De waarheid over de plastische chirurgie van Tom Cruise

Inhoudsopgave:

De waarheid over de plastische chirurgie van Tom Cruise
De waarheid over de plastische chirurgie van Tom Cruise
Anonim

Tom Cruise is gemakkelijk een van de grootste namen in Hollywood! De acteur heeft zeker veel veren verstoord tijdens zijn tijd in de schijnwerpers, waaronder zijn nogal vreemde Oprah Winfrey-interview, betrokkenheid bij Scientology en natuurlijk zijn niet één, maar twee zeer openbare scheidingen van zowel Nicole Kidman als Katie Holmes.

Hoewel hij bekend staat om zijn krantenkoppen rond zijn vele schandalen, staat Tom Cruise er ook om bekend voor opschudding te zorgen als het gaat om het werk dat hij op zijn gezicht heeft gedaan. Veel fans denken dat de acteur plastische chirurgie heeft ondergaan, wat de vraag oproept: 'Heeft Tom Cruise een neuscorrectie gekregen?'

Acteurs in Hollywood zijn geen vreemden voor plastische chirurgie! Meest recentelijk wekte Zac Efron bezorgdheid na een verandering in zijn uiterlijk, en fans hebben ook soortgelijke vragen over Tom. Dus, ging de Mission Impossible-acteur onder het mes? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 1 september 2021, door Michael Chaar: In 2012 veroorzaakte Tom Cruise geruchten over plastische chirurgie, wat vrij gebruikelijk is in Hollywood. Ondanks het ontkennen van enige bewering, hoewel collega-acteur Cuba Gooding Jr. duidelijk maakte dat Tom "absoluut" werk gedaan had, groeiden de geruchten alleen maar na zijn verschijning op de 2016 BAFTA-awards. Tom blijft onvermurwbaar dat hij zijn neus niet heeft laten doen en gaat zelfs zo ver dat hij Playboy Magazine vertelt dat hij niet onder het mes is gegaan en "nooit zal doen". Nou, de geruchten zijn sindsdien weggeëbd, vooral nu Tom in de komende film, Top Gun: Maverick, naast Val Kilmer zal verschijnen, waarvan Tom eiste dat hij deel uitmaakte van de film.

Tom Cruise doet geruchten over plastische chirurgie ontstaan

Cruise heeft misschien vóór 2016 geruchten over plastische chirurgie aangewakkerd, maar met name dat jaar werd het voor fans echt duidelijk dat hij iets moest laten doen, en gezien zijn status in de industrie, zouden we het niet zeggen langs hem.

Nadat hij op de BAFTA's van 2016 verscheen, waren fans verrast door hoe de Mission: Impossible-acteur eruitzag op de rode loper. Ze gingen naar sociale media om te zeggen hoe "opgeblazen" en "gezwollen" hij eruitzag, wat een veel voorkomend teken is van zowel botox als fillers. Dit was genoeg bevestiging voor fans die er al een tijdje van overtuigd waren dat hij werk had laten doen, ondanks dat de acteur beweerde dat hij alleen au naturel gaat.

Een fan schreef op Twitter: "Het lijkt erop dat Tom Cruise zojuist op een missie van het type Mission Impossible is geweest om alle botoxvoorraad ter wereld voor zijn gezicht te stelen." Een andere gebruiker voegde toe: "Ik heb Tom net zien cruisen bij de bafta's. Oh beste Tom, wat heb je met je gezicht gedaan ?? Het was als een hamster in een smoking!!" ze schreven.

Tom Cruise "Absoluut" heeft zijn werk gedaan

Dit was niet de eerste keer dat we geruchten hoorden dat Cruise aan het werk zou gaan. Datzelfde jaar verscheen Cuba Gooding Jr. op Watch What Happens Live! en zei dat hij vermoedens had dat de acteur plastische chirurgie had ondergaan.

Ik weet niet wat hij heeft gedaan, maar ik herinner me dat ik hem op een dag bij hem thuis verraste en hij had al deze stippen over zijn hele gezicht en ik dacht: 'Gaat het?' en hij zegt: 'Ik wist niet dat je zou komen' en ik zei: 'Ik kan zien waarom', zei Gooding Jr..

Cruise heeft deze geruchten al in 2012 ontkend. Nadat hem werd gevraagd of hij al dan niet cosmetische chirurgie heeft ondergaan, zei hij tegen Playboy magazine: "Ik heb het niet, en ik zou het nooit doen."

Volgens de National Enquirer liegt hij (zoals verwacht). "Insiders zeggen dat de begaafde ster wanhopig blijft om zijn jongensachtige uiterlijk te behouden en bovenop de hoop te blijven terwijl hij de zestig nadert - met behulp van plastische chirurgie!" Anderen beweren dat hij haartransplantaties heeft ondergaan en een paar neuscorrecties heeft ondergaan, maar Tom blijft standvastig als het erop aankomt dat hij ontkent enig werk te hebben laten doen.

Zijn terugkeer naar 'Top Gun'

Hoewel hij onvermurwbaar blijft dat hij geen plastische chirurgie heeft ondergaan, is er één ding dat Tom altijd zal toegeven, zijn liefde voor acteren! De acteur haalde onlangs de krantenkoppen over zijn terugkeer naar zijn doorbraakrol in Top Gun. De nieuwste film, T op Gun: Maverick, gaat in november in première, maar Tom Cruise maakte duidelijk dat hij maar onder één voorwaarde zou terugkeren.

De toestand is zoals hij op de set botox en fillers nodig heeft… grapje! De acteur maakte duidelijk dat hij alleen naar de serie zou terugkeren als Val Kilmer ook in de film zou spelen, en zie, wat Tom Cruise wil, krijgt Tom Cruise!

Aanbevolen: