Khloe Kardashian bijt terug bij plastische chirurgie-trollen

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian bijt terug bij plastische chirurgie-trollen
Khloe Kardashian bijt terug bij plastische chirurgie-trollen
Anonim

Als het gaat om geruchten over plastische chirurgie, lijkt het erop dat beroemdheden geen pauze kunnen nemen. Khloe Kardashian weet daar alles van, en het lijkt erop dat ze er echt genoeg van heeft.

Fans bekritiseren haar al een tijdje over hoe ze eruitziet, en ze voelt niet langer de behoefte om elke aanval te verdedigen die iemand maakt op haar uiterlijk. In plaats daarvan legt ze haar haters het zwijgen op door terug te bijten en hen te laten weten dat ze deel uitmaken van een bevooroordeelde cultuur waar ze geen deel van wil uitmaken.

Ze beet onlangs terug op iemand die haar ervan beschuldigde onder het mes te gaan en maakte grapjes over de manier waarop haar gezicht eruitzag, dus beet ze hard terug en zette ze meteen weer in hun baan.

Khloe heeft genoeg gehad

Er zijn momenten waarop mensen zeggen dat Khloe niet genoeg voor zichzelf opkomt. Dat was zeker waar toen zij en Tristan door een veelheid van beschuldigingen van ontrouw heen kronkelden. Fans pestten haar omdat ze een 'vloermat' was en in dit opzicht te veel tolereerde.

Ze heeft zojuist het speelveld geëgaliseerd en knipt terug naar critici die niet vinden dat ze haar gezicht moet blijven veranderen met plastische chirurgie.

Er was een dame die naar Twitter ging om Khloe te trollen, in de veronderstelling dat ze ermee weg kon komen, maar ze leerde snel op de harde manier dat ze ongelijk had.

Een criticus genaamd Marsha Coupe schreef; "Geeft onderzoek aan dat hoe meer plastische chirurgie iemand heeft, hoe groter de kans is dat hij aan migraine lijdt? Wat voor soort farmaceutisch bedrijf kiest iemand die zoveel plastische chirurgie heeft ondergaan dat hij eruitziet als een alien, als hun woordvoerder?"

Khloe beet hard terug en zette het toneel voor wat fans alleen maar kunnen aannemen dat het een veel snarkyre, scherpere versie van zichzelf zal zijn.

Khloe knipt naar haar haters

Khloe Kardashian heeft genoeg van de verhalen over plastische chirurgie. Waar ze ook mee bezig is geweest, voor zover haar eigen inspanningen op het gebied van plastische chirurgie gaan, is haar zaak, en ze wil deze discussies niet bijhouden.

Ze stuurde een directe reactie naar Marsha Coupe, waarin ze een kant van haar liet zien die voor de meeste fans onherkenbaar is.

De normaal zelfgenoegzame Khloe Kardashian lijkt er genoeg van te hebben, toen ze naar Twitter ging om een scherpe reactie te schrijven en haar haters weer op hun plaats zette.

Ze reageerde door te zeggen; "sorry dat je er zo over denkt. Je hebt het volste recht om me te blokkeren / dempen. Ik probeer velen te helpen die in stilte lijden. Ik heb volledig recht op jouw mening. Net zoals ik de mijne ben. Ik denk niet dat je dat zou moeten doen noem jezelf een feministe als je een vrouw zonder aanleiding aanv alt."

Zo waren de rollen omgedraaid en lijkt de knipoorlog tot een einde te zijn gekomen.

Aanbevolen: