Deze grote sterren voegen zich bij Nick Cannon op 'Wild N Out

Inhoudsopgave:

Deze grote sterren voegen zich bij Nick Cannon op 'Wild N Out
Deze grote sterren voegen zich bij Nick Cannon op 'Wild N Out
Anonim

Nick Cannon's Wild N Out zal in februari zijn 17e seizoen debuteren op MTV. Wild N Out combineert sketchcomedy en improvisatie en plaatst twee squadrons tegen elkaar (elk team wordt aangevoerd door Cannon en respectievelijk een beroemde gastkapitein). De show is niet alleen een hit gebleken, maar heeft ook een aanzienlijk deel van de verandering opgeleverd voor Nick als presentator.

Hoe vermakelijk Wild N Out ook is, het zijn de gaststerren die die extra pit geven, en het komende seizoen staat voor de deur. Wild N Out zal enkele van de grootste sterren tot nu toe brengen en ondanks de controversiële opmerkingen van Cannon die een nogal controversiële wolk op de show werpen, belooft dit seizoen het meest vermakelijke tot nu toe te worden. Laten we er dus in duiken en eens kijken wie er dit seizoen precies bij Nick zal zijn.

10 Dikke Joe

Fat Joe zet al meer dan 20 jaar werk in de hiphopwereld. De oprichter van de Terror Squad is nu klaar om in het komende seizoen het improvisatiestadium van Wild N Out te betreden Met Joe's gratis stylingvaardigheid en zijn ervaringen in Scary Movie 3 en Night School heeft Joe de komische karbonades om zijn eigen houden. Helaas is de "Lean Back"-rapper onder vuur komen te liggen van Tupac-fans omdat hij de overleden rapper met DaBaby vergelijkt, maar hopelijk zal dat zijn improvisatiespel niet hinderen.

9 Wyclef Jean

Wyclef Jean (dat is Frans voor Willie Johnson… herinnert iemand zich die Shawn Wayans-lijn? Niemand? Hoe dan ook) zal dit seizoen het Wild N Out-podium trotseren als gast. De zanger van "Gone Till November" heeft vaak een gezond gevoel voor humor getoond, toen hij in een sketch van Chappelle's Show speelde, dus hij is waarschijnlijk meer dan bereid om het podium te betreden. Ongeveer 2 jaar geleden nam Jean de tijd om het overleden Amerikaanse Huis van Afgevaardigden (van het 5e arrondissement van Georgia) John Lewis te gedenken, maar het is tijd om uit de serieuze schoenen te glippen en grappige teenslippers aan te trekken (ik weet het niet).

8 Buik

Belly zal te gast zijn op Wild N Out's komende seizoen en je kunt maar beter geloven (leuk, toch?) De Canadese rapper gaat zijn A-game naar het improvisatiestadium brengen. De "Man Listen"-artiest zal zich dit jaar bij Fat Joe en andere hiphopsterren voegen.

7 G-Easy/Kossisko

G-Easy en Kossisko gaan dit seizoen naar het improvisatiestadium als (je raadt het al) celebrity gasten. De rappers "Him &I" en "Heaven" zullen volledig te zien zijn terwijl squadrons het uitvechten. Het paar heeft op muzikaal gebied vele samenwerkingen achter de rug, waarom zou u niet nog een bundeling van de krachten toevoegen aan hun collectieve portfolio?

6 Jimmie Allen

Jimmie Allen, vooral bekend van zijn grote hits 'Make Me Want To' en 'Best Shot', heeft de opdracht gekregen om alshet Wild N Out-podium te betreden. celebrity guest De countryzanger is geen onbekende in de tv-wereld, aangezien hij zowel meedeed aan America's Got Talent als American Idol. Het is tijd om te kijken of Jimmie klaar is voor de taak.

5 D Rook

Daniel Anthony Farris alias D Smoke zal Nick Cannon vergezellen op het Wild N Out-podium als een beroemde gast Het 17e seizoen van de hitshow staat op het punt om de Rhythm + Flow-rapper te ervaren en kijkers zullen getuige kunnen zijn van de Grammy-genomineerde … Bad Habits … Niets? Verder gaan.

4 Ondeugend van aard

Naughty By Nature is zonder twijfel een van de grootste hiphopgroepen uit de jaren 90. Het legendarische raptrio betreedt het improvisatiepodium als celebrity-gasten dit seizoen. Hoewel de rapgroep al een tijdje niet veel meer heeft gedaan (behalve optreden tijdens de Mixtape Tour in Ohio), zijn de kijkers waarschijnlijk de stroom van het Grammy Award-winnende trio voelen wanneer ze het Wild N Out-podium betreden.

3 Donnell Rawlings

Donnell Rawlings zal in het komende seizoen van Wild N Out zijn komische vaardigheden laten zien als een van de featured celebrity-gasten. De voormalige castlid van Chappelle's Show staat erom bekend grappig te zijn en zal de kijkers zeker bevallen en de rest van de cast in de steek laten.

Misschien zal zijn optreden in dit seizoen van Wild N Out ertoe leiden dat de ster van The Wire wordt… Rich, Biatch!… (moest).

2 Kid 'N Play

Weet je nog dat Kid 'N Play een perfect team was en het duo beweerde dat het tijd was om wat stoom af te blazen? Nou, die tijd lijkt nu te zijn, want het hiphopduo uit de jaren 90 zal optreden als celebrity-gasten in het nieuwste seizoen van Wild N Out. De rappers staan bekend om hun ranzige komedie, zowel in de House Party-films als in Class Act. De twee hebben een soort van heropleving van hun carrière gezien, tijdens het Gathering Of The Juggalos-festival afgelopen augustus, en zullen ongetwijfeld klaar zijn om het op het podium van Cannon te verscheuren.

1 Tommy Davidson

Tommy Davidson werd een ster in de populaire sketchcomedyshow In Living Color uit de jaren 90. Dat gezegd hebbende, zal hij waarschijnlijk heel goed presteren als celebrity guest op Wild N Out's komend seizoen. De Proud Family-ster (dezelfde show die na 14 jaar naar verluidt terugkeert met nieuwe afleveringen op Disney+) is een komische goudmijn en heeft dagenlang karbonades.

Aanbevolen: