Deze iconische acteur stemde er alleen mee in om 'Big Bang Theory' te doen vanwege zijn moeder

Inhoudsopgave:

Deze iconische acteur stemde er alleen mee in om 'Big Bang Theory' te doen vanwege zijn moeder
Deze iconische acteur stemde er alleen mee in om 'Big Bang Theory' te doen vanwege zijn moeder
Anonim

Met 12 seizoenen en 279 afleveringen veranderde 'Big Bang Theory' in een iconische sitcom voor CBS. In werkelijkheid hoefde de show niet te eindigen en had deze tot op de dag van vandaag kunnen doorgaan, ware het niet dat Jim Parsons verder wilde gaan.

Samen met de geweldige cast zagen we zoveel memorabele gastrollen dat we gelijk aan Sarah Michelle Gellar en Bill Gates denken.

Een andere Oscar-winnaar eindigde ook met het doen van de show en het bleek dat hij niet alleen een fan was, maar er wordt ook aangenomen dat zij het keerpunt was waarom hij ermee instemde om de cameo te werken. Het resulteerde in een geweldige gastrol-optreden waar iedereen van hield, inclusief de cast.

Hij is niet bang om zijn carrière in verschillende richtingen te nemen

Terugkijkend op zijn carrière, is Billy Bob Thornton er echt niet tegen om zijn carrière een andere kant op te sturen. Natuurlijk, de meeste van zijn credits zijn afkomstig van film, maar hij heeft ook andere gebieden verkend, zoals muziek.

Naast 'The Morning Call' besprak hij hoe hij dit soort overgangen met gemak weet te maken.

''Het komt best goed uit met de planning om beide dingen te doen, weet je? Waar we onderweg zijn of een plaat maken, weten de bioscoopmannen dat ze me met rust moeten laten, en als ik dat doe, weten de muziekmannen dat ze me met rust moeten laten."

“Maar het is … als je het goed plant, komt het eigenlijk goed uit. Het lijkt een beetje alsof we het drukker hebben dan soms. Om je de waarheid te zeggen, we brengen het grootste deel van onze tijd door in de opnamestudio, en dan twee of drie maanden per jaar touren."

Het blijkt dat Thornton ook openstaat om in een sitcom te verschijnen als de connectie er is. De acteur was niet alleen een fan van een bepaalde show, maar het bleek dat zijn moeder net zo enthousiast was over zijn uiterlijk.

Billy Bob Thornton is een enorme fan van de show

Een Oscar-winnaar casten voor een sitcom is geen gemakkelijke taak. Wanneer die acteur echter van de show houdt, wordt het een stuk eenvoudiger. Zo kon de show in contact komen met Thornton, volgens EW onthulde hij dat hij een fan van de show was.

"Een paar maanden geleden hadden we een interview gezien met Billy Bob over shows die hij leuk vindt. Hij zei hoeveel hij van Big Bang Theory houdt, en hij kijkt er de hele tijd naar, en raakt er zo in [dat] hij begint te praten met de personages op het scherm", vertelt showrunner Steve Molaro aan EW. "We vonden dat zo cool, en we vinden hem zo geweldig."

Al snel bouwden ze een personage voor zijn verschijning in de show. Hij was klaar om een dokter te spelen, een rol waar hij helemaal in was volgens de producent Steve Molaro: Toen we aan Billy Bob begonnen te denken, was de gedachte dat hij de dokter zou kunnen zijn die de signalen niet helemaal begrijpt - dat dit zou een sociaal onhandige dokter zijn die v alt voor Penny's verkoopflirts. Met die gedachte gingen we terug naar Billy en zijn mensen, en ze vonden het echt leuk en cool, dus vandaar gingen we verder”, legt Molaro uit.

Wat de dingen zoveel beter maakte, is het feit dat het uiterlijk geheim werd gehouden, fans werden totaal overrompeld door de cameo. Om de zaken nog veel interessanter te maken, speelde zijn moeder ook een grote rol om in de show te komen.

Zijn moeder had een grote invloed op zijn gastrol

Dat klopt, volgens Cinema Blend, crediteert Billy Bob Thornton zijn moeder voor de gastrol en vermeldt hij dat ze dol was op de show.

"Ik zei in een interview dat de favoriete show van mijn moeder The Big Bang Theory was. Dus [exec producer] Chuck Lorre kreeg mijn manager te pakken en zei: 'Zou je overwegen een gastplek voor je moeder te maken? ' En ik zei absoluut omdat ik alles voor mijn moeder zal doen."

Zijn cameo was een enorme hit en dat gold vooral achter de schermen, toen de cast verliefd werd op de acteur. Hij verbond zich op een ander niveau met Kaley Cuoco, gezien hun gehechtheid aan wijlen John Ritter.

''We zijn allemaal verliefd op hem geworden. Het was een magische week. Als het lukt, zouden we hem graag terug hebben. Nadat we klaar waren met opnemen, lieten we de volgende ochtend een tafel lezen. Iedereen was een beetje verdrietig dat Billy er niet meer was. Het was zo leuk om hem in de buurt te hebben.”

Als de show wat langer had geduurd, zou hij ongetwijfeld terugkeren.

Aanbevolen: