Gwen Stefani, Khalid en Ricky Martin voegen zich bij de met sterren bezaaide line-up voor RodeoHouston 2022

Inhoudsopgave:

Gwen Stefani, Khalid en Ricky Martin voegen zich bij de met sterren bezaaide line-up voor RodeoHouston 2022
Gwen Stefani, Khalid en Ricky Martin voegen zich bij de met sterren bezaaide line-up voor RodeoHouston 2022
Anonim

Houston Livestock Show en Rodeo viert zijn 90e verjaardag met een epische line-up van artiesten!Het evenement, dat plaatsvindt van 28 februari tot 20 maart in Houston, Texas in het NRG Stadium, onthulde de volledige line-up op een Facebook-livestream. Het enorme evenement omvat een scala aan artiesten in verschillende genres, waaronder pop, country, EDM en R&B.

Star-Studded Line-up aangekondigd voor de RodeoHouston Show van dit jaar

Sommige van de bekende artiesten treden dit jaar op in RodeoHouston, waaronder Keith Urban, Tim McGraw, Ricky Martin, Los Tucanes De Tijuana, Luke Bryan, Maren Morris, Kane Brown, Journey, Dierks Bentley, Sam Hunt, Gwen Stefani, Khalid, Chris Stapleton, Marshmello, Brad Paisley en George Strait.

Voor veel artiesten is dit het eerste jaar dat ze deze iconische liveshow spelen. De organisatoren introduceren ook de allereerste christelijke genrevoorstelling, samen met iconische acts in een breed spectrum van genres.

"We zijn enthousiast over het niveau van talent en diverse acts die in 2022 op het RODEOHOUSTON-sterrenpodium zullen optreden", zei Chris Boleman, Houston Rodeo President en CEO. "We verwelkomen negen nieuwe entertainers die hun RODEOHOUSTON-debuut zullen maken, evenals vele fan-favorieten, waaronder de 'King of Country'-muziek zelf, George Strait, die zal terugkeren naar het podium om ons 90-jarig jubileum te helpen vieren."

Tickets zijn te koop vanaf donderdag 13 januari. Tickets beginnen bij $ 20 plus een gemakstoeslag van $ 4, dit is ook aangekondigd.

RodeoHouston keert terug na twee jaar van tegenslagen

RodeoHouston vertrouwt op diversiteit en debuteert artiesten om de line-up van dit jaar een boost te geven na twee jaar van tegenslagen veroorzaakt door de aanhoudende COVID-19-pandemie.

Ondanks het stijgende aantal gevallen van COVID-19 als gevolg van de Omicron-variant, zal het huidige veiligheidsbeleid van de organisatie niet vereisen dat het publiek maskers, een negatieve COVID-test of een vaccinatiebewijs draagt om binnen te komen.

"De gezondheid en veiligheid van onze gasten blijft onze topprioriteit en we moedigen alle gasten aan om de gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen van de CDC te volgen", aldus Chris Boleman, president en CEO van RodeoHouston.

Het seizoen 2020 werd afgebroken na slechts acht concerten vanwege de wereldwijde pandemie. K-popgroep NCT 127 was de laatste artiest die het podium betrad. Fans misten debuut van Lizzo, Gwen Stefani, Khalid en Marshmello.

Het seizoen 2021 werd uiteindelijk geannuleerd na meerdere uitstel. De enige andere keer dat het hele evenement werd afgelast was in 1937, nadat de Sam Houston Hall was afgebroken.

Aanbevolen: