The Chainsmokers' terug op sociale media, adresseer samenzwering plastische chirurgie

Inhoudsopgave:

The Chainsmokers' terug op sociale media, adresseer samenzwering plastische chirurgie
The Chainsmokers' terug op sociale media, adresseer samenzwering plastische chirurgie
Anonim

Na een onderbreking van twee jaar om zich te concentreren op hun "volgende hoofdstuk in de muziek", zijn dj-duo Alex Pall en Drew Taggart weer opgedoken. Na bijna twee jaar geleden hun sociale media-accounts te hebben gewist en sindsdien gezwegen, zijn The Chainsmokers teruggekeerd om een "samenzwering" voor plastische chirurgie aan te pakken.

'The Chainsmokers' verdwenen twee jaar lang en hun terugkeer zorgde ervoor dat fans een dubbele take deden

"Hé, de Chainsmokers hier, ik weet dat we al een paar jaar weg zijn", zei het duo nadat ze terugkeerden naar TikTok.

Fans merkten al snel dat er iets niet klopte aan de twee, en één maakte zelfs een video waarin het paar werd beschuldigd van het ondergaan van "veel plastische chirurgie" tijdens hun pauze en nu "er helemaal anders uitzag", waarop het duo reageerde, "Waarom zouden we knoeien met perfectie?"

Artikelen begonnen te verschijnen als reactie op het veranderde uiterlijk van het DJ-duo, waarbij mensen aannamen dat de twee onder het mes waren gegaan, en hun onderbreking was slechts een kans voor hen om te herstellen.

Een andere video toonde de twee die reageerden op een vrouw die beweerde dat de twee gemakkelijk kunnen worden vervangen door body doubles omdat ze "eruit zien als gewoon twee gewone blanke jongens."

Twee dubbelgangers hadden een week lang toegang gekregen tot het account van het DJ Duo. Fans hadden geen idee dat ze niet naar de Chainsmokers keken

Het duo heeft de afgelopen week verschillende video's gepost voordat ze eindelijk de fans konden overtuigen. Ze waren echt vervangen door twee willekeurige blanke jongens, maar The Chainsmokers waren in op de grap.

Het dubbelgangersduo dat zich voordeed als The Chainsmokers, kreeg toegang tot het TikTok-account van de groep en leek er plezier mee te hebben.

Nadat er complottheorieën de ronde deden dat The Chainsmokers was overleden, realiseerden de twee zich dat ze de grap zo ver hadden doorgevoerd als ze konden en besloten om het op te lossen. Alex en Drew verschenen eindelijk met hun lookalikes. "Als je 2 willekeurige blanke kerels ontmoet die precies op The Chainsmokers lijken", schreven ze de clip.

Het blijkt dat het duo twee lookalikes had ingehuurd om te schitteren in een mockumentary over hun 2-jarige pauze en dacht dat ze misschien goed zouden lachen terwijl ze zichzelf opnieuw aan de wereld voorstelden. Een van de dubbels is eigenlijk New Girl-acteur Ryan O'Flanagan, dus het is verrassend hoe lang de grap duurde.

Het DJ-duo heeft de bal aan het rollen gehouden met de grap en plaatste een CAPTCHA-test waarin fans werden gevraagd om "vierkanten te selecteren met The Chainsmokers", tussen een veld van blanke mannelijke beroemdheden.

Aanbevolen: