Waarom fans denken dat Selena Gomez net plastische chirurgie heeft gehad

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Selena Gomez net plastische chirurgie heeft gehad
Waarom fans denken dat Selena Gomez net plastische chirurgie heeft gehad
Anonim

Er is zelden een maand waarin Selena Gomez de krantenkoppen ha alt. Hoewel ze misschien niet zo populair is als toen zij en Justin Bieber bezig waren met hun duidelijk gedoemde romance, blijft Selena een erg drukke en opmerkelijke vrouw waar mensen over willen praten. Ten eerste is er een beetje geroezemoes rond haar aankomende serie met legendarische komische geesten Steve Martin en Martin Short. Bovendien is Selena erg druk met haar meerdere schoonheidslijnen en merkaanbevelingen. Maar met dat niveau van aandacht komt veel meer kritiek. Of op zijn minst vragen…

Dat is precies waar Selena momenteel mee te maken heeft nadat foto's van haar samenwerking met La'Mariette's badkleding zijn vrijgegeven. Fans op Twitter vragen Selena zelfs of ze plastische chirurgie heeft ondergaan. In het bijzonder, als ze verbeteringen heeft gehad…

Selena's ongelooflijke nieuwe foto's hebben fans aan het speculeren

Ok, laten we dit gewoon uit de weg ruimen… De nieuwe foto's van Selena Gomez voor haar samenwerking in badkleding met de capsulecollectie van La'Mariette zijn ronduit waanzinnig. Fans op Twitter zijn het er bijna volledig over eens dat Selena er ronduit HEET uitziet!

En terwijl we op het punt staan in te gaan op het onderwerp of Selena al dan niet plastische chirurgie heeft ondergaan, moet worden gezegd dat het geen schande is. Als het haar gelukkiger in haar vel maakt, wie zijn wij dan om te beweren dat ze het niet zou moeten doen of gedaan heeft?

Volgens Page Six werkte Selena samen met haar vriendin Theresa Mingus en Morgan Brutocao om de badkledinglijn te creëren. Vanuit bijna alle hoeken had Selena haar hand in het creëren van het uiterlijk en de stijl van de badkleding, die bijna onmiddellijk uitverkocht was nadat ze de zwoele afbeeldingen van zichzelf had geplaatst die het droegen.

"Na het doornemen van stalen was mijn favoriete kleur paars. Ik wilde wegblijven van kleuren die ik gewend ben van rood en wit, "legde Selena uit over het maken van de badkleding." Paars voelde voor mij anders aan en we voegden hier en daar wat kleur toe, zoals groen en neons; het wordt echt je eigen pak, hoe je het ook draagt."

Terwijl veel van haar fans zich afvroegen waarom haar borsten er zo vergroot uitzagen (sommigen beweerden dat ze Nicki Minaj-vibes afgaven), waren de meesten onder de indruk van hoe ongelooflijk ze eruitzag. Bovendien voelden ze zich gesterkt dat Selena zou pronken met haar lichaam zonder wasbordbuikspieren of de smalste taille.

Selena had eerder talloze geruchten over plastische chirurgie

Dit is niet de eerste keer dat Selena Gomez het onderwerp is van geruchten over verbetering. In 2014 heeft E! News meldde dat fans speculeerden dat de toen 22-jarige ster haar borsten had laten doen. Dit was nadat foto's van haar werden vrijgegeven terwijl ze een laag uitgesneden top droeg. Interne bronnen vertelden de publicatie echter dat dit niets anders was dan geruchten en dat er geen legitimiteit voor hen was.

In 2018 doken de geruchten op dat Selena haar werk had gedaan nadat ze haar meest 'gelikete' foto van Instagram had verwijderd. De post met twee foto's portretteerde Selena in een schouderloze jurk met een drankje in de hand. Reacties op de post, evenals op Twitter daarna, waren bijna volledig gericht op het feit dat Selena's borsten er veel groter uitzagen dan wat ze eerder had gesport.

Het jaar daarop spraken twee experts op het gebied van plastische chirurgie met Life & Style Magazine over de mogelijkheid dat Selena verbeteringen had ondergaan. Zowel Dr. Manish Shah, MD, een Denver Board Certified Plastic Surgeon, en Norman M. Rowe, MD, een Board Certified Plastic Surgeon, beweerden dat er een zeer grote kans was dat ze een boobjob kreeg. Ondanks dat geen van beiden Selena in het verleden behandelde, leken ze te denken dat het bijna zeker was dat ze wat werk had verzet.

Ze dachten echter niet dat ze veel operaties aan haar gezicht had ondergaan, wat ook een belangrijke bron van discussie was onder haar fans. Dit is in direct conflict met de meerderheid van de fans die denken dat Selena wat fillers of kleine ingrepen in haar gezicht heeft gekregen.

De veranderingen in Selena's uiterlijk kunnen echter ook worden toegeschreven aan het feit dat ze door de jaren heen verschillende fysieke transformaties heeft ondergaan en ook ouder is geworden.

Ongeacht of Selena al dan niet fillers heeft laten doen, het v alt niet te ontkennen dat ze er waanzinnig mooi uitziet. Het is niet nodig om iemand te schamen voor het hebben van een paar kleine verbeteringen aan hun lichaam, als dat is waardoor ze zich meer op hun gemak voelen. Maar het is interessant voor haar fans om te analyseren.

Aanbevolen: