Sandra Bullock speelde in tien films die meer dan $ 150 miljoen verdienden

Inhoudsopgave:

Sandra Bullock speelde in tien films die meer dan $ 150 miljoen verdienden
Sandra Bullock speelde in tien films die meer dan $ 150 miljoen verdienden
Anonim

Actrice Sandra Bullock is een van die Hollywood-sterren die al tientallen jaren in de industrie zit en toch enorm succesvol blijft. De actrice is getalenteerd, heeft een ongelooflijke vorm en is te zien in zowel blockbusters als veelgeprezen films.

Vandaag bekijken we welke van haar films het meest aan de kassa scoorde. Van komedies tot drama's - blijf scrollen om erachter te komen welke van de films van de ster een indrukwekkende 723,2 miljoen dollar opbracht.

10 'Speed 2: Cruise Control' - Box Office $ 164,5 miljoen

De aftrap is de actiethriller Speed 2: Cruise Control uit 1997 waarin Sandra Bullock Annie Porter speelt. Naast Bullock zijn er in de film ook Jason Patric, Willem Dafoe en Glenn Plummer te zien. De film is het vervolg op Speed uit 1994 en heeft momenteel een beoordeling van 3,9 op IMDb. Snelheid 2: Cruise Control werd gemaakt met een budget van 110-160 miljoen dollar en verdiende uiteindelijk 164,5 miljoen dollar aan de kassa.

9 'While You Were Sleeping' - Box Office: $ 182 miljoen

De volgende op de lijst is de rom-com While You Were Sleeping uit 1995, die een tokenverzamelaar van Chicago Transit Authority volgt die wordt aangezien voor de verloofde van een comapatiënt. Daarin portretteert Sandra Bullock Lucy Eleanor Moderatz, en ze schittert naast Bill Pullman, Peter Gallagher en Peter Boyle. While You Were Sleeping heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb. De rom-com werd gemaakt met een budget van $ 17 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 182 miljoen op aan de kassa.

8 'Twee weken opzegtermijn' - Box Office: $199 miljoen

Een andere rom-com die de lijst van vandaag heeft gehaald, is de film Two Weeks Notice uit 2002. Het volgt een advocaat die haar baan opzegt, en het heeft momenteel een 6,2 rating op IMDb.

Sandra Bullock portretteert Lucy Kelson en schittert samen met Hugh Grant, Alicia Witt en Dana Ivey. Two Weeks Notice werd gemaakt met een budget van $60 miljoen, en uiteindelijk verdiende het $199 miljoen aan de kassa.

7 'Miss Congeniality' - Box Office: $ 212,8 miljoen

Laten we verder gaan met de komedie Miss Congeniality uit 2000 waarin de actrice de rol van FBI Special Agent Gracie Hart speelt. De film volgt een FBI-agent undercover bij de Miss United States-verkiezing, en naast Bullock zijn er ook Michael Caine, Benjamin Bratt en Candice Bergen in de hoofdrol. Miss Congeniality - met een rating van 6,3 op IMDb - werd gemaakt met een budget van $ 45 miljoen en bracht uiteindelijk $ 212,8 miljoen op aan de kassa.

6 'The Heat' - Box Office: $ 229,9 miljoen

Nog een komedie op de lijst van vandaag, de actiefilm The Heat uit 2013, waarin Sandra Bullock Sarah Ashburn speelt. De film heeft ook sterren Melissa McCarthy, Demián Bichir en Marlon Wayans, en heeft momenteel een 6.6 rating op IMDb. De film volgt een FBI-agent en een rechercheur uit Boston die een gangster proberen neer te halen. The Heat werd opgenomen met een budget van $ 43 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 229,9 miljoen op aan de kassa.

5 'Ocean's 8' - Box Office: $297,7 miljoen

De volgende op de lijst is de overvalkomedie Ocean's 8, een spin-off van Steven Soderbergh's Ocean's trilogie. In de film speelt Bullock Deborah "Debbie" Ocean, en ze schittert samen met een behoorlijke cast - Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter. De film heeft een beoordeling van 6,3 op IMDb en werd gemaakt met een budget van $ 70 miljoen, en verdiende uiteindelijk $ 297,7 miljoen aan de kassa.

4 'The Blind Side' - Box Office: $309.2 miljoen

Het biografische sportdrama uit 2009 The Blind Side, gebaseerd op het boek The Blind Side: Evolution of a Game uit 2006, van Michael Lewis is de volgende.

De filmsterren Tim McGraw, Quinton Aaron, Kathy Bates en natuurlijk - Sandra Bullock die Leigh Anne Tuohy speelt. The Blind Side heeft momenteel een 7,6 rating op IMDB. Het werd gemaakt met een budget van $ 29 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 309,2 miljoen op aan de kassa.

3 'The Proposal' - Box Office: $ 317,4 miljoen

De top drie opent met de rom-com The Proposal uit 2009 waarin Sandra Bullock Margaret Tate speelt. Naast Bullock zijn er in de film ook Ryan Reynolds, Malin Åkerman en Betty White te zien. Het voorstel volgt een Canadese baas die van plan is met haar assistent te trouwen om uitzetting te voorkomen - en het heeft momenteel een 6,7-rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 40 miljoen en verdiende $ 317,4 miljoen aan de kassa.

2 'Speed' - Box Office: $ 350,4 miljoen

De op één na meest winstgevende film van Sandra Bullock is de actiethriller Speed uit 1994. Daarin speelt Sandra Bullock Annie Porter, en ze gaf toe dat ze nogal nerveus was in de hoofdrol tegenover Keanu Reeves. De film gaat over een bus die door terroristen is opgetuigd om te ontploffen als hij minder dan 80 kilometer per uur rijdt - en hij heeft een beoordeling van 7,2 op IMDb. Speed werd gemaakt met een budget van $ 30-37 miljoen, en het verdiende uiteindelijk $ 350.4 miljoen aan de kassa.

1 'Gravity' - Box Office: $ 723,2 miljoen

Op nummer één staat de sci-fi-thriller Gravity uit 2013, waarvoor Sandra Bullock $ 70 miljoen verdiende. Daarin speelt ze Dr. Ryan Stone en schittert ze tegenover George Clooney. De film toont de strijd van twee astronauten die in de ruimte zijn gestrand terwijl ze proberen terug te keren naar de aarde. Gravity heeft momenteel een 7,7-rating op IMDb. De film is gemaakt met een budget van $ 80-130 miljoen, en het bracht uiteindelijk maar liefst $ 723,2 miljoen op aan de kassa!

Aanbevolen: