The Marvelous Mrs. Maisel': deze sterren voegen zich bij de cast in seizoen 4

Inhoudsopgave:

The Marvelous Mrs. Maisel': deze sterren voegen zich bij de cast in seizoen 4
The Marvelous Mrs. Maisel': deze sterren voegen zich bij de cast in seizoen 4
Anonim

Het succes van The Marvelous Mrs. Maisel, hoewel indrukwekkend, is eigenlijk niet zo verrassend. Deze ongelooflijke show is gemaakt door een getalenteerde en ervaren schrijver, Amy Sherman-Palladino, en geleid door de enige echte Rachel Brosnahan.

Deze show is een historisch drama dat zich afspeelt in de late jaren '50 en vroege jaren '60, en volgt het leven van Miriam "Midge" Maisel, een huisvrouw uit New York die een passie voor komedie ontdekt. Het vierde seizoen komt elke vrijdag uit op Amazon Prime, dus om het ongeduld te verzachten van een week wachten om te weten wat er gaat gebeuren, zijn hier enkele van de grootste veranderingen die dit nieuwe seizoen voor de cast zal brengen.

8 Kelly Bishop voegt zich bij de cast

Kelly Bishop is waarschijnlijk het meest bekend bij de lezers als de moeder van Lorelai Gilmore in de populaire serie Gilmore Girls. Hoewel die show eindigde, kan The Marvelous Mrs. Maisel een goede keuze zijn voor alle melancholische fans, aangezien het is gemaakt door dezelfde schrijver, Amy Sherman-Palladino, en nu de geliefde Kelly Bishop in seizoen 4 zal bevatten. om af te wachten wat haar rol in de show zal brengen, kunnen we gerust stellen dat haar toevoeging een toch al geweldige serie zeker zal verbeteren.

7 Milo Ventimiglia brengt het 'Milo-effect'

Een andere voormalige Gilmore Girl-acteur zal zich bij de cast van The Marvelous Mrs. Maisel voegen, en het is niemand minder dan de geweldige Milo Ventimiglia. Fans van beide shows zullen deze informatie spannend vinden, aangezien Milo niet alleen een Gilmore Girls-icoon is, maar ook een briljante acteur die deze show ongetwijfeld nog beter zal maken. Maker Amy Sherman-Palladino kon niet gelukkiger zijn om weer met Milo aan de slag te gaan.

"Er is een Milo-effect als je Milo op de set hebt", zei ze toen ze naar hem werd gevraagd. "Alles lijkt een beetje levendiger en kleurrijker en iedereen lijkt een beetje gelukkiger en vogels helpen je 's ochtends aan te kleden, en hij is gewoon een lieve, lieve man, en we vinden het gewoon leuk om hem in de buurt te hebben."

6 Kayli Carter zal deelnemen aan de show

The Marvelous Mrs. Maisel is een slimme, meeslepende show die zelfs de beste acteurs in het vak aantrekt, en de Mrs. America-ster was geen uitzondering. Kayli Carter was dolgelukkig toen ze in de show werd gecast. Na te hebben samengewerkt met supersterren als Cate Blanchett, Sarah Paulson en Uzo Aduba, zou je kunnen denken dat haar carrière een hoogtepunt had bereikt, maar het is duidelijk dat Kayli zichzelf nog steeds probeert uit te dagen en zich graag op dit nieuwe project wil concentreren.

5 Gideon Glick werd gecast voor een terugkerende rol

Voordat hij meedeed aan de show, was Gideon Glick te zien op het podium van een Off-Broadway-productie van Little Shop of Horrors. Hij staat ook bekend om zijn werk in de geweldige film Marriage Story. Nu scoorde hij nog een geweldige baan met een terugkerende rol in The Marvelous Mrs. Maisel. Hoewel hij niet een van de sterren van het vierde seizoen zal zijn, zal zijn verschijning zeker indruk maken op de kijkers.

4 Reid Scott speelt ook een terugkerend personage

De Veep-ster is weer een geweldige toevoeging aan het vierde seizoen van de show. Reid Scott werd gecast als een nieuw terugkerend personage in de show en zijn fans konden niet gelukkiger zijn.

Reid heeft een belangrijke schare fans opgebouwd, niet alleen vanwege zijn 8-jarige run op Veep, maar ook vanwege zijn ongelooflijke werk in Venom naast Tom Hardy in 2018. Onder andere projecten die hij heeft gedaan, zijn de film Home uit 2017 Nogmaals en het comedy-drama Late Night uit 2019.

3 Jackie Hoffman verschijnt in seizoen 4

Toen werd aangekondigd dat Jackie Hoffman een terugkerende gastrol in de show zou hebben, waren er niet veel details over wat die rol zou inhouden. Gelukkig zullen fans, nu het vierde seizoen begint, snel genoeg te weten komen. Jackie heeft fans verdiend door haar geweldige werk in verschillende belangrijke projecten, waaronder Feud: Bette and Joan, Ryan Murphy's The Politician, Kissing Jessica Stein en een Off-Broadway-productie van Fiddler on the Roof.

2 Allison Guinn heeft een terugkerende rol

Allison Guinn kon niet enthousiaster zijn over het verschijnen in het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel. Ze is gecast in een terugkerende rol, en net als bij Jackie Hoffman werden er geen details openbaar gemaakt over wat haar rol zal zijn. Hoe dan ook, als Allison er zo enthousiast over is, dan wordt het vast geweldig. Deze actrice is het meest bekend om haar werk in de Broadway-producties van Hair en On the Town, maar ze heeft ook een aantal tv-credits, waaronder Inside Amy Schumer, Boardwalk Empire en Divorce.

1 Jason Ralph doet mee aan de show van zijn vrouw

Onnodig te zeggen dat Rachel Brosnahan deze geweldige cast zal leiden in seizoen 4, en deze keer zal een van haar cast-mates haar man zijn, acteur Jason Ralph. Hij zal geen cruciale rol spelen in het nieuwe seizoen, maar hij zal naast Rachel verschijnen in een boog met meerdere afleveringen. Het zal interessant zijn om te zien hoe dit powerkoppel samenwerkt in de show, en Rachel is zeker enthousiast over de wereld om te zien hoe ze hun chemie naar het scherm brengen.

Aanbevolen: