John Travolta geprezen als hij tijd doorbrengt met zijn kinderen met Kerstmis

Inhoudsopgave:

John Travolta geprezen als hij tijd doorbrengt met zijn kinderen met Kerstmis
John Travolta geprezen als hij tijd doorbrengt met zijn kinderen met Kerstmis
Anonim

Fans van John Travolta hebben de Hollywood-acteur geprezen nadat hij een hartverwarmende video met Kerstmis had gepost waarin hij in bed voorlas aan zijn kinderen Ella Bleu, 21 en Benjamin, 11. De 67-jarige Saturday Night Fever deelde de clip op Instagram terwijl hij een groot rood boek vasthield terwijl hij met zijn kinderen onder de dekens lag.

De Travolta is op vakantie in Maine

"Hier gaan we, het was de nacht voor Kerstmis en het hele huis door", begon hij te lezen voordat de hond van het gezin wegreed, waardoor Benjamin moest lachen. De lieve video ging verder met "The Christmas Song" van Nat King Cole op de achtergrond, terwijl John en zijn kinderen knuffelden op een bank. De Oscar-genomineerde ster ondertitelde de video, "Merry Christmas Everyone."

John Travolta verloor zijn geliefde vrouw Kelly Preston

De kerstvakantie is de tweede zonder Travolta's vrouw Kelly, die tragisch overleed op 57-jarige leeftijd, na een privéstrijd van twee jaar met borstkanker. Hij kondigde het tragische nieuws aan op Instagram, waar hij onthulde dat zijn vrouw "een moedige strijd had geleverd met de liefde en steun van zovelen". Hij deelde ook hoe "Kelly's liefde en leven altijd zal worden herinnerd", in de emotionele post. Prestons hoogtepunten in Hollywood waren rollen in films als Twins en Jerry Maguire.

"Ik wed dat Kelly in gedachten bij hen is", schreef iemand online.

"Dit is zo lief. Hij is zo'n geweldige vader die herinneringen maakt met zijn kinderen", voegde een tweede eraan toe.

In april sprak Pulp Fiction-acteur Travolta met Esquire Spain over zijn gevecht met verdriet.

De Travolta's verloren hun zoon Jett

Travolta en Preston verloren hun 16-jarige zoon Jett nadat hij in 2009 een aanval kreeg in hun vakantiehuis op de Bahama's. In 1977 verloor Travolta zijn vriendin-actrice Diana Hyland aan borstkanker. Sprekend over zijn ervaringen met het verliezen van dierbaren, zei de vader van twee dat rouwen "persoonlijk" is en dat het belangrijk is dat anderen het niet "compliceren" met die van henzelf.

Travolta legde uit dat de ochtend 'persoonlijk' is

Travolta vertelde in de uitgave van mei 2021: "Ik heb geleerd dat rouwen om iemand, rouwen, persoonlijk is. Rouw is individueel en het ervaren van je eigen reis is wat tot genezing kan leiden."

"Dit is anders dan de reis van iemand anders. Het belangrijkste dat je kunt doen om een ander te helpen wanneer ze in de rouw zijn, is door ze het te laten beleven en het niet ingewikkeld te maken met de jouwe. Dat is mijn ervaring."

Aanbevolen: