Kim Kardashian reageert op de SNL Diss-tweet van Debra Messing: "Waarom kan het jou schelen?"

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian reageert op de SNL Diss-tweet van Debra Messing: "Waarom kan het jou schelen?"
Kim Kardashian reageert op de SNL Diss-tweet van Debra Messing: "Waarom kan het jou schelen?"
Anonim

The Kardashians ging gisteravond in première op Hulu en fans konden zien hoe Kim Kardashian reageerde op de beruchte diss-tweet van Debra Messing. Nadat was bevestigd dat Kim de host zou zijn van Saturday Night Live, reageerde de Will & Grace-ster heftig. Kim beschimpte haar omdat ze "een andere vrouw had neergehaald" en vroeg haar waarom het haar iets kon schelen.

Debra Messing kon er niet achter komen waarom Kim Kardashian 'Saturday Night Live' presenteerde

Niet lang nadat Kim's naam afgelopen september als presentator werd aangekondigd, stapte Debra op Twitter en vroeg haar volgers hoe iemand zonder een project om te promoten uiteindelijk het felbegeerde hosting-optreden belandde.

"Waarom Kim Kardashian?" schreef de actrice. "Ik bedoel, ik weet dat ze een cultureel icoon is, maar SNL heeft over het algemeen gastheren die artiesten zijn die er zijn om een film, tv-show of albumlancering te promoten. Mis ik iets?"

Nadat Debra's tweet viraal ging, verontschuldigde ze zich voor haar woorden tijdens een optreden in de chatshow Tamron Hall. Ze zei tegen de gastheer: "Nou, ik was niet van plan haar te trollen, en als iemand het zo opvatte, mijn excuses."

“Dat was nooit mijn bedoeling,” legde ze uit. “Ze is dit fenomeen. Ik bedoel, weet je, ze is een cultureel icoon.”

Nadat Debra Messing vroeg: "Waarom Kim Kardashian?" The Reality Star ontslagen: "Waarom kan het jou schelen?"

Kimmie moet de verontschuldiging gemist hebben, want tijdens de première van The Kardashians gisteravond kregen fans een kijkje in haar reactie, en ze klonk niet al te blij met Debra's tweet.

“Ik ben de underdog. Iedereen denkt gewoon dat ik een sukkel ben. Een meisje van Will & Grace kwam naar buiten en zei dat ze geen idee heeft waarom ik als gastheer zou worden gekozen. Maar het is zo van, waarom kan het je iets schelen?'", zei ze. “Ik geef geen commentaar om mensen neer te halen, vooral niet een andere vrouw. Zoals, als dat is wat je denkt, kerel, dan, zoals, cool. Like, stem af.”

Een groot deel van de première was gericht op Kim's SNL-hosting-optreden. Op een gegeven moment had Kim het erover dat haar ex-man Kanye West haar zou vergezellen als de muzikale gast van de show, maar uiteindelijk besloot ze het moment voor zichzelf te houden.

"Ik ga een beetje heen en weer, zoals, sinds Kanye's album uit is, wil ik dat hij mijn - dat zou episch zijn als hij mijn muzikale gast was, "zei Kim. "Maar wil ik dan mijn eigen moment?"

Kim heeft haar moment. Fans vonden de meedogenloze monoloog hilarisch. Kim grapte dat het vriendje van haar moeder een "goudzoeker" was en grapte dat zij de referentiefoto was voor de plastische chirurgie van haar zus. Au!

Aanbevolen: