Jake Gyllenhaal spreekt eindelijk 'All Too Well' van zijn ex Taylor Swift toe

Inhoudsopgave:

Jake Gyllenhaal spreekt eindelijk 'All Too Well' van zijn ex Taylor Swift toe
Jake Gyllenhaal spreekt eindelijk 'All Too Well' van zijn ex Taylor Swift toe
Anonim

Jake Gyllenhaal verbreekt eindelijk zijn stilzwijgen over een van de meest cruciale vragen van het decennium: Heeft zijn ex-vriendin Taylor Swift het nummer All Too Well over hem geschreven? Het nummer, dat door critici als een van Taylors beste wordt beschouwd, heeft fans voortdurend op de been gebracht en Jake werd zelfs een wereldwijd trending topic op Twitter en TikTok toen Taylor het nummer opnieuw uitbracht.

Taylor Swift-fans zijn er altijd van uitgegaan dat 'All Too Well' over Jake Gyllenhaal is geschreven, maar ze heeft het nooit bevestigd

Taylor, die de reputatie heeft haar lippen gesloten te houden als het gaat om het noemen van de inspiratie voor haar muziek, heeft nooit bevestigd over wie All Too Well is geschreven. Swifties speculeerden al jaren dat het nummer over Jake ging, met wie Taylor in 2010 drie maanden een relatie had voordat ze het nummer op haar album Red uitbracht.

Eindelijk heeft Jake de zaak aangepakt.

“Het heeft niets met mij te maken. Het gaat over haar relatie met haar fans , zei hij in een interview met Esquire. “Het is haar uitdrukking. Kunstenaars putten uit persoonlijke ervaringen voor inspiratie, en ik misgun niemand dat.”

Jake Gyllenhaal denkt dat Swifties echt moeten kalmeren en hem niet meer naar die sjaal moeten vragen

Toen hem werd gevraagd naar de reacties van fans op het nummer, en of het zijn leven had beïnvloed, zei Jake: Op een gegeven moment denk ik dat het belangrijk is wanneer supporters onhandelbaar worden dat we de verantwoordelijkheid voelen om ze beleefd en cyberpesten in je naam niet toestaan.”

De acteur nam een lange, peinzende pauze voordat hij verder ging: 'Dat smeekt om een diepere filosofische vraag. Niet per se over een individu, maar over een gesprek dat ons in staat stelt te onderzoeken hoe we verantwoordelijkheid kunnen of moeten nemen voor wat we in de wereld zetten, onze bijdragen in de wereld. Hoe lokken we een gesprek uit? Dat zien we in de politiek. Er is woede en verdeeldheid, en het is letterlijk levensbedreigend in het extreme.”

Een sjaal die in de tekst van het lied wordt genoemd, is een fabelachtig accessoire geworden. Media hebben beweerd dat het oorspronkelijk verloren was gegaan in het huis van Jake's zussen, actrice Maggie Gyllenhaal. Taylor heeft haar sjaal nooit teruggekregen, en de verblijfplaats is een mysterie in de popcultuur geworden, waarbij velen het erover eens zijn dat de legendarische sjaal meer is geworden dan een simpel stukje bovenkleding.

De sjaal is een symbool geworden in Swift's fandom, inspirerende grappen, memes en interviewvragen.

Aanbevolen: