Disney Channel's 20 beste tv-programma's van de afgelopen 30 jaar, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Disney Channel's 20 beste tv-programma's van de afgelopen 30 jaar, officieel gerangschikt
Disney Channel's 20 beste tv-programma's van de afgelopen 30 jaar, officieel gerangschikt
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat de leidinggevenden van Disney Channel weten hoe ze nieuwe tv-programma's moeten maken waar kinderen naar kunnen kijken! Ze hebben een team van makers die met ideeën komen die net zo lijken op het spinnen van goud! Sommige van de beste tv-programma's van Disney Channel zijn tien jaar oud, terwijl sommige van de andere goede een beetje nieuwer zijn. Enkele van de grootste Disney Channel-sterren aller tijden zijn Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato, Hilary duff en Zendaya! Al deze acteurs zijn op een of ander moment in grote tv-shows van Disney Channel verschenen.

Disney Channel weet precies wat ze doen en ze zullen geweldige shows blijven maken waar kinderen graag naar kijken, waarschijnlijk voor altijd. Lees verder om erachter te komen wat de beste shows zijn die Disney Channel de afgelopen 30 jaar heeft uitgebracht, gerangschikt in volgorde!

20 Shake It Up… Over meisjes die dol zijn op dansen

Dit tv-programma gaat over twee meisjes die dol zijn op dansen! Daarom staat het woord 'shake' in de titel. Deze meisjes schudden graag met hun lichaam en dansen op het ritme van elk nummer dat ze horen. Shake It Up liep drie seizoenen tussen 2010 en 2013.

19 Phineas And Ferb… Over een eindeloze zomer vol avonturen

Phineas and Ferb is een geweldige animatieshow van Disney Channel over twee broers die een eindeloze zomer vol avonturen en leuke tijden beleven! Het enige dat hen in de weg zou kunnen staan, is het feit dat ze een oudere zus hebben die super nieuwsgierig is en ze altijd probeert te verraden.

18 Leven met Derek… Over gezinsvermenging

Life With Derek draait om hoe het voelt om met samengestelde gezinnen om te gaan. De moeder van een tienermeisje trouwt met een man die zelf al kinderen heeft. Zij en haar broers en zussen moeten vroeg of laat met haar stiefbroers en -zussen opschieten om een vredige en ordelijke gezinsomgeving te behouden.

17 Austin en Ally… over muzikaal getalenteerde kinderen

Disney tv-programma's die draaien om muziek, zang en instrumentals zijn altijd super succesvol! Daarom is Austin en Ally zo leuk om naar te kijken. Het gaat over een jongen genaamd Austin en een meisje genaamd Ally en ze zijn allebei muzikaal getalenteerd. Dit is een van de meer populaire shows op Disney Channel.

16 Jonas… Over Kevin, Joe en Nick

Iedereen die fan is van de Jonas-broers heeft de show Jonas gezien. Het is een show die zich richt op Kevin, Joe en Nick! Veel van de verhaallijnen in deze show zijn grappig bedoeld, maar helaas duurde de show maar twee seizoenen. Fans wilden dat ze meer konden zien.

15 Cory In The House… Een spin-off van That's So Raven

Cory in the House is een spin-off van een andere epische Disney Channel-show die verderop in deze lijst zal worden vermeld! Deze concentreert zich op een jongen genaamd Cory die met zijn vader naar het Witte Huis verhuist nadat zijn vader de aangewezen chef-kok voor de president van de Verenigde Staten wordt.

14 Jessie… Over een meisje dat als oppas werkt

Jessie is een show over een meisje dat als oppas werkt. Ze verandert haar hele levenssituatie en de omgeving die ze kent sinds ze een kind was om naar een nieuwe plek te verhuizen om een nieuwe baan met nieuwe verantwoordelijkheden op zich te nemen. Dit is absoluut een solide coming of age-verhaal.

13 Hond met een blog… Over een pratende hond

Dog with a Blog is een interessante Disney Channel-show over een hond met zijn eigen gevoel voor humor, persoonlijkheid en manier van denken. Omdat de hond kan praten, heeft hij een eigen blog waar hij zijn gedachten en gevoelens kan vastleggen! Hij heeft een wijs denkproces.

12 Kim Possible… Over een tienerspion

Kim Possible is een interessante geanimeerde Disney Channel-show over een tienermeisje dat een dubbelleven probeert te leiden als spion en als middelbare scholier. Ze onderhoudt haar vriendschappen en gezinsleven en redt tegelijkertijd haar stad van slechteriken.

11 Zelfs Stevens… over hilarische middelbare scholieren

Zelfs Stevens is een hilarische tv-show over middelbare scholieren. De hoofdpersoon is een jongen uit de zevende klas en hij ergert zich aan zijn oudere zus, die een meisje van de achtste is. Shia LaBeouf is de hoofdrolspeler in deze show en hij maakte van Even Stevens zeker een grappigere show om naar te kijken.

10 Sonny With A Chance… Over een meisje dat in een tv-show wordt gecast

Demi Lovato-fans zijn dol op Sonny with a Chance! Het gaat over een meisje dat de kans krijgt om te schitteren in een populaire tv-show. De hele tijd dat ze de hoofdrol speelt in haar tv-show, neemt ze het op tegen een rivaliserende tv-serie en moet ze omgaan met de adrenaline van de hele situatie.

9 De trotse familie… over een grappige en hechte familie

The Proud Family is een geweldige geanimeerde tv-show op Disney Channel over een hechte familie die veel tijd samen doorbrengt, vaak gericht op volwassen verhaallijnen voor een animatieserie. De hoofdpersoon heet Penny Proud en ze brengt veel tijd door met haar familie en haar vrienden van school.

8 Veel succes Charlie… Over een gezin dat voor een nieuwe baby zorgt

Good Luck Charlie is een Disney Channel-show over een gelukkig gezin dat alles verandert aan hun manier van leven wanneer er een nieuwe baby in het gezin wordt geboren. Ze doen wat ze kunnen om het kind op de slimste, gezondste en veiligste manier op te voeden. Dit is een heel lief Disney-kanaalprogramma om op af te stemmen.

7 Phil van de toekomst… Over een futuristisch gezin

Phil of the Future is een Disney Channel-show over een gezin dat uit de toekomst komt. Ze reizen door de tijd naar het moderne Amerika en komen daar vast te zitten. De kinderen moeten zich inschrijven op de middelbare school en doen alsof ze passen in een moderne manier van leven, terwijl ze in werkelijkheid gewend zijn aan futuristische technologie.

6 That's So Raven… Over een tiener die paranormale visioenen krijgt

Deze show gaat over een tienermeisje dat de kracht heeft om toekomstvisies te zien. Ze heeft geen controle over haar visioenen en haar visioenen komen naar haar toe wanneer ze maar willen. Soms probeert ze te voorkomen dat haar visioenen uitkomen, maar ze komen toch altijd uit.

5 Lizzie McGuire… Over een meisje dat opgroeit

Lizzie McGuire is een coming of age-verhaal over een meisje dat zich bezighoudt met zaken als vriendschappen, daten, familiedrama en meer. Ze heeft te maken met een vervelend broertje, strenge ouders, verliefd op een man die haar niet echt opmerkt, en dingen waar de meeste meisjes van die leeftijd zich mee kunnen identificeren.

4 The Suite Life Of Zack and Cody… Over een tweeling die in een hotel woont

Dylan en Cole Sprouse zijn de sterren van de show over een tweeling die uiteindelijk naar een hotel verhuist omdat hun moeder wordt ingehuurd als hotelentertainment. Hun moeder is een getalenteerde zangeres en daardoor kunnen ze gratis in een extreem chique hotel wonen terwijl ze opgroeien.

3 K. C. Undercover… Over een meisje dat als undercover spion werkt

Zendaya is de ster van K. C. Undercover. Deze show gaat over een meisje dat samen met haar familie als undercover spion werkt. Ze hoeft niet elke missie alleen aan te gaan, want ze heeft ook de hulp van haar familie wanneer ze die echt nodig heeft. Zendaya doet geweldig werk als lead.

2 Wizards Of Waverly Place… Over een familie van Wizards

Selena Gomez-fans luisterden jarenlang naar Wizards of Waverly Place. Deze show gaat over een meisje met magische krachten! Haar hele familie heeft ook magische krachten. Ze heeft twee broers, een moeder en een vader en iedereen in haar familie staat super dicht bij elkaar. Selena Gomez is een geweldige actrice in deze Disney Channel-show.

1 Hannah Montana… Over een meisje dat ook een beroemde zangeres is

De meest populaire Disney Channel-show ooit is Hannah Montana. Miley Cyrus is de ster van Hannah Montana en de show richt zich op een meisje dat een dubbelleven probeert te leiden als een gewone studente die omgaat met haar vrienden en bij haar familie woont, maar ook een beroemde zangeres is met een lange lijst van hits liedjes!

Aanbevolen: