Darcey & Stacey': waarom fans denken dat Florian geen kinderen wil met Stacey Silva

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': waarom fans denken dat Florian geen kinderen wil met Stacey Silva
Darcey & Stacey': waarom fans denken dat Florian geen kinderen wil met Stacey Silva
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Darcey &Stacey' van 23 augustus 2021 worden hieronder besproken! Darcey en Stacey Silva bevinden zich in een behoorlijk moeilijke positie, vooral na Darcey's zenuwslopende telefoontje om haar dat te laten weten haar kinderen en hun vader kwamen in contact met iemand die positief testte op Covid-19. Terwijl Darcey alleen maar op het beste van een afstand kon hopen, heeft ze haar tumultueuze relatie met Georgi Rusev om haar af te leiden.

Nou, als het gaat om relaties op het scherm bij Darcey & Stacey,is de voormalige 90 dagen verloofde ster niet de enige die problemen ondergaat in hun liefdesleven. Stacey worstelt ook met het nemen van een beslissing over het al dan niet krijgen van kinderen met haar man, Florian Sukaj.

De twee praten al geruime tijd over het stichten van een gezin, en hoewel Stacey zelf twee kinderen heeft, is ze klaar voor meer! Ondanks dat Florian beweert dat hij ook aan boord is met het krijgen van kinderen, neemt het stel de tijd voor hun plezier, waardoor fans zich afvragen of hij het wel of niet serieus neemt om vader te worden.

Wilt Florian echt kinderen?

Eerder dit seizoen bespraken Stacey Silva en Florian het idee om een eigen gezin te stichten! Hoewel Darcey al genoeg problemen heeft als het gaat om haar relatie met Georgi, lijkt het alsof Stacey en Florian een stevige greep hebben op hun romance, dachten fans tenminste!

Als het onderwerp baby's ter sprake komt, is het duidelijk dat Florian behoorlijk gespannen wordt, en hoewel hij duidelijk heeft gemaakt dat hij het volledig eens is met het idee, zijn fans niet helemaal overtuigd. De 27-jarige beweert dat hij graag kinderen wil, zolang het maar op een natuurlijke manier gebeurt, en daarmee bedoelt hij door de genade van God.

Aangezien Florian zijn geloof zeer serieus neemt, gelooft hij in dingen die gebeuren volgens Gods plan (nee, niet het Drake-nummer, maar een bop, toch?), maar Stacey Silva is bijna 20 jaar ouder dan Florian, wachten op de grote man boven om voor de dingen te zorgen is niet iets waar ze op wil wachten.

Toen Stacey begon met naar de dokter te gaan om er zeker van te zijn dat ze nog steeds kinderen kon krijgen, liet de dokter haar weten dat de kansen op haar leeftijd veel minder waarschijnlijk zijn, maar niet onmogelijk. Hoewel dit het nieuws was waar ze op hoopten, leek Florian nog steeds dubieus te zijn over het idee, waardoor fans dachten dat hij er gewoon niet in geïnteresseerd was.

Een paar kijkers zijn het erover eens dat Florian eigenlijk geen kinderen wil en alleen bij Stacey blijft voor haar geld en status. Hoewel dit helemaal waar zou kunnen zijn, denken anderen dat Stacey degene is die kinderen wil met Florian om hem vast te binden!

Zijn Florian en Stacey nog steeds samen?

Hoewel het paar hun rotsachtige momenten heeft gehad, zijn de twee in feite nog steeds heel erg samen! Ze blijven actief op sociale media en plaatsen samen een hele reeks stomende selfies, waarmee ze bewijzen dat ze nergens heen gaan. Hoewel ze misschien nog steeds samen zijn, is het onderwerp rond kinderen nog steeds een onderwerp dat Stacey ter sprake brengt, maar er is nog niets van gekomen.

Aangezien hun relatie het zo goed doet, of in ieder geval beter dan die van Darcey en Georgi, denken fans dat het krijgen van een kind zal bederven wat ze hebben, maar anderen denken dat Florian hier om de verkeerde redenen bij betrokken is! Georgi werd voor het eerst beschuldigd van het zoeken naar een sugar mama, en blijkbaar denken fans dat Florian niet anders is.

Met de tweeling die een gezamenlijke waarde van $ 3 miljoen waard is, met een succesvolle kledinglijn en natuurlijk hun heerschappij op reality-tv, zou het geen totale verrassing zijn als Florian het voor zichzelf had, maar het lijkt erop alsof hij echt verliefd is op Stacey. Hoewel de twee hun lol hadden in de aflevering van vanavond, nep-zwangere buik en zo, is het nog steeds afwachten of de twee kinderen zullen krijgen of niet.

Aanbevolen: