Wat we weten over de vete van Megan Mullally en Debra Messing

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de vete van Megan Mullally en Debra Messing
Wat we weten over de vete van Megan Mullally en Debra Messing
Anonim

Debra Messing en Megan Mullally waren acht jaar co-sterren bij Will & Grace en daarna nog drie jaar toen de show terugkeerde in 2017. Een tijdje geloofden fans dat alles goed was tussen de cast en de crew en dat iedereen was dolblij om na elf jaar uit de lucht te zijn geweest weer met elkaar samen te werken. Dat bleek niet helemaal het geval te zijn.

Tegen het einde van de tweede serie begonnen er geruchten te circuleren over het drama tussen Messing en Mullally toen Mullally tijdelijk afwezig was van de serie en het filmen van twee afleveringen miste. TVLine meldde dat het onduidelijk was waarom ze vrijaf nam, maar dat het was "te midden van geruchten over wrijving op de set tussen haar en co-ster Debra Messing."

Laten we eens kijken naar wat we weten over wat er is gebeurd tussen de twee co-sterren van de geliefde serie.

6 Ze volgden elkaar niet meer op Instagram

Messing en Mullally ontvolgden elkaar op Instagram, of de een blokkeerde de ander. Hoe dan ook, begin 2019 merkten fans dat de twee elkaar niet meer volgden op het socialemediaplatform en toen begonnen de geruchten. Mullally ontvolgde ook haar andere co-ster, Sean Hayes, wat schokkend is, omdat de twee besties waren. Uiteindelijk ontvolgde Mullally ook Eric McCormack, waardoor fans zich afvroegen wat er in godsnaam aan de hand was tussen de castleden.

5 Ze verschenen niet meer samen op foto's

Tijdens het laatste seizoen van de reboot verschenen Mullally en Messing niet samen op foto's op sociale media, wat alleen maar bijdroeg aan de geruchten die de ronde deden over de vete. Messing plaatste vaak foto's van haar en haar andere twee co-sterren, McCormack en Hayes, in hun trailers op tape-avonden, maar Mullally ontbrak merkbaar op die foto's. Fans vroegen zelfs waar Mullally was en waarom ze niet op de foto's van Messing stond. Messing heeft nooit gezinspeeld dat er iets mis was.

4 Eric McCormack ontkende dat er iets mis was

McCormack vertelde US Weekly in de herfst van 2019 dat "mensen zich zorgen maakten… helemaal te veel" over de hele Instagram-situatie. Hij beweerde dat "wij vier met elkaar overweg kunnen als een huis in brand, dat hebben we altijd gedaan." Toen Messing Mullally niet tagde in een Instagram-bericht, zei McCormack dat de geruchten "gek" waren. De reden dat Messing Mullally niet heeft getagd, is misschien dat ze door haar was geblokkeerd, waardoor het onmogelijk voor haar was om getagd te worden. McCormack wilde waarschijnlijk geen olie op het vuur gooien en dingen openbaar maken, omdat het niet echt zijn plaats was om commentaar te geven op de relatie van het paar.

3 Megan sprak over gepest worden op haar podcast

Op haar podcast met haar man, Nick Offerman, vertelde Mullally over gepest worden."Ik ben 60 en ik word nu gepest", zei ze. Ze voegde eraan toe: "Ik heb een recente situatie gehad en ik kan er niet specifiek over zijn, maar het gebeurde en ik probeerde op bepaalde manieren voor mezelf op te komen en dat maakte het duizend keer erger." Ze zei dat ze niet goed is in voor zichzelf opkomen of grenzen stellen, maar toen ze opkwam tegen deze persoon, "stak het een vuur onder die persoon waar ze net hun inspanningen verdrievoudigden en het kan erg gevaarlijk worden." Ze zei verder dat het een werksituatie was, wat fans natuurlijk doet geloven dat ze het over Messing had.

2 Mullally zei dat ze haar bondgenoten verloor

Ook op haar podcast beweerde Mullally dat ze "vrijwel alleen stond in deze situatie omdat de pestkop veel van mijn bondgenoten aan hun zijde heeft gerekruteerd, en nu zijn ze niet meer mijn bondgenoten." Dit zou verklaren waarom ze Hayes of McCormack niet meer volgt op Instagram. Ze slaagde er ook niet in om foto's van haar met haar cast te plaatsen zoals de anderen deden. Sinds de vete is Mullally niet meer betrokken geweest bij optredens met de cast. In oktober 2020 namen Hayes, McCormack en Messing bijvoorbeeld deel aan een virtueel gesprek met Doug Jones om hem in de senaat te houden. Mullally was daar niet bij inbegrepen. Het trio nam eerder die maand ook deel aan een virtueel gesprek met Jill Biden. Mullally was opnieuw niet inbegrepen.

1 Een bron zei dat ze 'niet op de beste voorwaarden' staan

Een bron vertelde Radar Online dat Messing en Mullally "niet op de beste manier met elkaar omgaan" en dat "ze het niet kunnen uitstaan om bij elkaar in de buurt te zijn, en het creëerde een onmogelijke sfeer op de set." De bron suggereerde dat dit de reden was waarom Mullally ontbrak in twee afleveringen van de reboot. Het is ook vermeldenswaard dat Mullally Messing op Instagram blokkeerde of niet meer volgde, ze een bericht op haar verhaal plaatste met het bijschrift: "een van de beste gevoelens is eindelijk je gehechtheid aan iemand te verliezen die niet goed voor je is! " Het is triest dat de twee dingen niet konden laten werken, maar misschien is het maar het beste. Messing plaatste zelf een foto op Instagram van een citaat met de tekst: "Moge deze dag de dag zijn om ons naar vrede, geluk en vreugde te leiden."

Aanbevolen: