Tristan Thompson bespot nadat hij 'betrapt' was in de nieuwe Hulu-show van Kardashians

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson bespot nadat hij 'betrapt' was in de nieuwe Hulu-show van Kardashians
Tristan Thompson bespot nadat hij 'betrapt' was in de nieuwe Hulu-show van Kardashians
Anonim

Tristan Thompson heeft veel te veel cheatschandalen gehad om te tellen.

De basketballer maakte zijn debuut in de nieuwe Hulu-show van Kardashians - waar hij zijn gevoelens voor zijn baby-mama Khloe Kardashian duidelijk maakte. Buiten het medeweten van haar op dat moment, had Thompson al een ander kind achter haar rug om verwekt.

Tristan Thompson keek bezorgd nadat Kim Kardashian Khloe Kardashian aan de kant had getrokken

Dus het is geen wonder dat Thompson er een beetje nerveus uitzag in de eerste aflevering van The Kardashians. Het drama begon nadat Kim Kardashian een pop-upadvertentie zag op de iPad van haar zoon Saint. De advertentie ziet een afbeelding van Kim die huilt terwijl het ongeziene beelden promoot van haar sekstape met acteur/zanger Ray J.

"Khloe, kijk hier eens naar?" Kim roept, terwijl haar zus antwoordt: "Wat? Eens kijken?" Terwijl de twee de kamer verlaten, schieten Thompsons ogen uit zijn hoofd en schieten ze door de kamer. De clip werd al snel opgepikt door verschillende blogs, waaronder The Shade Room.

Kardashian-fans sleepten Tristan Thompson mee nadat de clip viraal ging

Khloe Kardashian Tristan
Khloe Kardashian Tristan

Sociale media roosterden Tristan Thompson terwijl hij leek te doen alsof zijn geheimen op het punt stonden onthuld te worden.

"Kijk naar Tristan's gezicht, hij is bang! Hij ziet er zo schuldig uit", grapte een fan.

"Hij dacht dat het verbonden was met zijn iPhone en hij werd betrapt", voegde een tweede eraan toe.

Tristan wist dat het geheim vroeg of laat naar buiten zou komen. Hij is serieus een hele clown. Alsof dat zo gênant is,' viel een derde in.

Het komende seizoen zal de val van Tristan's ontrouw onthullen

Het hartverscheurende moment dat Khloe ontdekt dat Tristan Thompson zwanger is van een andere vrouw, speelt zich af in een komende aflevering van de nieuwe realityshow van het gezin. Een sneak peek-clip onthult hoe Khloe het verwoestende nieuws ontving. Uit een vaderschapstest bleek dat Thompson de vader was van een zoon met fitnessmodel Maralee Nichols.

De aanvaller van Sacramento Kings had op dat moment naar verluidt nog een relatie met Khloe Kardashian. "Vandaag onthullen de resultaten van de vaderschapstest dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze zoon in der minne op te voeden", schreef Thompson in een laat op de avond Instagram-post.

Tristan Thompson verontschuldigde zich bij Khloe Kardashian

Maralee Nichols kijkt over haar schouder en Tristan Thompson in basketbalshirt
Maralee Nichols kijkt over haar schouder en Tristan Thompson in basketbalshirt

Hij vervolgde: "Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving zowel in het openbaar als privé heb gekwetst of teleurgesteld." Tristan, die ook vader is van Prince, 4, heeft met zijn ex-vriendin Jordyn Craig ook een openbare verontschuldiging aangeboden aan Khloe Kardashian.

Khloé Kardashian en Tristan Thompson op zijn verjaardagsfeestje
Khloé Kardashian en Tristan Thompson op zijn verjaardagsfeestje

Hij schreef: “Khloe, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet. zeker niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect en liefde voor je. Ongeacht wat je misschien denkt. Nogmaals, het spijt me zo ongelooflijk, luidde zijn verklaring.

Aanbevolen: