Welke sterren voegen zich bij Tom Cruise voor 'Mission Impossible 7'?

Inhoudsopgave:

Welke sterren voegen zich bij Tom Cruise voor 'Mission Impossible 7'?
Welke sterren voegen zich bij Tom Cruise voor 'Mission Impossible 7'?
Anonim

Tom Cruise en zijn betrouwbare team bij het IMF zijn in september terug in de lang uitgestelde Mission: Impossible 7, die eindelijk de onmogelijke taak zal volbrengen om het witte doek te halen na meerdere vertragingen als gevolg van de coronaviruspandemie. M: I7 was een van de eerste films die halverwege de pandemie de opnames hervatte, mede dankzij Cruise die de rekening betaalde om te zorgen voor naleving van de COVID-19-veiligheid, en in een gelekte stemopname van de set hoorde Cruise zijn personeel vertellen dat ze waren toonaangevend op het gebied van filmen tijdens een pandemie.

The Mission: Impossible-films hebben beroemde gezichten van over de hele wereld zich bij de franchise laten voegen over de zes films die de afgelopen twee en een half decennium zijn uitgebracht, en de trend zet zich voort met Mission: Impossible 7. Terug zijn natuurlijk Tom Cruise als Ethan Hunt, rijzende ster Rebecca Ferguson als Ilsa Foust, en hun mede-IMF-agenten Simon Pegg (Benji Dunn) en Ving Rhames (Luthor Stickell), evenals franchise one-timers Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Fallout) en Henry Czerny, die voor het laatst te zien was in de eerste film in 1996. Lees verder om erachter te komen welke sterren zich bij de franchise in Misson: Impossible 7 voegen.

7 Greg Tarzan Davis zit in elke Tom Cruise-film die in 2022 wordt uitgebracht

Greg Tarzan Davis maakte zijn speelfilmdebuut samen met Harrison Ford in The Call of the Wild 2017, maar 2022 zal zeker het doorbraakjaar zijn voor de nieuwkomer, aangezien de Amerikaanse acteur samen met Tom Cruise schittert in twee van de jaren zeker de grootste hits. Davis heeft een niet-gespecificeerde rol in M:I7 en voegt zich ook bij Cruise als Coyote in Top Gun: Maverick, waarin Cruise 36 jaar na de eerste Top Gun-film terugkeert naar de rol van Maverick.

6 De rol van Shea Wigham is een geheim

Shea Wigham is misschien niet alleen herkenbaar aan zijn naam, maar de Amerikaanse acteur heeft meer dan 91 credits op zijn naam staan en verscheen in enkele van de grootste films van het afgelopen decennium. Misschien wel het best bekend om zijn terugkerende rol in de Fast and Furious-franchise, speelt hij vaak wetshandhavers. Dat deed hij tegenover Joaquin Phoenix in Joker en Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wall Street, maar vanwege de extreme geheimhouding rond de Paramount Pictures-productie, zullen we tot september 2022 moeten wachten om erachter te komen welke rol hij zal spelen in M: I7.

5 Hayley Atwell was meer dan alleen co-sterren met Tom Cruise

Hayley Atwell voegt zich bij de cast als de "enigszins dubbelzinnige" Grace, een personage dat zelfs Atwell zelf naar verluidt moeite had om vat te krijgen. "Ik leef sinds oktober in een existentiële crisis en ga van 'wie ben ik? wie ben ik?'", vertelde ze aan de Light the Fuse-podcast. "Een acteur op zoek naar een personage… Er is onduidelijkheid." Atwell onderging een strenge training voor de rol, inclusief het leren vechten met een mes, maar dat was misschien niet het moeilijkste deel van het filmproces. Atwell was naar verluidt aan het daten met haar co-ster Tom Cruise, maar het paar verbrak de zaken halverwege door de productie, wat leidde tot een aantal potentieel ongemakkelijke momenten op de set.

4 Esai Morales weet hoe hij de slechterik moet spelen

Esai Morales is de acteur achter How To Get Away With Murder's criminele spil Jorge Castillo en Titans slechterik Deathstroke. Morales voelt zich meteen thuis in een antagonistische rol en zal de belangrijkste schurk spelen in zowel Mission: Impossible 7 als 8, en de rol overnemen van de Britse acteur Nicholas Hoult die moest afhaken vanwege planningsproblemen als gevolg van de coronaviruspandemie.

3 Pom Klementieff is geen onbekende voor blockbusters

Pom Klementieff hielp de wereld te redden van Thanos in Avengers: Endgame, maar zal ze Ethan Hunt helpen het te redden van de schurk van Esai Morales in M:I7 of haar krachten bundelen met de slechteriken? Fans kregen de eerste glimp van Klementieffs niet-gespecificeerde rol in de film toen regisseur Christopher McQuarrie in september 2021 een afbeelding van de acteur in karakter op zijn Instagram-account plaatste.

2 2022 is een groot jaar voor Indira Varma

Game of Thrones's Mother of the Sand Snakes Indira Varma is een van de nieuwkomers in Mission: Impossible 7 wiens karakter nog onbekend is. Varma won fans met haar vurige optreden als Ellaria Sand in de langlopende HBO-serie. Kijkers die de Britse acteur graag op het scherm willen zien schitteren, kunnen Varma in 2022 niet alleen op het grote scherm zien in M:I7, maar ook thuis op Disney+, aangezien ze zich voegt bij de cast van het aankomende Obi-Wan Kenobi-origineel serie.

1 Cary Elwes zegt dat de film mensen zal wegblazen

De Britse acteur Cary Elwes acteert al sinds 1979, en hij werd wereldwijd een hartenbreker nadat hij in 1987 de hoofdrol speelde in The Princess Bride met Robin Wright Penn. Sindsdien is de Britse acteur te zien in talloze blockbuster-films zoals Robin Hood: Men in Tights, Twister en Saw, maar ook in tv-shows zoals Psyche en Stanger Things. In een interview met Sirius XM zei Elwes dat de film "buitengewoon en de schaal ervan is verbazingwekkend… De film zal mensen wegblazen. Het is alsof alle andere missies in één zijn samengevoegd." Hij voegde eraan toe dat de energie en de actie in de film "zo ongeveer legaal zijn in termen van mensen met een hartaandoening." Zijn rol in de film is nog onbekend.

Aanbevolen: