Sylvester Stallone verloor het van Bruce Willis nadat hij $ 1 miljoen per dag had aangevraagd voor 'The Expendables 3

Inhoudsopgave:

Sylvester Stallone verloor het van Bruce Willis nadat hij $ 1 miljoen per dag had aangevraagd voor 'The Expendables 3
Sylvester Stallone verloor het van Bruce Willis nadat hij $ 1 miljoen per dag had aangevraagd voor 'The Expendables 3
Anonim

De franchise-filmgame is een bloeiende, en deze films hebben de neiging om veel geld te verdienen aan de kassa. Op dit moment is de MCU de leidende kracht in de filmwereld, maar andere franchises hebben ook succes geboekt.

The Expendables-franchise was een bloeiende actieserie van films met een verbazingwekkende selectie sterren. Zoals we in het verleden hebben gezien, kunnen de gemoederen oplopen tussen acteurs, en zelfs tussen acteurs en regisseurs. Helaas was er een breuk tussen Bruce Willis en Sylvester Stallone, wat hun werkrelatie verzuurde.

Laten we eens kijken wat het veroorzaakte.

'The Expendables' was een hitfranchise

In 2010 maakte The Expendables zijn langverwachte debuut aan de kassa. Met in de hoofdrol enkele van de grootste actiefilmsterren aller tijden, was deze film een spannende rit van begin tot eind, en hij blies nieuw leven in het klassieke actiegenre dat ooit de bioscopen domineerde in de jaren '80 en '90.

De selectie pochte namen als Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li en Dolph Lundgren, de eerste Expendables-film was een verrassingshit, en het gaf de kickstart van wat een enorm succesvolle franchise werd.

Terwijl de franchise verder ging met zijn vervolgfilms, groeide de selectie met andere klassieke actiesterren, iets dat een kenmerk van de films werd.

Stallone sprak met Collider over het aantrekken van grote namen voor de sequels.

"Je weet dat mensen altijd praten over "oh, ik heb bagage, mijn bagage." Bagage is het beste dat je kunt hebben, want dat betekent dat je iets te verkopen hebt, iets om mee te nemen. Dus al deze jongens hebben grote tijdzakken, begrijp je wat ik bedoel? Ze ontwikkelen bagage (lacht). Vaak denken mensen: "oh mijn god, je bent stereotiep." Goed, dan sta je ergens om bekend. De NFL is stereotiep voor voetballen."

Tijdens die eerste film had een klassieke actiester een cameo die fans totaal verraste.

Bruce Willis was aan boord voor de eerste twee films

De eerste Expendables-film had al een getalenteerde cast van klassieke actiehelden, en in wat als een enorme verrassing voor de fans kwam, maakte Bruce Willis een cameo in die eerste film.

Natuurlijk maakte dit mensen enthousiast bij het vooruitzicht om Bruce Willis te zien in het vervolg van de film. Gelukkig werd Willis in feite aan boord gehaald voor The Expendables 2, wat de bloeiende franchise een nieuwe klassieke actieheld gaf om mee te werken.

Met Willis aan boord veranderde The Expendables 2 in een nieuwe hit aan de kassa voor de franchise. Het bracht meer dan $ 300 miljoen op, wat bewijst dat een leuke actiefilm nog steeds een fortuin kan maken in de bioscoop.

Actiefans genoten van elke minuut van het succes van het vervolg, en in een mum van tijd werd een derde film aangekondigd.

Gezien de trend van de eerste twee films, waren fans klaar om te zien dat het nog groter en beter zou worden voor de derde film. Wat deze fans echter niet hadden verwacht, was een vete tussen twee van de grootste namen op de selectie.

Stallone was boos op de eisen van Willis

Dus, wat in de wereld gebeurde er tussen Sylvester Stallone en Bruce Willis dat hun werkrelatie verslechterde? Nou, het komt allemaal voort uit Bruce Willis die geld wil verzilveren en zoveel mogelijk geld wil verdienen, terwijl hij niet lang op de set hoeft te zijn.

Per The Hollywood Reporter, "Een bron met kennis van de situatie zegt dat de gevolgen meer waren dan een specifieke vraag naar geld. Willis kreeg $ 3 miljoen aangeboden voor vier dagen achtereenvolgens werk op locatie in Bulgarije voor de film. "Hij zei hij zou afhaken tenzij hij $ 4 miljoen kreeg', zegt deze bron dicht bij de productie.'Een miljoen dollar per dag. Stallone en alle andere betrokkenen zeiden nee.'"

Hierna ging Stallone naar sociale media om aan te kondigen dat Willis uit de franchise was verdwenen en dat Harrison Ford naar binnen gleed. Dit werd gevolgd door een bericht dat een zeer publieke schot op Willis nam.

Willis leek door dit alles niet gefaseerd en veegde het in wezen af.

Het zou even duren, maar uiteindelijk zou Stallone zijn excuses aanbieden voor de verbale aanval op zijn voormalige tegenspeler.

"Het klonk alsof het persoonlijk werd en het spijt me dat het zo klonk. Maar het waren acteurs die aan het praten waren en de dingen gingen verder. Ik denk dat Bruce Willis een geweldige kerel is en hij maakt fantastisch vermakelijke films en wanneer hij spijkert het hij spijkert het groots, "zei Stallone.

Bruce Willis en Sylvester Stallone's breuk kwam over geld, maar gelukkig hebben ze de boel opgelapt en zijn sindsdien verder gegaan.

Aanbevolen: