Vanessa Hudgens reageert het beste op Kim Kardashian tijdens het concert van Kanye West

Inhoudsopgave:

Vanessa Hudgens reageert het beste op Kim Kardashian tijdens het concert van Kanye West
Vanessa Hudgens reageert het beste op Kim Kardashian tijdens het concert van Kanye West
Anonim

Gehoord van Vanessa Hudgens de laatste tijd?

Naast het vinden van ware liefde op Zoom en het zingen van het volkslied bij sommige NBA-finales, is het meisje druk bezig geweest om haar titel als de nieuwe koningin van vakantiefilms hoog te houden. ('The Princess Switch 3' is officieel ingepakt, volgens IMDb!)

Terwijl we wachten tot ze weer op het grote scherm verschijnt, geeft het meisje fans veel actie op haar socials. Ze verdedigde het nieuwe gezicht van Kelly Osbourne en deelde veel brutale workout TikToks. Nu geeft ze commentaar op het nieuws van de dag, wat tegenwoordig de altijd onverwachte activiteiten zijn van het onlangs gescheiden stel Kim Kardashian en Kanye West

Dit is wat er dit weekend gebeurde en wat Vanessa erover te zeggen had.

Kim was de bruid van Kanye

Kanye's laatste concert was om meerdere redenen controversieel (hallo, cameo van Marilyn Manson), maar de aanwezigheid van een gesluierde Kim Kardashiaanse vorm was het meest verwarrend voor zijn fans.

Geruchten liepen uiteen van een hertrouwceremonie tussen Kim en Kanye tot het helemaal niet eens Kim was. Zou ze een zorgvuldig gekozen lookalike zijn geweest die de nog steeds bittere-over-de-scheiding Kim K in de plaats had? Zoals blijkt, nee. De voormalige mevrouw Kardashian West was in levende lijve bij Kanye's concert, zoals blijkt uit haar eigen IG-post vandaag.

Daarin legt ze bijna niets uit behalve dat ze daar was, achter de schermen tijd doorbracht met Kanye (en hun zoon Saint) en dat ze 'BALENCIAGA HAUTE COUTURE' droeg. Vertel ons meer, Kim! Waarom trouwen met een ex? Wat gebeurt er??

Vanessa begreep het niet

Terwijl de rest van ons stilletjes speculeert over de situatie van Kim en Kanye, is Vanessa niet bang om haar mening te uiten. Ze reageerde op Complex's post over het evenement (zoals screenshot gemaakt door het account @commentsbycelebs hierboven) de vraag die iedereen bezighoudt:

"Wtf is er aan de hand."

Haar reactie verdiende meer dan 8.000 vind-ik-leuks op één dag, en honderden mensen reageerden op huilemoji's.

Ze had meer te zeggen

Afbeelding
Afbeelding

De rest van Vanessa's sociale aanwezigheid dit weekend bevatte meer wijze woorden, waaronder de citaten die ze deelde in haar IG Stories (hierboven gepost).

De eerste - "Als het je gelukkig maakt, hoeft het voor anderen niet logisch te zijn" - voelt erg op de neus voor deze hele Kim / Kanye-bruidsituatie. Laten we hopen dat ze gelukkig zijn, ook al slaat het voor anderen zoals Vanessa echt nergens op…

Aanbevolen: