Jake Gyllenhaal reageert op Taylor Swift's 'All Too Well' Shade

Inhoudsopgave:

Jake Gyllenhaal reageert op Taylor Swift's 'All Too Well' Shade
Jake Gyllenhaal reageert op Taylor Swift's 'All Too Well' Shade
Anonim

Taylor Swift stuurde ons allemaal terug naar 2010 met de heropname van haar album Red's "All Too Well". De nieuwe versie van 10 minuten plus de toevoeging van een korte film heeft fans geschokt en vol ongeloof.

Swifties vermoedden dat het in 2012 geschreven lied over haar drie maanden durende relatie met acteur Jake Gyllenhaal ging… en ze hadden gelijk.

De korte film met in de hoofdrollen Dylan O'Brien en Sadie Sink en werd geschreven en geregisseerd door Taylor zelf. De video toonde de ins en outs van Taylor's perspectief tijdens hun affaire en hoe diepbedroefd ze was toen het eindigde.

Er waren zoveel kleine ironieën en betekenisvolle symbolen dat het echt een filmisch meesterwerk was.

Haar nieuwe teksten "Ik word ouder, maar je geliefden blijven van mijn leeftijd" en "Je zei dat als we wat ouder waren geweest, het misschien goed zou zijn geweest / en daardoor wilde ik sterven", bewijzen zelfs meer dat het nummer over Jake gaat.

Toen Taylor en Jake met elkaar uitgingen, verschilden ze negen jaar, zij werd 21 en hij 30, en hun leeftijdsverschil was naar verluidt een belangrijke reden voor hun breuk.

Taylor Swift All Too Well: de korte film

De verhaallijn sprak met veel Taylor Swift-fans die een vergelijkbare relatie hebben gehad. Het sprak echter niet zo goed met Jake Gyllenhaal.

"Jake heeft er geen interesse in", deelt de insider mee. "Hij leest geen roddels en besteedt er geen aandacht aan." De bron zegt over Jake: "Hij leeft zijn leven en concentreert zich op zichzelf. Hij negeert al het lawaai."

Zijn bestie Ryan Reynolds heeft meegezongen en Taylor Swift ondersteund tijdens haar Saturday Night Live-optreden. Dit wreef fans op de verkeerde manier en hopelijk vat Gyllenhaal het niet al te persoonlijk op.

Zijn vrouw, Blake Lively, maakt deel uit van Taylors volgende project, dus het lijkt zeer waarschijnlijk dat hij Blake alleen maar steunt.

Blake en Ryan kijken naar Taylor op SNL

Ryan zingt mee met Taylor's "All Too Well"-uitvoering.

Taylor Swift's nieuwe videoclip voor haar nummer "I Bet You Think About Me", geregisseerd door Blake Lively, debuteerde op maandag.

Aanbevolen: