Verlaat Henry Cavill DC om zich bij Marvel te voegen?

Inhoudsopgave:

Verlaat Henry Cavill DC om zich bij Marvel te voegen?
Verlaat Henry Cavill DC om zich bij Marvel te voegen?
Anonim

Henry Cavill draagt op dit moment al bijna 10 jaar de felrode cape van Superman, de vlaggenschip-superheld voor de DCEU. Cavill lanceerde het filmische universum in de groeiende, onheilspellende schaduw van de MCU en vocht en blijft vechten (samen met de rest van de franchise) in een slopende strijd tegen het rivaliserende filmische universum. Het volstaat te zeggen dat ondanks de inspanningen van Cavill (sommige critici zouden zeggen vanwege), de DCEU niet bepaald het monolithische succes is geweest dat zijn filmische neef is geweest.

Ongeacht de redenen voor het middelmatige succes van de DCEU, is Cavill's Superman schijnbaar teruggebracht tot een bijzaak binnen de franchise. Dit heeft de acteur gefrustreerd, omdat velen het gevoel hebben dat zijn dagen met de franchise voorbij zijn, wat ertoe zou kunnen leiden dat Marvel/Disney hem te pakken krijgt. Hoewel Cavill misschien geen begrip was voordat hij werd gecast als de Man of Steel (Wie was hij voordat hij Superman werd?), Is de Man From U. N. C. L. E. acteur heeft bewezen dat hij meer is dan alleen de man die Superman speelt, zoals zijn box office-records hetzelfde weerspiegelen als hij de cape niet draagt. Dat gezegd hebbende, zou Cavill misschien naar de oppositie gaan?

8 Het begon allemaal met Man of Steel

Man of Steel werd uitgebracht in 2013 met veel verwachting van DC-fans die hongerden naar hun eigen versie van de MCU. De eerste film die de franchise lanceerde, Man of Steel, debuteerde 2 jaar na The Avengers en 5 jaar na de lancering van de MCU. Hoewel de film het goed deed aan de kassa, was het niet de geweldige hit die Warner Bros. verwachtte. Geplaagd door een sombere toon, gedempte kleuren en een Superman die in staat was te moorden, kreeg Man of Steel veel kritiek. Cavill kreeg ook zware kritiek voor zijn emotieloze optreden als de meest iconische superheld van allemaal. Ondanks de terugslag was de hype voor de toekomst van de DCEU nog steeds groot.

7 Dingen werden erger voor Cavill na Batman V Superman

Wat kun je zeggen over Batman V Superman? Gehaast, ingewikkeld plot, slechte cast (Jesse Eisenberg als Lex Luthor), een bloeddorstige Batman, al deze kritiek werd geuit bij het tweede optreden voor de DCEU. Naast de bovengenoemde problemen die fans en critici hadden met BvS, de groeiende intolerantie voor de duistere visie van regisseur Zack Snyder en het aanhoudende sombere gelaat van Cavill's Superman, zorgde ervoor dat de film door critici en fans werd gepand. BvS werd verwacht, maar slaagde er niet in een miljard dollar te verdienen aan de kassa en de opwinding voor het filmische universum van DC nam af, waarbij velen geen probleem hadden met Affleck's Batman, maar met de vinger wezen naar hun versie van het karakterloze Superman dat een groot probleem was.

6 Na het debacle dat Justice League was, stond de toekomst van Cavill met DC in twijfel

Na de matige Suicide Squad en goed ontvangen Wonder Woman debuteerde Warner Bros. in de Justice League. Zowel critici als fans vonden dit veel te vroeg voor zo'n film, en de film werd een warboel met heropnames, veel te veel komedie en twijfelachtige CGI (kijk eens naar de bovenlip van Henry Cavill. Bedankt, Mission Impossible) dat leidde tot een teleurstellende box office terugkeer. Na de mislukking van Justice League, leidde Warner Bros. de focus weg van Superman en koos ervoor om zich te concentreren op andere projecten die vooruitgaan.

5 Dwayne Johnson is een aanhanger van Cavill als Superman

Toen Dwayne Johnson zich aanmeldde om Black Adam te spelen, waren fans enthousiast. De gedachte aan Black Adam tegenover Superman was een beetje een fanboy-fantasie. Het probleem was dat de toekomst van Henry Cavill met de franchise twijfelachtig was. Het werd duidelijk dat niet alleen de twee acteurs vrienden waren, zoals te zien is in verschillende posts op sociale media (het paar gebruikt zelfs dezelfde personal trainer), maar The Rock drong er ook op aan dat Superman in Black Adam zou verschijnen. Johnson zei zelfs tijdens een recente comic con dat hij alleen met Superman zou vechten, afhankelijk van wie de Man of Steel uitbeeldde, nadat hem was gevraagd wie zou winnen in een gevecht tussen Black Adam en Superman.

4 De Superman Cameo in Shazam was niet Cavill, wat leidde tot verdere speculatie

In een postcreditsscène in de goed ontvangen Shazam maakte de man van staal een humoristische cameo. Deze specifieke Superman was echter niet Henry Cavill. Dit leidde tot verdere speculatie dat Cavill afscheid zou nemen van de DCEU. Cavill voedde de speculatie een jaar voor Shazam verder met een cryptische post op sociale media waarin de Immortals-acteur langzaam een Superman-actiefiguur onthulde voordat hij die figuur liet zakken, waardoor fans hun hoofd krabden over de betekenis ervan.

3 Gesprekken over de herschikking van Michael B. Jordan toen Superman kort daarna begon

Er gaan al een tijdje geruchten dat Cavill wordt vervangen door een andere acteur voor Superman van DCEU. De meest prominente naam is die van voormalig Killmonger/Human Torch Michael B. Jordan. Jordan is volgens movieweb.com een voorloper geweest om de rol van Man of Steel over te nemen. Volgens collider.com is het gepraat over Jordan die een Val Zod (de Black Superman uit een ander universum) speelt in een HBO Max-project echter pas vorig jaar opgedoken, waardoor de acteur er schijnbaar niet meer in slaagt de Man of Steel van de DCEU te worden..

2 Cavill's Superman zal een cameo maken in Black Adam (naar verluidt)

Dwayne Johnson krijgt misschien zijn wens, als we de geruchten mogen geloven. Volgens fandomwire.com zal Cavill's Superman verschijnen in de komende Black Adam. Naar verluidt zal deze cameo de deur openen voor een nieuwe Superman-film, die de terugkeer van Cavill naar de DCEU markeert. Dus misschien is de toekomst van Cavill niet bezegeld voor Cavill als het vlaggenschip van DCEU.

1 Er gaan geruchten dat Cavill Marvel's Superman wordt

Onlangs is er een gerucht opgedoken dat de Man of Steel-acteur door Marvel in de gaten wordt gehouden om hun versie van Superman, Hyperion, te vertolken. Volgens cosmicbooknews.news zal Cavill debuteren als Hyperion in het nieuwe seizoen van Loki. Dit is niet de eerste keer dat Cavell een sprong naar Marvel heeft gezien, aangezien vroege geruchten beweerden dat Cavill naar Marvel zou kunnen verhuizen om Captain Britain te spelen. Cavill heeft afgelopen februari ontmoetingen gehad met Marvel.

Aanbevolen: