Kim Kardashian reageert op het 'Paris and Kim'-kostuum van Noah Cyrus en Tana Mongeau

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian reageert op het 'Paris and Kim'-kostuum van Noah Cyrus en Tana Mongeau
Kim Kardashian reageert op het 'Paris and Kim'-kostuum van Noah Cyrus en Tana Mongeau
Anonim

YouTuber Tana Mongeau en zanger Noah Cyrus verkleedden zich tijdens Halloweekend als twee naamgenoten van de OG-popcultuur. Ze schitterden in feestjurken met ronde hals, geïnspireerd door niemand minder dan Paris Hilton en Kim Kardashian West Ze maakten niet alleen glamourfoto's van Instagram, maar trokken ook de aandacht van zowel socialite-gedraaide- mogul besties.

Kim's Halloween-reactie

Cyrus droeg goud en Mongeau droeg een identieke outfit in zilver; chokers, nep-paparazzi-houdingen en zo. Hilton becommentarieerde haar kenmerkende zin op de post van Cyrus: "Dat is Hot ????????"." Ze is een van de beste publieke figuren in het reageren op positieve feedback op internet, en Kardashian West volgde haar voorbeeld. De KKW-eigenaar zei: "??? Jullie hebben dit vermoord!!!! ???" Alle trollen die klaar stonden om binnen te stromen en de sfeer te verpesten, werden snel het zwijgen opgelegd.

Mongeau werd gekleed door de in Los Angeles gevestigde stylist Tyler Lambert. Hij wint terrein terwijl hij samenwerkt met andere opkomende influencers zoals Josh Richards en Nessa Barrett, die hij ook voor Halloween heeft gestyled. Cyrus had dezelfde gestileerde look als Mongeau, maar werkte samen met LatinX-stylist Phil Gomez.

Waar kunnen we hun jurken vinden?

De op het begin van de jaren 2000 geïnspireerde get-ups kwamen ook van verschillende ontwerpers. Fannie Schiavoni van platinablonde Mongeau houdt van runs voor ongeveer 1.600 euro, wat zich verta alt naar ongeveer $ 1.800. Als het echter op maat was gemaakt, zou je je kunnen voorstellen dat je wat 1's en 0's toevoegt. De strakke silhouetten van het merk spelen vaak met geometrische elementen. De stukken zijn gedragen door talloze fashion-forward beroemdheden zoals Jennifer Lopez en Ashley Graham.

De ongefilterde YouTuber ondertitelde een van haar berichten: "Slechts twee keer posten omdat deze jurk meer kostte dan mijn hypotheek? de kim 2 mijn parijs? laatste foto is een stemming." De meiden hebben de nacht van hun leven gehad en zijn getransformeerd in de meest zelfverzekerde versies van zichzelf. Wie zou zich niet als een koningin voelen in een op maat gemaakte designertraktatie terwijl ze bij jouw ride or die past?

Cyrus belichaamde de look van Kim K en droeg een aangepaste maliënkolderjurk van Alabama Blonde. Hun lijnen dagen de status-quo uit en maken aantekeningen van het ideale wilde kind. Een van hun shows toont een ondergrondse, slecht verlichte kamer terwijl heavy metal uit de omringende luidsprekers kn alt.

Aanbevolen: