Arnold Schwarzenegger maakte minder dan de extra's in deze film die meer dan $ 200 miljoen verdienden

Inhoudsopgave:

Arnold Schwarzenegger maakte minder dan de extra's in deze film die meer dan $ 200 miljoen verdienden
Arnold Schwarzenegger maakte minder dan de extra's in deze film die meer dan $ 200 miljoen verdienden
Anonim

Arnold Schwarzenegger had een ander plan. Hij wilde meer worden dan een bodybuilder en hij wilde Hollywood domineren. Hij deed precies dat uit de poort, begon zijn filmcarrière in de jaren '70 en in de jaren '80 bracht hij enkele klassieke films uit zoals 'Conan the Barbarian' en natuurlijk 'Terminator'.

Het was niet genoeg voor Arnold om te gedijen met dat genre van film, hij wilde zichzelf vestigen als iemand die alles kan, inclusief komedie. Toen kwam de film 'Twins' rond.

Arnold wilde zichzelf bewijzen in de film en dat had een prijs… letterlijk niets. Arnold kreeg niet veel betaald voor het optreden, maar we kunnen gerust stellen dat het allemaal in zijn voordeel werkte. We zullen kijken naar hoe de film het deed aan de kassa, samen met zijn indrukken van de film. Ten slotte zullen we kijken naar wat hij van het project heeft gemaakt, het antwoord is zeer verrassend.

Arnold had een geweldige tijd met de film

Arnold zette samen met Danny DeVito in op hun eigen talent voorafgaand aan de film. Arnold was helemaal groen als het op komedie aankwam, maar dat weerhield de film er niet van een enorm succes te worden. Het scoorde groot aan de kassa en bracht $ 216 miljoen op.

Arnold genoot zo veel van zijn tijd in de film dat hij Collider vertelde dat hij een vervolg overweegt: "Ik zou graag nog een Twins doen. genaamd Triplets. Ik zou iemand vinden als Eddie Murphy of iemand [lacht] waarvan mensen zouden zeggen: "Hoe gebeurt dat, medisch gesproken?" en: "Fysiek is er geen manier." Dan zouden we het op de een of andere manier uitleggen. Dat zou hilarisch zijn met wat we weten over iemand zoals hij. Je moet mensen vinden die in het echte leven om hen lachen en alles wat we over hen weten dat je aan het lachen maakt. Ik zie een poster, een billboard, met ons drieën…"

”Ze hebben er nog een gevonden. drieling. Alleen hun moeder kan ze uit elkaar houden.” Ik zou dat in twee seconden doen, want dat is echt entertainment. Je komt uit met die film voor Kerstmis, zoals 5 decemberth of iets dergelijks, en je bent vrij thuis, net als bij de andere.

Arnold en Devito tweeling
Arnold en Devito tweeling

Hoewel Arnold veel plezier had met het project, bracht het een groot risico voor zijn carrière met zich mee. Het was niet alleen zijn eerste komedie, maar Arnold nam eigenlijk niets als salaris in een poging zichzelf te bewijzen.

Geen geld aannemen

In die tijd was Hollywood alleen geïnteresseerd in het casten van Arnold in een actierol en niets anders. Het was een gegeven dat Arnold in het actiegenre een score zou zijn, maar hetzelfde gold niet voor een poging tot komedie. Arnold wilde diversifiëren en nam uiteindelijk geen salaris om in 'Twins' te spelen.

De gok heeft zeker goed uitgepakt, want Arnold heeft een aantal geweldige bonussen verdiend dankzij de waanzinnige inkomsten die de film binnenbracht: "Letterlijk voor 'Twins' nam ik geen salaris - ik wilde het gewoon een kans geven. En het was toevallig mijn eerste film die in eigen land $ 100 miljoen verdiende. Dus ze realiseerden zich dat het werkt, Schwarzenegger kan oversteken."

Arnold kijkt nog steeds met liefde terug op de rol en noemt het een van de top van zijn legendarische carrière: "Er zijn een paar personages, Twins of Kindergarten Cop of True Lies of Predator, die personages zijn zeer gedenkwaardige personages. Ze' zijn interessante karakters. Ik zou nooit de ene boven de andere kunnen kiezen. Hoe kon je het Twins-personage verkiezen boven het True Lies-personage? Welke is beter? Ik denk niet dat er zoiets bestaat. Beide zijn erg vermakelijk zoals ze waren geregisseerd en geschreven en hoe ik het probeerde uit te spelen."

Voor Arnold lieten films als 'Twins' zijn zachtere kant zien, iets wat hij geweldig deed, in tegenstelling tot zijn serieuze rollen: "Wat voor personage het ook is, je moet altijd wat menselijkheid en een beetje om een stapje terug te doen en er plezier mee te hebben en jezelf een beetje voor de gek te houden en het niet al te serieus te nemen. Sommige mensen hebben dat in de loop der jaren opgepikt, dat mijn films altijd hebben… Ik heb altijd geprobeerd om dit extra te geven in de film, een deel van mezelf daarbinnen. Het personage belachelijk maken, ook al was het misschien een intense film, maar het is iets dat ze leuk zullen vinden in plaats van de hele tijd te serieus te proberen te zijn."

Arnold wedde op zichzelf en hij sloeg het uit het park.

Aanbevolen: