Heeft Portia De Rossi Ellen DeGeneres geïnspireerd om plastische chirurgie te ondergaan?

Inhoudsopgave:

Heeft Portia De Rossi Ellen DeGeneres geïnspireerd om plastische chirurgie te ondergaan?
Heeft Portia De Rossi Ellen DeGeneres geïnspireerd om plastische chirurgie te ondergaan?
Anonim

Ze zit al heel lang in de talkshow-industrie, maar in veel opzichten lijkt Ellen DeGeneres niet ouder te zijn geworden. Ze heeft beslist een beetje jeugdige humor voor haar, en het kan geen kwaad om letterlijk miljoenen dollars tot haar beschikking te hebben voor welke schoonheidsbehandeling dan ook die ze maar wil.

Maar sommige mensen denken dat haar vrouw, Portia de Rossi, Ellen DeGeneres inspireerde om plastische chirurgie te ondergaan. Het is een vreemde beschuldiging, maar zit er enige waarheid in?

Heeft Ellen DeGeneres plastische chirurgie ondergaan?

Talloze roddelbladen beweren dat Ellen DeGeneres plastische chirurgie heeft ondergaan. Het maakt niet uit wat voor soort procedure fans kunnen bedenken, iemand heeft Ellen ervan beschuldigd het te hebben gedaan. Natuurlijk kan niemand bevestigen dat ze ooit werk heeft gehad, en alle tekenen wijzen erop dat ze dat waarschijnlijk niet heeft gedaan.

Immers, iedereen die de presentator van de talkshow de laatste tijd heeft gezien, weet dat ze zichtbare kraaienpootjes heeft (al dat gelach door de jaren heen laat zien!), wat rimpels en ook wat grijze haren (afhankelijk van hoe recent ze haar heeft geverfd manen).

Het ziet er zeker niet naar uit dat Ellen plastische chirurgie heeft ondergaan. In feite draagt ze waarschijnlijk behoorlijk wat make-up, de meeste keren dat ze op tv verschijnt (en zelfs op sociale media). Dat alleen al zou kunnen verklaren waarom ze er heel anders uitziet wanneer ze gefotografeerd wordt zonder make-up, dan wanneer ze opgemaakt is voor het podium.

Wat heeft plastische chirurgie te maken met de relatie tussen Ellen en Portia?

Een tijdje terug vermoedden fans (en de roddelbladen) dat Ellen en Portia op het punt stonden te scheiden. Op een gegeven moment waren de twee naar verluidt aan het kibbelen, en er was blijkbaar veel drama.

Het punt is dat er altijd genoeg geruchten zijn over een schijnbare mislukking in het huwelijk van het paar. Ondanks het feit dat ze nooit publiekelijk hebben toegegeven aan een echtelijke ruzie, circuleren er altijd tonnen roddels rond het paar.

En de voornaamste reden daarvoor? Het leeftijdsverschil tussen Portia en Ellen. Ellen is dit jaar 63 en Portia is 48. Laten we eerlijk zijn: in Hollywood is dat niets. Maar veel critici denken dat Portia Ellen zal dumpen voor iemand die minder dan 15 jaar oud is.

Het is een veel voorkomende stijlfiguur in alle relaties en huwelijken, vooral in Hollywood, maar er is geen geloof in de theorie dat Portia Ellen zal dumpen op het moment dat haar grijze haren zichtbaar worden.

Heeft Portia De Rossi de plastische chirurgie van Ellen DeGeneres geïnspireerd?

Laten we zeggen dat Ellen een aantal procedures heeft ondergaan -- veel beroemdheden hebben dit gedaan (en velen zijn ook openhartig over hun schoonheidsroutines, zoals Kelly Ripa). Afgaande op pure speculatie, kunnen fans ervan uitgaan dat Portia misschien connecties heeft, gezien haar eigen beroemdheidsstatus.

Maar er is geen reden om aan te nemen dat Portia Ellen ertoe heeft aangezet om geopereerd te worden. Er is ook geen reden om aan te nemen dat Portia op het punt stond Ellen te dumpen omdat ze hijgt er zo oud uitziet.

Aanbevolen: