Deze Disney Channel-sterren worden dit jaar 30

Inhoudsopgave:

Deze Disney Channel-sterren worden dit jaar 30
Deze Disney Channel-sterren worden dit jaar 30
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Disney Channel ons enkele van de grootste sterren in de hedendaagse entertainmentindustrie heeft gegeven. Veel van onze favoriete muzikanten en acteurs werden beroemd op Disney Channel, en in 2022 gaan veel van degenen die beroemd werden in de jaren 2000 hun derde decennium in. Van Hannah Montana-ster Miley Cyrus tot de beroemde tweeling Dylan en Cole Sprouse - blijf door te scrollen om erachter te komen welke van je favoriete Disney-kindersterren in 2022 hun grote 30e verjaardag zullen vieren!

8 Miley Cyrus wordt 30 op 23 november

De lijst wordt afgetrapt door zangeres Miley Cyrus die in 2006 beroemd werd als het titulaire personage in de Disney Channel-hitshow Hannah Montana. Sindsdien is Miley Cyrus een vaste waarde in de entertainmentindustrie, en hoewel ze enkele acteeroptredens deed na Hannah Montana, is ze tegenwoordig vooral bekend als muzikant. In de loop van haar carrière heeft Miley Cyrus zeven succesvolle studioalbums uitgebracht, waarvan haar meest recente Plastic Hearts uit 2020 is. Miley Cyrus werd geboren op 23 november 1992 in Franklin, Tennessee, en in 2022 wordt ze 30.

7 Selena Gomez wordt 30 op 22 juli

De volgende op de lijst is muzikant en actrice Selena Gomez die in 2007 beroemd werd als Alex Russo in de Disney Channel-show Wizards of Waverly Place. Sindsdien heeft Gomez succes gehad in zowel acteren als muziek.

In de loop van haar acteercarrière was ze te zien in projecten zoals Only Murders in the Building, Spring Breakers en The Fundamentals of Caring - en ze heeft ook zes succesvolle studioalbums uitgebracht als zangeres. Selena Gomez werd geboren op 22 juli 1992 in Grand Prairie, Texas, en in 2022 wordt ze 30.

6 Demi Lovato wordt 30 op 20 augustus

Laten we verder gaan met Demi Lovato. Demi Lovato werd beroemd als Mitchie Torres in de Disney Channel-film Camp Rock en het vervolg Camp Rock 2: The Final Jam. Sindsdien heeft Lovato enorm veel succes gehad in de muziekindustrie en in de loop van hun carrière hebben ze zeven succesvolle studioalbums uitgebracht. Demi Lovato werd geboren op 20 augustus 1992 in Albuquerque, New Mexico, en dit jaar worden ze 30.

5 Nick Jonas wordt op 16 september 30

Over Camp Rock gesproken, de band de Jonas Brothers werd ook beroemd dankzij de populaire Disney Channel-film. Het jongste Jonas Brothers-lid, Nick Jonas, is nog een andere Disney Channel-ster die dit jaar 30 wordt. Behalve dat hij samen met zijn broers beroemd was, vond Nick Jonas ook succes als soloartiest. Nick heeft samen met de Jonas Brothers vijf studioalbums uitgebracht en vier als soloartiest. De muzikant werd geboren op 16 september 1992 in Dallas, Texas.

4 Dylan en Cole Sprouse worden 30 op 4 augustus

Volgende op de lijst zijn de tweelingbroers Dylan en Cole Sprouse die in 2005 beroemd werden dankzij de Disney Channel sitcom The Suite Life of Zack & Cody.

Sindsdien zijn beiden doorgegaan met acteren - Cole is vooral bekend door het vertolken van Jughead Jones in het tienerdrama Riverdale, terwijl Dylan verscheen in films als After We Collided en The Curse of Turandot. Dylan en Cole Sprouse zijn geboren op 4 augustus 1992 in Arezzo, Toscane, Italië, en worden dit jaar 30.

3 Gregg Sulkin wordt 30 op 29 mei

Een andere beroemde Disney Channel-ster die in 2022 30 wordt, is Gregg Sulkin. Sulkin werd beroemd in de Disney Channel-shows As the Bell Rings en Wizards of Waverly Place, en sindsdien speelde hij in projecten als Pretty Little Liars, Runaways en Faking It. Gregg Sulkin werd geboren op 29 mei 1992 in Londen, Engeland.

2 Emily Osment wordt 30 op 10 maart

De volgende is Emily Osment die in 2006 beroemd werd als Lilly Truscott in de Disney Channel-show Hannah Montana. Sindsdien was Osment te zien in projecten als Young & Hungry, Almost Family en Cleaners. Naast acteren probeerde Emily Osment ook te zingen, maar met minder succes. Emily Osment bracht één studioalbum en twee extended play uit. De voormalige Disney-ster werd geboren op 10 maart 1992 in Los Angeles, Californië, en dit jaar wordt ze 30.

1 Bridgit Mendler wordt 30 op 18 december

Tot slot, de lijst wordt afgerond met Bridget Mendler, die beroemd werd als Juliet van Heusen in de Disney Channel-show Wizards of Waverly Place. Sindsdien heeft Mendler een carrière in muziek en acteren nagestreefd. De ster bracht één studioalbum en twee extended play uit, en ze verscheen in projecten als Undateable en Nashville. Bridget Mendler werd geboren op 18 december 1992 in Washington, D. C., en ze wordt dit jaar ook 30.

Aanbevolen: