The Real Housewives Of Potomac', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

The Real Housewives Of Potomac', gerangschikt op nettowaarde
The Real Housewives Of Potomac', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De populaire Bravo reality-tv-show The Real Housewives of Potomac ging in 2016 in première en is sindsdien een enorme hit. De show volgt Gizelle Bryant, Robyn Dixon, Karen Huger en Co. terwijl ze hun leven leiden in en rond Potomac, Maryland. The Real Housewives of Potomac is momenteel de vierde meest bekeken show in The Real Housewives-franchise met alleen The Real Housewives Of Orange County, The Real Housewives Of New Jersey en The Real Housewives Of Atlanta voorop.

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat alle huisvrouwen van de Potomac-show een luxueus leven leiden, kan slechts één van hen de rijkste zijn. Als je je ooit hebt afgevraagd welke dame uit Maryland het hoogste vermogen heeft, blijf dan scrollen om erachter te komen!

10 Wendy Osefo heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

De start van de lijst is Wendy Osefo, die naar schatting een nettowaarde van $ 1,5 miljoen heeft. Wendy voegde zich in 2019 bij de cast van The Real Housewives of Potomac en tot nu toe is ze te zien in seizoen vijf en zes van de Bravo reality-tv-show.

9 Katie Rost heeft een nettowaarde van $3 miljoen

De volgende op de lijst is Katie Rost, die pas in seizoen één een hoofdrol speelde in de populaire reality-tv-show Bravo. Sindsdien verscheen Katie als gast/vriend in seizoen twee en vier van de show. Volgens Celebrity Net Worth wordt Katie Rost momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen.

8 Robyn Dixon heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Laten we verder gaan met Robyn Dixon, een van de weinige dames die zes seizoenen lang een hoofdrol speelde in The Real Housewives of Potomac.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Robyn Dixon momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Katie Rost.

7 Gizelle Bryant heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Gizelle Bryant - nog een ander castlid van The Real Housewives of Potomac die in de show zit sinds de première in 2016 - is de volgende op de lijst. Volgens Celebrity Net Worth wordt Gizelle Bryant momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

6 Monique Samuels heeft een nettowaarde van $4 miljoen

De volgende op de lijst is Monique Samuels die zich in seizoen twee bij de cast van de populaire Bravo reality-tv-show voegde en een vast castlid bleef tot het einde van seizoen vijf. Momenteel heeft Monique Samuels naar schatting ook een nettowaarde van $ 4 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Gizelle Bryant.

5 Candiace Dillard Bassett heeft een nettowaarde van $4,5 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Candiace Dillard Bassett, die zich in seizoen drie bij de cast van The Real Housewives of Potomac voegde en sindsdien een hoofdrolspeler is gebleven. Momenteel wordt geschat dat Candiace Dillard Bassett een nettowaarde heeft van $ 4,5 miljoen.

4 Mia Thornton heeft een netto waarde van $5 miljoen

Laten we verder gaan met Mia Thornton die zich bij de cast van de populaire Bravo reality-tv-show voegde in seizoen zes, dat vorig jaar in première ging.

Momenteel heeft de nieuwste toevoeging aan The Real Housewives of Potomac naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen.

3 Ashley Darby heeft een nettowaarde van $5 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Ashley Darby, een van de vier dames die in The Real Housewives of Potomac zijn geweest sinds de première van de populaire Bravo reality-tv-show. Volgens Celebrity Net Worth wordt Ashley Darby momenteel geschat op een nettowaarde van $ 5 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met de nieuwste toevoeging aan de show, Mia Thornton.

2 Charrisse Jackson Jordan heeft een nettowaarde van $8 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Charrisse Jackson Jordan, die in seizoen één en twee een hoofdrol speelde in The Real Housewives of Potomac. Daarna verscheen Charrisse als gast/vriend in seizoen drie en vijf van de Bravo reality-tv-show. Volgens Celebrity Net Worth wordt Charrisse Jackson Jordan momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen, wat haar zeker rijker maakt dan de meeste van haar co-sterren.

1 Karen Huger heeft een nettowaarde van $10 miljoen

En tot slot van de lijst op plek nummer één is natuurlijk Karen Huger - de grand dame van Potomac. Karen is de vierde dame die al zijn seizoenen in de populaire Bravo reality-tv-show te zien is. Op dit moment wordt Karen Huger geschat op een nettowaarde van $ 10 miljoen, wat haar absoluut de rijkste huisvrouw van The Real Housewives of Potomac maakt - althans voorlopig.

Aanbevolen: