Brengen de kinderen van Ben Affleck en J-Lo samen tijd door?

Inhoudsopgave:

Brengen de kinderen van Ben Affleck en J-Lo samen tijd door?
Brengen de kinderen van Ben Affleck en J-Lo samen tijd door?
Anonim

Hollywood-sterren Ben Affleck en Jennifer Lopez schokten begin vorig jaar iedereen toen ze hun romance nieuw leven inblazen en twintig jaar na hun eerste verloving verloofden de twee sterren zich opnieuw. Hoewel het paar vrienden bleef gedurende de bijna 20 jaar van hun breuk, zagen hun fans deze romance zeker niet aankomen.

Vandaag bekijken we hoe goed de kinderen van Ben Affleck en Jennifer Lopez met elkaar overweg kunnen. Zoals fans weten, hebben beide sterren kinderen uit eerdere huwelijken, maar genieten de kinderen echt van elkaars gezelschap? Blijf scrollen om erachter te komen!

Hoe oud zijn de kinderen van Ben Affleck en Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben elk kinderen uit hun eerdere huwelijken. Lopez was van 2004 tot 2014 getrouwd met zanger Marc Anthony. Samen hebben de twee twee kinderen, een twee-eiige tweeling, Maximilian David en Emme Maribel die in 2008 zijn geboren. Op het moment van schrijven zijn de twee 14 jaar oud. Na hun scheiding behield Jennifer Lopez de primaire fysieke voogdij over de tweeling.

Ben Affleck was van 2005 tot 2018 getrouwd met actrice Jennifer Garner. Samen hebben de twee drie kinderen: dochters Violet Anne, geboren in 2005 en Seraphina Rose Elizabeth, geboren in 2009 en hun zoon Samuel Garner, die werd geboren in 2012. Op het moment van schrijven is Violet 16, Seraphina 13 en Samuel 10 jaar oud. De twee Hollywood-sterren zochten gezamenlijke fysieke en juridische voogdij over hun drie kinderen.

Zowel Jennifer Lopez als Ben Affleck zijn openhartig over co-ouderschap met hun exen. Lopez gaf toe dat het niet gemakkelijk was om regelmatig contact te hebben met Marc Anthony."Toen mijn huwelijk eindigde, was het niet gemakkelijk om vergeving te vinden", gaf de zanger toe aan W magazine in 2016. "Het was niet de droom waarop ik had gehoopt, en het zou gemakkelijker zijn geweest om de vlammen van wrok aan te wakkeren, teleurstelling en woede. Maar Marc is de vader van mijn kinderen, en dat gaat nooit weg. Dus ik moet werken om het goed te maken. En dat is verreweg het moeilijkste werk dat ik doe."

Het lijkt alsof Ben Affleck op dezelfde pagina staat als het gaat om co-ouderschap met zijn ex, Jennifer Garner. "Ik ben haar erg dankbaar en respectvol", gaf de acteur toe. "Ons huwelijk werkte niet, en dat is moeilijk. We geloven allebei echt dat het belangrijk is voor kinderen om te zien dat hun ouders elkaar respecteren en met elkaar kunnen opschieten, of ze nu samen zijn of niet."

Ben Affleck en de gemengde familie van Jennifer Lopez brengen veel tijd samen door

Sinds ze in het voorjaar van 2021 weer bij elkaar kwamen, slaagden ze er ook in om hun twee families samen te voegen. Volgens een bron voor Life & Style floreren de twee sterren "als een samengesteld gezin" en "hebben alle kinderen inspraak in gezinsuitjes, zodat niemand zich buitengesloten voelt."

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn meerdere keren samen met hun kinderen gespot. In juni 2022 werden de twee met alle vijf kinderen gezien in het winkelcentrum Westfield Century City in Los Angeles. Volgens de Life & Style-bron vinden de kinderen het heerlijk om samen tijd door te brengen, vooral omdat ze even oud zijn. "Ben's kinderen, vooral Seraphina en Samuel, kunnen goed opschieten met de tweeling van J. Lo, Emme en Max. Ze zijn allemaal super close", onthulde de insider, eraan toevoegend dat de kinderen dol zijn op leuke avonden in "films kijken op een groot scherm en eten popcorn. Ze gaan [ook] graag naar themaparken, musea, bowlen, hamburgertenten, escape rooms en zelfs eenvoudige dingen." Het lijkt alsof Max en Emme heel dicht bij Samuel en Seraphina staan, en de bron voegde eraan toe dat de tweeling "echt naar hen uitkijkt."Omdat Violet de oudste is, is het logisch dat ze niet zo close is met de jongere kinderen in het samengestelde gezin. Dit betekent echter zeker niet dat ze geen quality time met iedereen doorbrengt.

Een bron voor HollywoodLife onthulde dat het paar erg blij is met hoe goed hun families bij elkaar passen. "Ben en J-Lo kwamen terug in elkaars leven met een volledige kroost kinderen, en ze zijn zo gezegend omdat het allemaal echt goede kinderen zijn. Ze concentreren zich nu op het opvoeden van goede volwassenen en het feest van vijf is genoeg voor hen, " onthulde de bron.

Natuurlijk is veel tijd doorbrengen met hun kinderen iets dat ook mogelijk is dankzij het feit dat de ex van Ben Affleck, Jennifer Garner, zijn hernieuwde relatie met Jennifer Lopez goedkeurt. Een bron voor Entertainment Tonight onthulde: "Jen heeft er geen last van dat Ben met J. Lo of iemand anders omgaat. Ze wil het beste voor Ben. Het belangrijkste voor haar is dat Ben een geweldige vader is. Ze zitten al een tijdje in een goede sferen als het gaat om co-ouderschap en het geluk van hun kinderen is de belangrijkste prioriteit van Jen."

Aanbevolen: