Taylor Swift reageert op 'All Too Well' en wordt het langste nummer 1 ooit

Inhoudsopgave:

Taylor Swift reageert op 'All Too Well' en wordt het langste nummer 1 ooit
Taylor Swift reageert op 'All Too Well' en wordt het langste nummer 1 ooit
Anonim

Taylor Swift heeft haar fans bedankt voor het maken van 'All Too Well (Taylor's version)' het langste nummer bovenaan een Billboard-hitlijst.

Eerder deze maand bracht Swift 'Red (Taylor's Version)' opnieuw uit in een poging de controle over haar muziek terug te krijgen en de meesters van haar eerste zes studioalbums terug te winnen. Hoewel de zangeres nooit op de geruchten over het album is ingegaan, is 'Red' beroemd in verband gebracht met haar ex-vriend, acteur Jake Gyllenhaal.

De releasedatum van het originele album was dicht bij haar splitsing van Gyllenhaal, en fans vermoeden dat de meeste nummers gebaseerd zijn op hun relatie. In de heruitgave deelde Swift de originele versie van de slaaphit 'All Too Well', een powerballad die ze moest kappen toen ze aan 'Red' werkte.

Taylor Swift is geschokt omdat 'All Too Well (Taylor's Version)' de langste nummer één hit aller tijden wordt

Op 22 november ging Swift naar haar sociale media om haar mening te delen over het nummer waardoor het nummer één werd.

"Jullie hebben voor het eerst in de geschiedenis eerlijk een nummer van 10 minuten naar nummer één gestuurd, WTH", schreef ze in het bijschrift.

Swift heeft een video opgenomen waarin ze synchroniseert met een audiotrack van een peuter die herhaaldelijk "wat is er in vredesnaam" zegt.

"@taylorswift13's "All Too Well (Taylor's Version)" is officieel de langste nummer 1-hit aller tijden, op 10 minuten en 13 seconden. Don McLean's "American Pie (Parts I & II), " op 8 minuten, 37 seconden, hielden het teken bijna een halve eeuw vast, beginnend in januari 1972, "verklaarde een tweet gepubliceerd door Billboard Charts.

'All Too Well'-videosterren Sadie Sink en Dylan O'Brien

De nieuwe 'All Too Well' gaat vergezeld van een korte film geregisseerd en geschreven door Swift en met in de hoofdrollen 'Stranger Things' en 'Fear Street' actrice Sadie Sink en 'Teen Wolf' alum Dylan O'Brien als koppel in een relatie met een groot leeftijdsverschil. De video herinnerde fans aan Swift's drie maanden durende relatie met Gyllenhaal, die respectievelijk 21 en 30 waren op het moment dat ze uitgingen.

Het gerucht gaat dat hij misschien nog steeds de rode sjaal van Swift heeft, waarover ze zingt in 'All Too Well' en die in de video verschijnt die de nek van Sink siert.

De tien minuten durende versie van het nummer bevat vier gloednieuwe secties, waaronder een waarin de auteur op haar 21e verjaardag wordt opgestaan door haar partner. Er wordt ook naar het incident verwezen in een ander nummer op 'Red', een ballad met de titel 'The Moment I Knew'.

Aanbevolen: