Twitter reageert op Jake Gyllenhaal en onthult dat hij doucht

Twitter reageert op Jake Gyllenhaal en onthult dat hij doucht
Twitter reageert op Jake Gyllenhaal en onthult dat hij doucht
Anonim

Na de onthullingen van Mila Kunis en Ashton Kutcher dat ze niet vaak in bad gaan vorige maand het internet stormenderhand veroverden, raakten veel andere celebs verstrikt in de daaropvolgende chaos. Een van de meest populaire van deze schijnbaar onreine Hollywood-sterren was Jake Gyllenhaal, die zichzelf betrokken had bij een Vanity Fair-interview, waarin hij onthulde dat: "Ik vind baden steeds meer minder noodzakelijk … er is een hele wereld van niet-baden dat is ook erg nuttig voor het onderhoud van de huid."

Fans van de acteur reageerden hartstochtelijk op deze beweringen en Gyllenhaal werd in een mum van tijd meme-materiaal. Een fan verdedigde hem voor de grap te midden van het niet-baden-discours door te schrijven: "Jake Gyllenhaal maakte GEEN nachtcrawler, donnie darko, breakback mountain, enz. hij is tenminste stinkend EN getalenteerd!!!!"

Maar het leek erop dat Gyllenhaal zelf genoeg had van de controverse toen hij de geruchten vertelde dat hij niet baadt in een panel voor zijn aankomende Netflix-film, The Guilty. In het panel zei de Southpaw-acteur: "Ik weet niet wat het was. Ik beantwoordde een vraag waarbij ik ironisch en sarcastisch was, en het volgde me overal." Hij voegde eraan toe: "Helaas heb ik gedoucht voordat ik hier kwam, dus het spijt me allemaal."

Maar Twitter-gebruikers, die hun idee van de ster hadden gevormd als iemand met BO-problemen, hadden moeite om de verklaring van de acteur te geloven. Een fan speculeerde dat Gyllenhaal misschien moest ontkennen dat hij niet doucht door zijn "PR-manager", terwijl een ander commentaar gaf op het uiterlijk van de ster op het Netflix-paneel en schreef: "Het ziet er niet naar uit dat hij deed [douchen] tbh …"

Eén fan heeft zelfs een Twitter-enquête gemaakt voor gebruikers om te stemmen of ze geloven dat Gyllenhaal echt doucht of niet. In de peiling werd de optie "nee hij stinkt" met een ruime meerderheid gewonnen. Sommige andere fans van de ster waren opgelucht dat ze hem niet langer hoefden te verdedigen tegen de beschuldigingen van het niet douchen, met één tweet: "I WIST IT WASNT TRUE I ALWAYS BELIEVED IN YOU JAKE".

Maar anderen waren terughoudend om terug te komen van het plagen van Gyllenhaal, waarbij een fan ervoor koos om de bewering van de acteur te negeren die in feite wast, door te schrijven, "ik ga nog steeds douchegrappen maken, idc wat Jake Gyllenhaal zegt". En een andere Twitter-gebruiker had een verwarrende reactie op het nieuws en tweette: "weet niet waarom, maar ik ben teleurgesteld".

Anderen waren echter gewoon blij dat Ashton en Mila tenminste bij hun anti-douchegeweren leken te blijven.

Aanbevolen: