Nicolas Cage stemde alleen in met 'het ondraaglijke gewicht van enorm talent' voor een nu verwijderde scène

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage stemde alleen in met 'het ondraaglijke gewicht van enorm talent' voor een nu verwijderde scène
Nicolas Cage stemde alleen in met 'het ondraaglijke gewicht van enorm talent' voor een nu verwijderde scène
Anonim

Nicolas Cage siert de schermen met zijn iconische personages sinds de jaren tachtig en wordt nog steeds beschouwd als een van de beste acteurs, zijn film The Unbearable Weight Of Massive Talent uit 2022 is een van zijn meest opwindende films voor fans van Cage's werk, aangezien deze recente toevoeging aan zijn filmografie de ultieme rol is, waarbij hij zijn meest iconische personages kanaliseert om zichzelf te redden van een geobsedeerde fan.

The Unbearable Weight Of Massive Talent is een komedie boordevol actie met Cage als zichzelf, een acteur die financiële ondergang tegemoet gaat, die een deal van $ 1 miljoen neemt om het verjaardagsfeest van een fan bij te wonen. Cage wordt uiteindelijk gerekruteerd door een CIA-agent voor een vreemde missie, waarbij Cage de rol van zijn leven moet spelen en zijn meest geliefde personages moet kanaliseren om zichzelf en zijn gezin te redden.

Nicolas Cage's meest recente film kwam echter bijna niet uit, omdat Cage aanvankelijk niet aan boord was en The Unbearable Weight Of Massive Talent vier keer afwees voordat hij van gedachten veranderde. Cage is geen onbekende in het zeggen wat hij echt van zijn films vindt: dus wat zegt hij over zijn nieuwste filmrol?

Nicolas Cage 'Wanted No Part' Of The Movie

Ondanks het ondraaglijke gewicht van enorm talent dat een film over zijn fictieve zelf is, wees Nicolas Cage aanvankelijk het idee af.

"Ik heb het drie of vier keer afgewezen", vertelde Cage aan The Hollywood Reporter. "Ik wilde er geen deel van uitmaken."

Het leek erop dat Cage bezorgd was dat de komedie hem zou uitlachen en niet het 'hommage' zou worden aan zijn eerdere werken die het in werkelijkheid is. Maar toen Cage een gepassioneerde brief van regisseur Tom Gormican ontving, begon hij te heroverwegen.

Hij vertelde Hollywood Reporter dat de brief hem aan het denken zette: “Ok, [van Gormicon] probeert niet alleen de spot te drijven met de zogenaamde Nick Cage; er is een reële interesse in een deel van het eerdere werk.”

Waarom veranderde Nicolas Cage van gedachten over de film?

Cage onthulde ook wat de film uiteindelijk aan hem verkocht; het was een actiescène die helaas uit de film zou worden gehaald.

"Wat me echt raakte, was een reeks die niet meer in de film zit. Het was een reeks waarin het personage van Nick Cage in een reeks vignetten terechtkomt die allemaal gestileerd zijn in het Duitse expressionisme van The Cabinet van Doctor Caligari. Dus er was een reeks in zwart-wit die een Gone in 60 Seconds-race in een Mustang was, er was het Leaving Las Vegas-personage in een hotelkamer, "herinnerde Cage zich.

"Het was leuk om te maken en cool om naar te kijken. Uiteindelijk besloot de studio dat het te ver weg was voor het publiek."

Wat Cage leek te helpen akkoord te gaan met het spelen van de fictieve versie van zichzelf, was dat de nep-Cage en de echte hem weinig gemeen hebben. The Hollywood Reporter vroeg hem hoe dicht zijn echte persoonlijkheid bij het personage van Nick Cage stond, waarop Cage antwoordde: "Niet erg dichtbij."

"Ik zet mijn familie altijd op de eerste plaats," zei Cage, erop wijzend dat dat een van de belangrijkste verschillen in de film was, "en als gevolg daarvan heb ik een aantal enorme kansen afgewezen. Toen ik in een echtscheidingssituatie [in 2001] Ik zou Weston niet verlaten om drie jaar in Nieuw-Zeeland te zijn om The Lord of the Rings of The Matrix te filmen. Mijn keuze was altijd om in L. A. te blijven en bij mijn zoon te zijn."

Wat volgt er voor Nicolas Cage?

Nicolas Cage heeft in een aantal fantastische films gespeeld, zoals Con Air, Face/Off en National Treasure. Verrassend genoeg is een van zijn meest winstgevende films de animatiefilm The Croods, die meer dan $ 573 miljoen verdiende.

Cage speelde ook in veel slechte films, maar elke rol heeft bijgedragen aan het iconisch, productief en een begrip van de acteur en het feit dat The Unbearable Weight Of Massive Talent zeer geprezen is door zowel critici als fans, en een van zijn meest toegankelijke en hilarische actiefilms in lange tijd genoemd, is een enorme prestatie. Zijn film Pig uit 2021 kreeg ook lovende kritieken en een Critics' Choice Movie Award voor Beste Acteur-nominatie.

Nicolas Cage's volgende film is Renfield, een donkere fantasy-horrorkomedie, waarin Tolkien en Warm Bodies-ster Nicholas Hoult de hoofdrol spelen als Renfield, een handlanger van graaf Dracula, die zal worden gespeeld door Cage. Renfield wordt in 2023 uitgebracht.

Aanbevolen: