Deze verwijderde scène uit 'Goonies' verklaart een enorm mysterie

Inhoudsopgave:

Deze verwijderde scène uit 'Goonies' verklaart een enorm mysterie
Deze verwijderde scène uit 'Goonies' verklaart een enorm mysterie
Anonim

De jaren 80 waren een decennium vol fantastische films die door de jaren heen een grote aanhang hebben weten te behouden. Natuurlijk zijn sommige van deze films niet zo goed ouder geworden, maar de impact die deze films hadden op de decennia die volgden, v alt niet te ontkennen.

The Goonies is ongetwijfeld een van de beste films die in de jaren 80 is uitgebracht, en de jonge cast die aan de film werkte, had het niet beter kunnen doen in hun rollen. De film nam fans mee op een ongelooflijk avontuur dat eindigde met een piratenschip dat weer tot leven kwam en een verborgen schat werd ontdekt. De film is al tientallen jaren uit en er is nog steeds een enorm mysterie rond het einde van de film.

Laten we eens kijken hoe een verwijderde scène een langlopend Goonies-mysterie verklaart.

‘The Goonies’ is een klassieker uit de jaren 80

De Goonies-cast
De Goonies-cast

Als we terugkijken naar de beste en meest populaire films van de jaren 80, steken er maar weinig titels uit zoals The Goonies, en zelfs na een paar decennia uit te zijn geweest, is de film nog steeds zo grappig en vermakelijk als ooit. Dit was te danken aan een scherp script dat tot leven werd gebracht door een uitzonderlijk getalenteerde jonge cast.

Films die zich richten op jonge sterren moeten een cast vinden die samenvloeit als de camera's draaien, en weinig films kunnen beweren dit zo goed te doen als The Goonies. Er is geen seconde in de film die voelt alsof we naar jonge acteurs kijken. In plaats daarvan voelt het alsof we naar echte vrienden kijken die door Oregon trekken op een ongelooflijk avontuur om een verloren schat te vinden.

Alle elementen die nodig waren om de film geweldig te maken, hebben er allemaal toe bijgedragen dat de film een succes werd en zijn plaats in de geschiedenis behield. Het heeft als inspiratie gediend voor talloze projecten, en tot op de dag van vandaag is het kijken naar The Goonies bijna een recht van doorgang voor kinderen die overal opgroeien.

Ondanks het verbazingwekkende succes dat de film had en de erfenis die het heeft behouden, is er een mysterie rond de film dat mensen jarenlang verbijsterd heeft achtergelaten.

Het mysterie in kwestie

Het Goonies-interview
Het Goonies-interview

Terwijl de film ten einde loopt, zien we onze favoriete personages levend de kust van Oregon bereiken om zich te herenigen met hun families. Gedurende deze tijd kunnen ze hun huizen redden en worden ze uiteindelijk geïnterviewd door het lokale nieuws om uit de eerste hand verslag te krijgen van wat er tijdens het avontuur is gebeurd.

In een gesprek met de cameraploeg vertelt Data dat ze tijdens hun avontuur met een gigantische octopus te maken hebben gehad. Zoals fans weten, is er geen enkele scène in de film die de kinderen laat zien die met een octopus te maken hebben, en deze specifieke dialoog heeft nooit een greintje zin gemaakt voor de mensen die naar de film kijken.

Het blijkt dat er een scène was met een octopus die daadwerkelijk uit de film was geknipt! Fans die de film jarenlang hebben bekeken, hadden absoluut geen idee waar Data het over had, maar uiteindelijk zou de scène verschijnen om het daglicht te zien en wat context toe te voegen aan waar Data het over had.

De verwijderde scène die alles verklaart

De Goonies Octopus
De Goonies Octopus

In een interview opende Sean Astin, die Mikey speelde, hierover: Sommige mensen die het echt volgen, weten dat er een octopusreeks was aan het einde van de film, voordat we het piratenschip verlieten kamer, waar een gigantische octopus ter grootte van Twintigduizend mijlen onder zee ons begint aan te vallen, en een paar kinderen weren het af. Maar het zag er niet zo goed uit, dus hebben ze het niet in de film gelaten.”

“En dan heb ik zoiets van … ik weet niet hoe ik me voel over het feit dat ze het erin hebben gelaten. Omdat het grappig is. Maar het is vervelend, want dat doet het niet…Blijkbaar is er een versie van de film die je op dvd of wat dan ook kunt krijgen, waar je de octopussequentie kunt zien. En ik moet zeggen, ik heb het nog nooit gezien, 'vervolgde hij.

De scène in kwestie zweeft al een tijdje rond en de meeste mensen kunnen hem online vinden. Het is zeker niet de beste scène in de film, en fans kunnen zeker zien waarom het uit de film is geknipt. Het is grappig, maar de enige reden om het nu te bekijken is om wat context te krijgen over waar Data het over heeft aan het einde van de film.

Het mysterie van de gigantische octopus in The Goonies is eindelijk opgelost. Het is jaren geleden, dus hopelijk nemen fans van de film de tijd om de scène te bekijken.

Aanbevolen: