Waarom Caitlyn Jenner geen tijd lijkt door te brengen met haar kinderen

Inhoudsopgave:

Waarom Caitlyn Jenner geen tijd lijkt door te brengen met haar kinderen
Waarom Caitlyn Jenner geen tijd lijkt door te brengen met haar kinderen
Anonim

Reality-televisiester en Olympisch gouden medaille-winnende tienkamper Caitlyn Jenner heeft zes biologische kinderen: Burt, Cassandra, Brandon, Brody, Kendall en Kylie. Afgezien van hen hielp Caitlyn Jenner ook bij het opvoeden van de kinderen van haar ex-vrouw Kris Jenner, Kourtney, Kim, Khloe en Rob Kardashian.

Vandaag bekijken we hoe dicht Caitlyn Jenner bij haar kinderen staat. Hoewel het moeilijk is om te weten met welke kinderen de ster regelmatig contact heeft, kunnen haar socialemediaplatforms een goede indicatie zijn van hoe hecht haar relatie met elk kind is.

Is Caitlyn Jenner dichter bij haar kinderen na haar transitie?

Tijdens het kerst- en Thanksgiving-seizoen in 2021 deelde Caitlyn Jenner meerdere foto's met Cassandra Marino en Brandon en Burt Jenner op haar Instagram. Haar relatie met de drie is echter niet altijd goed geweest.

Brandon Jenner onthulde dat hij opgroeide niet erg dicht bij zijn vader stond. "Ik heb mijn vader tussen de acht en 25 jaar niet meer dan een half dozijn keer gezien", gaf Brandon toe. De vader en zoon zijn sindsdien echter hechter geworden en Brandon onthulde dat Caitlyns overgang hen dichterbij bracht. "We proberen niet achterom te kijken. We kijken gewoon vooruit. Toen ik hem naar me toe zag komen en zijn ware zelf uitlegde, was ik daar meer trots om de achternaam Jenner te dragen en deel uit te maken van de familie dan op elk moment ervoor, 'zei Brandon.

Cassandra "Casey" Marino, de oudste dochter van Caitlyn Jenner, gaf toe dat ze nu veel dichter bij Caitlyn staat. "Mijn relatie met Caitlyn is veel beter dan met Bruce, maar we hebben nog veel werk te doen", onthulde Casey. "We hebben jaren niet gepraat, en nu zien we elkaar om de paar weken en praten we aan de telefoon, waar ik dankbaar voor ben. Ze doet haar best en Caitlyn heeft een zachtheid die nieuw voor mij is.""

Caitlyn Jenners oudste kind Burt Jenner onthulde ook dat Caitlyns overgang hen dichterbij bracht. Burt vertelde Entertainment Tonight dat Caitlyn "een beter mens is. Eerlijkheid is altijd de bouwsteen voor elke relatie, en dat hebben we nu tenminste."

Caitlyn Jenners relatie met Kylie en Kendall

Zoals fans weten van de Kardashian/Jenners, zijn zij en haar dochter Kylie Jenner na de overgang van Caitlyn nog hechter geworden. De laatste tijd zijn ze echter niet veel te zien rondhangen. De meest recente keer dat Kylie op het Instagram-profiel van Caitlyn stond, was in februari 2021, toen Caitlyn een video promootte die de twee samen maakten voor haar YouTube-kanaal. Hoewel de twee niet veel meer publiekelijk inhoud delen, is er geen reden om aan te nemen dat Caitlyn en Kylie niet in de buurt zijn. In februari 2022 onthulde Caitlyn dat ze Kylie's tweede baby had ontmoet, die op 2 februari 2022 werd geboren. "Ik heb hem ontmoet", onthulde Caitlyn tijdens een Good Morning Britain-interview."De familie groeit! Kylie kreeg haar zoontje."

Tijdens de zomer van 2020 brengt Caitlyn nogal wat quality time door met Kendall Jenner. Wel gaf Caitlyn in 2021 toe dat ze dankzij Kendall dichter bij Kylie staat. 'Kendall is erg atletisch,' zei Caitlyn. "We hadden min of meer dezelfde levenshouding. Ik kan heel goed met ze opschieten, maar Kylie en ik lijken meestal gewoon hechter te zijn."

Hoewel er geen reden is om aan te nemen dat Caitlyn Jenner niet meer in de buurt is van Kendall en Kylie, kunnen we gerust stellen dat haar twee dochters een zeer drukke levensstijl leiden, wat waarschijnlijk in de weg staat om veel tijd door te brengen met Caitlyn.

Praat Caitlyn Jenner nog steeds met Kourtney, Kim en Khloe Kardashian?

Hoewel Kourtney, Kim en Khloe Kardashian niet de biologische kinderen van Caitlyn Jenner zijn, was Caitlyn een groot deel van hun leven een vaderfiguur voor hen. Op het moment van schrijven is de meest recente foto die Kaitlyn deelde met de beroemde zussen van 30 oktober 2020, toen ze haar 70e verjaardag vierde. Naast Kourtney, Kim en Khloe werd het verjaardagsdiner ook bijgewoond door Caitlyns dochters Kendall en Kylie Jenner en Sophia Hutchins.

Hoewel de Kardashian-zussen niet vaak over Caitlyn praten, heeft de Olympische atleet onthuld dat ze de kans heeft gehad om Kim Kardashians nieuwe vriend Pete Davidson te ontmoeten. "Hij was laatst langsgekomen", onthulde Caitlyn. "Ik ontmoette hem voor de eerste keer. Ik zat in de problemen omdat ik hem Peter noemde en Kimi begint nu te lachen: 'Het is Peter niet, het is Pete.' Ik zei: "Ik weet het niet. Ik probeer gewoon, weet je, beleefd te zijn," weet je? Hij lijkt me een heel aardige vent, maar het beste was, Kim leek, eerlijk gezegd, Kim leek zo gelukkig en dat is mijn grootste zorg, is haar geluk."

Wat is er gebeurd tussen Brody en Caitlyn Jenner?

Caitlyn Jenner's relatie met Brody Jenner lijkt erg gespannen. De meest recente foto die Caitlyn van zichzelf met Brody deelde dateert uit het voorjaar van 2019. In The Hills: New Beginnings onthulde Brody Jenner dat hij niet erg dicht bij zijn vader staat. "Uiteindelijk begonnen we dichterbij te komen. En toen was het ineens alsof… ik leerde Bruce net kennen en toen werd Bruce Caitlyn," zei Brody. "Wat ik heb geleerd, is dat je niet te veel van haar moet verwachten."

Brody Jenner onthulde dat Caitlyn niet eens aanwezig was op zijn bruiloft in 2018. "Omdat ik mijn vader niet op de bruiloft had, was het jammer", zei Brody. "Eerlijk gezegd, het deed echt pijn en ik had haar er graag bij gehad. Maar ze had wel wat beters te doen. Blijkbaar." Het lijkt erop dat de relatie tussen Brody en Caitlyn op dit moment bijna onbestaande is.

Het is moeilijk te zeggen met wie Caitlyn Jenner het dichtst bij is op basis van haar aanwezigheid op sociale media. De voormalige atleet plaatst niet al te vaak inhoud met haar kinderen, maar de meest recente bevat haar drie oudste kinderen Cassandra Marino en Brandon en Burt Jenner, wat ertoe leidt dat ze denkt dat ze momenteel het dichtst bij hen staat.

Caitlyn heeft echter onthuld dat ze dicht bij al haar kinderen staat. "Ik ben net als elke ouder die zijn kinderen opvoedt om onafhankelijk te zijn, naar buiten te gaan en te werken", vertelt de realityster. "Ik heb zoiets van, 'Wacht je nog?' zoals elke ouder doet. Maar om het licht te zeggen, ik ben zo trots op alle kinderen, tussen iedereen zijn het 10 kinderen en ze hebben het allemaal buitengewoon goed gedaan."

Aanbevolen: