Deze 'Carol' en 'Ratched' mashup is dit jaar de op één na beste queer feestelijke komedie

Inhoudsopgave:

Deze 'Carol' en 'Ratched' mashup is dit jaar de op één na beste queer feestelijke komedie
Deze 'Carol' en 'Ratched' mashup is dit jaar de op één na beste queer feestelijke komedie
Anonim

Netflix LGBTQ+-gericht account The Most plaatste een hilarische bewerking van de serie met Sarah Paulson in de hoofdrol als de angstaanjagende titulaire verpleegster en de Golden Globe-genomineerde queer-favoriet, geregisseerd door Todd Haynes.

De 'Carol' en 'ratched' mashup waarvan je nooit wist dat je ze nodig had

“Het is de mooiste tijd van het jaar… om homo te zijn”, schreef The Most bij de video.

Uitgebracht in 2015, schittert Carol met Cate Blanchett en Rooney Mara als twee vrouwen die tegen de maatschappelijke normen ingaan om hun romance te beleven in New York City in de jaren vijftig. Openlijk queer actrice Sarah Paulson verschijnt ook in de film als de vriendin en voormalige minnaar van Blanchett's Carol.

In Ratched speelt de ster van American Horror Story een personage dat worstelt met haar seksualiteit. De verpleegster realiseert zich in feite dat ze zich aangetrokken voelt tot Gwendolyn Briggs, gespeeld door Cynthia Nixon van Sex and the City.

"Ik heb mijn oog laten vallen op deze roodharige", vertelt Paulsons personage Abby in een scène aan Carol.

The Most's bewerking volgt onmiddellijk met een montage van Paulson terwijl Mildred Ratched volledig onder de indruk is van roodharige Gwendolyn. Het werkt naadloos, zoals deze fan aangeeft. @ashleighdiane86 zei: "Fing Ratched IS de Carol prequel, WAT".

De hele mashup-clip bevat ook een feestelijk deuntje en felrode kerstachtige titelkaarten om de verhalen een warm vakantiegevoel te geven.

Fans vragen om een 'Carol'-prequel… en een alternatief 'Happiest Season'-einde

Queer Twitter waardeerde de bewerking en vroeg Netflix om een Carol-prequel over Abby te geven, met Paulson en Blanchett als koppel in de hoofdrol. Sommigen riepen ook op tot een film waarin Kristen Stewart en Aubrey Plaza een homostel spelen, na hun bijna romance op Clea DuVall's Happiest Season. @Sarahpaulsbean zei: "GEEF ONS NU EEN CAROL PREQUEL DON WE SHY!!"

In de Hulu feestelijke queer-komedie speelt Stewart een Abby, net als het personage van Paulson in Carol. (Het is verwarrend, dat weten we.) Wanneer Stewart's Abby besluit om de feestdagen door te brengen bij de ouders van haar vriendin, weet ze niet dat Harper, gespeeld door Mackenzie Davis, er niet is aan haar familie.

Daar aangekomen moet Abby doen alsof ze de hetero kamergenoot van Harper is. Ze komt er ook achter dat Harper haar allereerste relatie met een vrouw, Riley van Aubrey Plaza, beëindigde uit angst om uit de kast te komen tegenover haar tamelijk conservatieve ouders en zussen. Abby en Riley hebben een band omdat ze buitengesloten worden en jongen, er is echte chemie daar. Maar de film verkent deze verhaallijn niet en concentreert zich op de reis van Abby en Harper naar acceptatie.

Aanbevolen: