Real Housewives Of Melbourne' Cast, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Real Housewives Of Melbourne' Cast, gerangschikt op nettowaarde
Real Housewives Of Melbourne' Cast, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

The Real Housewives of Melbourne, een van de nieuwere toevoegingen aan de Real Housewives-franchise, ging voor het eerst in première in 2014. Het werd meteen een enorme hit en heeft een grote schare fans. Net als andere castleden van Real Housewives, zijn de dames in Melbourne extreem zakelijk, uitgesproken en hebben ze natuurlijk een speciale flair voor drama. De dames zijn ook competitief als het gaat om succes, wat gelijk staat aan sappige roddels over elkaar.

Hoewel sommige dames al sinds het eerste seizoen in de serie zijn, hebben anderen hun opwachting gemaakt in een select aantal seizoenen. Hier is een blik in hoeveel de vrouwen van The Real Housewives of Melbourne waard zijn.

9 Jackie Gillies - $2 miljoen

Jackie Gillies is al vijf seizoenen te zien in The Real Housewives of Melbourne. Buiten de show, Jackie werkt als paranormaal begaafde en is getrouwd met drummer, Ben Gillies. In 2013 startte het paar 'La Mascara', een drankenbedrijf, dat zeer succesvol is geweest, waarbij de twee zelfs een tequila-lijn lanceerden. Jackie heeft onlangs een tweeling gekregen na een succesvolle IVF-behandeling. Ze is momenteel naar schatting $ 2 miljoen waard.

8 Gamble Breaux - $2 miljoen

Gamble Breaux is te zien in vier seizoenen van The Real Housewives of Melbourne. Als ze niet in de show te zien is, werkt ze als kunstconsulent bij de Bilich Gallery. Naast haar werk als kunstadviseur en zelf als schilder, ontwierp Breaux haar eigen portemonnee-collectie genaamd iGambol. Ze is getrouwd met Dr. Rick Wolfe, die bekend staat om zijn cataract- en laserrefractieve oogchirurgie in Australië. Breaux is momenteel $ 2 miljoen waard.

7 Gina Liano - $10 miljoen

Gina Liano was vier seizoenen lang een hoofdrolspeler in de show. Naast realityster is Liano ook auteur, strafrechtadvocaat en actrice. Onder haar prestaties heeft Liano een aantal grote namen vertegenwoordigd tijdens het uitoefenen van de wet. Ze werd een gepubliceerde auteur in april 2015 toen ze haar autobiografie Fearless uitbracht. S hij is ook verschenen in Neighbours, The Celebrity Apprentice Australia en een theaterversie van Assepoester. Liano doet ook een stem op de familiepodcast, The Secret Diaries of Tara Tremendous! Op basis van haar drukke leven heeft ze een geschat vermogen van $ 10 miljoen.

6 Pettifleur Berenger - $12 miljoen

Pettifleur Berenger speelde twee seizoenen in The Real Housewives of Melbourne. Daarvoor werkte ze als projectontwikkelaar. Berenger emigreerde uit Sri Lanka toen ze een tiener was, en ze heeft hard gewerkt om haar bedrijf op te bouwen en haar rijkdom te vergroten. Ze is getrouwd met Frank Palazzo en de twee hebben geïnvesteerd in een stal met renpaarden. Een van haar prestaties is haar zelfhulpboek Switch the Bih, dat ze schreef met als doel vrouwen wereldwijd te helpen. Ze wordt geschat op $ 12 miljoen.

5 Susie McLean - $25 miljoen

Susie McLean is slechts twee keer verschenen in The Real Housewives of Melbourne, eerst als gast en daarna weer als een van de hoofdpersonen. McLean komt uit een hechte Italiaanse familie en is momenteel vrijgezel na twee mislukte huwelijken, waarvan één met een succesvolle investeerder in vastgoedontwikkeling. Ze is gek op sport en fitness en heeft wat je 'het perfecte bikinilichaam' kan noemen. McLean is de voorzitter van de Toorak-tak van de Country Women's Association. Vanaf 2022 wordt het vermogen van McLean geschat op $ 25 miljoen.

4 Andrea Moss - $20 miljoen

Andrea Moss verscheen alleen in het eerste seizoen van The Real Housewives of Melbourne. Ze heeft drie kinderen met haar man, Dr. Chris Moss. Moss is de mede-oprichter van het bedrijf Liberty Belle Skin Centre en er wordt aangenomen dat ze zoveel rijkdom heeft verdiend met haar primaire carrière als realityster. Haar vermogen wordt geschat op $ 20 miljoen.

3 Janet Roach - $ 25 miljoen

Janet Roach is gedurende de hele show een hoofdpersoon geweest. Net als Pettifleur Berenger verdient Janet miljoenen als projectontwikkelaar. Ze is twee keer gescheiden en heeft met succes meer rijkdom verworven dan haar beide ex-mannen. Als onderdeel van haar vastgoedondernemingen ontwikkelde Janet een lifestyle-dorp in Mildura, Australië, voor 55-plussers.

Ze werkt ook voor Red Hill Property als renovator. Ze woont veel veilingen bij om te bieden op decoritems voor haar eigendommen. Ter ere van haar zoon Jake, die derdegraads brandwonden opliep op het grootste deel van zijn lichaam, richtte ze een liefdadigheidsstichting op. Daarnaast lanceerde ze Raw Essentials, een zakelijke onderneming die medicinale thee produceert, waarbij een deel van de omzet wordt gedoneerd aan de behandeling van slachtoffers van brandwonden. Ze is momenteel naar schatting $ 25 miljoen waard.

2 Chyka Keebaugh - $40 miljoen

Chyka Keebaugh is de hele show door verschenen, drie keer als een van de hoofdpersonen en twee keer als gast. Chyka is getrouwd met Bruce Keebaugh, die ook haar zakenpartner is. Het echtpaar is eigenaar van Australië's grootste catering- en evenementenbedrijf genaamd The Big Group, dat zeer vooraanstaande klanten aantrekt.

Ze is mede-eigenaar van The Design Depot en Capital Kitchen, en ze lanceerde ook haar eigen lifestyleblog met enkele van haar eigen tips over decoreren, koken en alles over haar. Ze wordt geschat op $40 miljoen.

1 Lydia Schiavello - $50 miljoen

Op basis van haar vermogen is Lydia Schiavello ongetwijfeld de rijkste van alle vrouwen in The Real Housewives of Melbourne. Ze is in vier seizoenen een van de belangrijkste castleden geweest. Schiavello is een echtgenote, gastronomische chef-kok, binnenhuisarchitect en fervent skiër.

Het grootste deel van haar vermogen komt van haar man, Anthony Norbury, een gerenommeerde architect en de CEO van Metier3. Ze is een filantroop die fungeert als ambassadeur voor de Shane Warne Foundation en nauw betrokken is bij het Murdoch Children's Research Institute. Lydia Schiavello wordt geschat op $50 miljoen!

Aanbevolen: