Johnny Depp speelde bijna de hoofdrol in deze MCU-film die meer dan $ 228 miljoen opleverde

Inhoudsopgave:

Johnny Depp speelde bijna de hoofdrol in deze MCU-film die meer dan $ 228 miljoen opleverde
Johnny Depp speelde bijna de hoofdrol in deze MCU-film die meer dan $ 228 miljoen opleverde
Anonim

Johnny Depp heeft een werkelijk interessante carrière in entertainment opgebouwd. Hij heeft succes gehad in zowel film als televisie, en hoewel sommige van zijn projecten slecht waren, speelde de man in een aantal geweldige projecten.

Lang geleden, terwijl Depp midden in de Pirates of the Caribbean-franchise zat, vond hij zichzelf op voor de rol van een Marvel-held die klaar stond om wat lawaai te maken aan de kassa.

Laten we eens kijken naar Depps carrière en kijken voor welke Marvel-held hij in de race was.

Johnny Depps vroege werk zette hem op de kaart

Als een van de grootste en meest succesvolle acteurs van zijn tijd is Johnny Depp een filmster die nauwelijks introductie nodig heeft. De man heeft een beetje van alles gedaan in de entertainmentindustrie en hij heeft een lijst met credits verzameld die maar weinig mensen kunnen evenaren.

21 Jump Street was het tv-programma dat Depp hielp een begrip te worden, maar uiteindelijk maakte hij de overstap naar het grote scherm en werd hij een enorme ster die bekend stond om zijn vermogen om eclectische personages te spelen.

In het begin sloeg Depp het uit het park in films als Cry-Baby, Edward Scissorhands, What's Eating Gilbert Grape, Donnie Brasco en Sleepy Hollow. Van daaruit zou hij doorgaan met het toevoegen van zijn indrukwekkende lijst met credits, waardoor hij uiteindelijk de legendarische rol van Captain Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-franchise belandde.

Het is indrukwekkend dat Depp ook succesvolle films heeft gemaakt, zoals Finding Neverland, Sweeney Todd, Alice in Wonderland, Rango en meer.

Hoewel Johnny Depp het vermogen heeft gehad om in een aantal ongelooflijke films te spelen, is de waarheid dat hij tijdens zijn carrière ook een aantal grote kansen heeft misgelopen.

Depp heeft een aantal grote films gemist

Een van de moeilijkste dingen van acteur zijn, is weten dat je gewoon niet in alle projecten kunt verschijnen die je wilt. Er is gewoon niet genoeg tijd voor een acteur om overal bij te zijn, en na verloop van tijd zijn fans altijd verbijsterd om te leren over de films die hun favoriete sterren hebben gemist.

Volgens Notstarring heeft Johnny Depp films als Backdraft, Confessions of a Dangerous Mind, Interview with the Vampire, The Matrix, Mr. and Mrs. Smith en zelfs Signs gemist.

In de jaren '80, toen hij nog maar een televisiester was, was Johnny Depp eigenlijk in voor de rol van Ferris Bueller in Ferris Bueller's Day Off, maar hij was niet beschikbaar om de rol op zich te nemen.

Volgens mensen, "De toekomstige 21 Jump Street-ster was John Hughes' eerste keuze voor de titelrol, maar hij moest deze afwijzen vanwege planningsconflicten. Depp gaf later toe tijdens een Inside the Actors Studio-interview dat Broderick heeft "geweldig werk geleverd" in de film."

Helaas zijn dit niet de enige films die Johnny Depp heeft gemist. Sterker nog, hij miste 15 jaar geleden het spelen van een Marvel-superheld.

Hij was een kanshebber om Ghost Rider te spelen

Dus, welke grote Marvel-held speelde Johnny Depp bijna op het grote scherm? Kort voordat de MCU in 2008 officieel debuteerde met Iron Man, was Johnny Depp een sterke kanshebber om de geliefde Ghost Rider te spelen.

Voor de context: Ghost Rider was een film die slechts een jaar eerder uitkwam dan Iron Man, en met in de hoofdrol Nicolas Cage als Johnny Blaze. De film was een financieel succes aan de kassa en kreeg zelfs een vervolg, maar tegenwoordig kijken de meeste mensen er voorbij als ze de geschiedenis van grote Marvel-projecten bekijken.

De film had een aantal goede dingen, maar zelfs Nicolas Cage vindt dat het de dingen anders had moeten doen.

"Ghost Rider was een film die altijd een R-rated film had moeten zijn. David Goyer had een briljant script dat ik met David wilde maken, en om wat voor reden dan ook lieten ze ons gewoon niet de film maken. film, " zei Cage.

Hij merkte zelfs op dat Deadpool met succes het R-rated ding voor elkaar kreeg.

"Heck, Deadpool had een R-rating en dat deed het geweldig. Ghost Rider was ontworpen om een enge superheld te zijn met een R-rating en voorsprong, en ze hadden het toen gewoon niet uitgewerkt, "hij toegevoegd."

Nicolas Cage deed het heel goed als Johnny Blaze in Ghost Rider, maar we moeten ons afvragen of Johnny Depp dat ook had kunnen doen in een R-rated versie van die superheldenfilm.

Aanbevolen: