Heeft Ariana Grande een hechte relatie met haar vader?

Inhoudsopgave:

Heeft Ariana Grande een hechte relatie met haar vader?
Heeft Ariana Grande een hechte relatie met haar vader?
Anonim

Ariana Grande is gemakkelijk op het hoogtepunt van haar carrière! De zangeres van 'Dangerous Woman' staat bovenaan de hitlijsten sinds haar hitsingle 'Thank U, Next' de nummer één bereikte in de Billboard Hot 100, en vanaf daar ging het alleen maar omhoog. Hoewel Ari zichzelf niet te veel druk oplegt als het gaat om grafieken en cijfers, is het duidelijk dat ze zich daar helemaal geen zorgen over hoeft te maken.

Hoewel haar carrière altijd succesvol is geweest, kan hetzelfde niet gezegd worden van haar persoonlijke leven. Terwijl fans weten dat haar liefdesleven een behoorlijk tumultueuze weg is geweest voor Ariana Grande, heeft ze ook hartzeer ervaren als het gaat om weer een andere persoonlijke relatie.

Grande's relatie met haar vader, Edward Batula, is niet altijd goed gegaan, zozeer zelfs dat ze geruime tijd van hem vervreemd was. Hoewel we weten dat de twee zich sindsdien hebben verzoend, vooral als het ging om haar geheime bruiloft, vragen velen zich af wat er precies is gebeurd en hoe hecht de twee vandaag zijn.

Een rotsachtige vader-dochterrelatie

Ariana Grande staat al sinds haar kindertijd in de schijnwerpers, maar de ster kreeg haar grote doorbraak in de populaire Nickelodeon-serie, Victorious. Grande speelde de rol van Cat Valentine en scoorde later haar eigen spin-off van de serie naast Jennette McCurdy in Sam & Cat.

Het duurde niet lang voordat Ariana het enige was waar iedereen over kon praten, en met haar geweldige zang die altijd door het scherm scheen, vroegen fans zich af wanneer ze haar debuutalbum zou uitbrengen. Nou, dat kwam allemaal tot stand na de release van Yours Truly, die in 2013 werd uitgebracht.

Volgens Ariana was dit hetzelfde jaar dat zij en haar vader, Edward Butera, een 'ruzie' zouden krijgen."Tijdens een interview met het tijdschrift Seventeen werd Ari gevraagd naar haar moeilijke relatie met Butera, waaruit bleek dat het een van de "zwaarste" dingen was die ze ooit heeft moeten doorstaan.

Hoewel ze de details over de oorzaak van hun ruzie geheim heeft gehouden, deelde ze wel dat het gebeurde in het jaar dat ze uitbrak in de muziekscene. "Het is privé, maar het gebeurde vorig jaar", zei ze tijdens haar interview in 2014. Ari's vader, die als grafisch ontwerper werkt in Boca Raton, Florida, was er niet veel aan het begin van haar carrière, en het blijft onduidelijk waarom Ari fans een deel van het drama liet zien in de release van 2018 van haar hitsingle, 'Thank U, Next'.

"Op een dag zal ik door het gangpad lopen. Hand in hand met mijn moeder, zal ik mijn vader bedanken. Omdat ze uit het drama is gegroeid. Ik wil het maar één keer doen, heel erg. that last" zijn de teksten die Ari schreef voor haar eerste nummer 1-hit, waarmee ze duidelijk maakt dat Grande vastbesloten is om niet in de voetsporen van haar vader te treden, vooral niet als het gaat om vertrouwen binnen een relatie.

Ariana verzoent zich met Edward

Ondanks hun ups en downs zijn Ariana Grande en Edward Butera erin geslaagd om zich te verzoenen en te blijven werken aan hun relatie. In 2017 wenste Ari haar vader een gelukkige Vaderdag op Instagram, wat een van de allereerste keren was dat ze in het openbaar over hem sprak en een foto van hem op haar sociale media plaatste.

In 2019 vergezelde Butera Ari tijdens het Europese deel van haar "Thank U, Next"-tour, wat eigenlijk Edwards allereerste keer in Europa was. Het ging duidelijk langzaam maar zeker beter, en tegen het einde van 2019 waren Ari, haar moeder, Joan Grande, en vader, Edward, allemaal samen voor Thanksgiving.

Grande onthulde dat de vakantie die ze samen doorbrachten de allereerste was in bijna twee decennia! "Eerste Thanksgiving met mijn beide ouders in 18 jaar", schreef ze. Hoewel er veel tijd is verstreken, is het duidelijk dat er nog wat genezing nodig is, maar fans zijn dolgelukkig voor Ari en haar vader, en de vele herinneringen die de twee in de toekomst zullen kunnen opbouwen.

Heeft Edward Ariana's bruiloft bijgewoond?

Ariana Grande is eerder dit jaar in het geheim getrouwd in wat een van de mooiste en meest intieme ceremonies was die we ooit hebben gezien! De 'God Is A Woman'-zanger trouwde met zijn vriend en vastgoedliefhebber D alton Gomez. Hoewel er maar heel weinig mensen bij de ceremonie waren, was Ari's vader, Edward, wel aanwezig!

Volgens Vogue zei Ari haar "I do's" samen met haar vader, die aanwezig was op de grote dag van zijn dochter. Joan Grande, Frankie Grande en hun Nonna, Marjorie, waren ook allemaal aanwezig, wat duidelijk maakte dat de familie definitief weer bij elkaar is! Net als haar relatie met Ed, bleef Ari's bruiloft ook vrij privé, maar de paar foto's die ze op Instagram deelde waren genoeg om ons in een razernij te brengen.

Aanbevolen: