijschrift "Gelukkige verlatingsdag…" en zijn zus tagde. Blijkbaar hebben ze hun relatie door de jaren heen enigszins verbeterd, maar ze hebben nog een lange weg te gaan.

4 Kate en Oliver Hudson hebben veel liefde voor hun stiefvader

Hoewel de verlating van hun vader ongetwijfeld een gat heeft geslagen in het leven van Kate en Oliver, hadden de broers en zussen het geluk een andere vaderfiguur te ontmoeten die zij als hun echte vader beschouwen: hun moeders partner, Kurt Russell.

Kate en Oliver houden van hem en zijn dankbaar dat hij optrad als ouder toen ze hem het meest nodig hadden. Kurt en Goldie zijn nog steeds samen en ze steunen hun kinderen bij elke stap.

3 Kate en Oliver Hudson hebben een gecompliceerde relatie met hun halfbroers en zussen

"Weet je waar ik de laatste tijd aan denk? Pap," zei Kate vorig jaar tegen Oliver terwijl ze hun goede voornemens voor het nieuwe jaar bespraken. "We hebben vier broers en zussen waar we geen tijd mee doorbrengen."

De broers en zussen waarnaar ze verwijst, zijn de drie andere kinderen van Bill Hudson en de eerstgeboren zoon van Kurt Russell, Boston. Hoewel ze een goede relatie hebben met de familie Russell, zijn ze niet zo hecht met hun stiefbroer Boston als met elkaar en hun halfbroer Wyatt Russell. De broers en zussen van Hudson zijn echter een ander verhaal, omdat de situatie ingewikkelder is, maar Kate en Oliver hebben zich onlangs gerealiseerd dat het niet de schuld van hun halfbroers en -zussen was dat hun vader hen uit elkaar hield.

"We zitten hier als, 'We hebben de beste familie, we zijn zo geweldig', en we erkennen nooit het feit dat we vier andere broers en zussen hebben. Vier, 'vervolgde Kate.' Dus ik heb nagedacht over de Hudsons en ik denk dat het belangrijk is dat we contact opnemen met al onze broers en zussen en misschien een beetje contact met hen opnemen."

2 Kate en Oliver Hudson voeden hun kinderen op als broers en zussen

Omdat ze zo close zijn als ze zijn, willen Kate en Oliver dat hun kinderen ook dichtbij zijn. Dus besloten ze hun kinderen op te voeden als broers en zussen. Ze wonen vrij dicht bij elkaar, dus het is niet zo moeilijk, en ze hebben een mooie routine ontwikkeld waardoor ze tijd samen kunnen doorbrengen.

"Onze kinderen zijn als broers en zussen - ze willen altijd bij elkaar zijn", vertelde Kate. "Ik heb de kinderen of ik stuur mijn kinderen naar Ollie's. Dan komen we langs en ontmoeten we elkaar en gaan we eten."

Deze regeling werkt perfect, niet alleen omdat het hen veel tijd met het gezin geeft, maar ook omdat het elk van hen tijd voor zichzelf geeft terwijl hun kinderen bij de ander zijn.

1 Kate en Oliver Hudson hebben een podcast

Weten dat, hoewel niet alle broers en zussen zo hecht zijn als zij, de relatie tussen broers en zussen uniek en belangrijk is, besloten Kate en Oliver een podcast te lanceren waarin ze de dynamiek van broers en zussen verkennen. De podcast heet "Sibling Revelry", en elke aflevering duikt in het verhaal van een reeks broers en zussen en hun relatie.

"Het begon met Oliver en ik wilden samen iets doen", legde Kate uit. "We noemen het 'feestvreugde' omdat het echt gaat over hoe we die relatie vieren. Ik denk niet dat mensen echt praten over het belang ervan." Oliver voegde eraan toe: "Het is een zeer dynamische relatie, een relatie die volgens mij onvoldoende is onderzocht."

De podcast is een enorm succes, en hun goede verstandhouding is een bewijs van hun liefde en vriendschap.

Aanbevolen: