Will Smith werd betrapt terwijl hij zei: "Hij heeft geluk dat ik hem niet heb geslagen" op de rode loper

Inhoudsopgave:

Will Smith werd betrapt terwijl hij zei: "Hij heeft geluk dat ik hem niet heb geslagen" op de rode loper
Will Smith werd betrapt terwijl hij zei: "Hij heeft geluk dat ik hem niet heb geslagen" op de rode loper
Anonim

Alsof het acteergedeelte niet stressvol genoeg is, moeten celebs ook over de hele wereld verschijnen om de film te promoten die ze momenteel proberen te verkopen.

Het gaat niet altijd van een leien dakje, vraag het maar aan Jim Carrey, of zelfs Samuel L. Jackson, die in het verleden allebei betrokken waren bij lastige interviews. Heck, alleen David Letterman heeft een top tien-waardige lijst van moeilijk te bekijken interviews.

Will Smith kan zich bij die lijst aansluiten, want hij snauwde volledig terwijl hij op de rode loper liep tijdens de MIB-première in Rusland. Een verslaggever met de naam Vitalii Sediuk is misschien over de schreef gegaan en het is duidelijk dat Smith niet blij was met wat er gebeurde.

Bijgewerkt op 28 maart 2022: Interessant genoeg zou dit niet de laatste keer zijn dat Will Smith het nieuws haalde vanwege een klap. Tijdens de 94e Academy Awards op 27 maart 2022 haalde Will Smith de krantenkoppen voor zijn schokkende en niet-gescripte confrontatie met Chris Rock. Nadat Rock een grap had gemaakt over het haar van Jada Pinkett Smith (of Rock wist van haar alopecia blijft onduidelijk), liep Will Smith het podium op en sloeg Rock in het gezicht.

Kort daarna werd Will Smith uitgeroepen tot beste acteur voor zijn rol in King Richard. In zijn dankwoord verontschuldigde Smith zich bij de Academy en zijn mede-genomineerden, en hij legde uit hoe hij zich geroepen voelt "om van mensen te houden en mensen te beschermen", in de geest van Richard Williams zelf.

Will Smith snauwde naar een verslaggever die hem kuste op de rode loper tijdens de première van 'Men In Black' in Rusland

Het begon volkomen onschuldig, met een verslaggever die erg opgewonden was om Will Smith te ontmoeten. Zoals later zou worden onthuld, was de verslaggever een grote fan en keek hij veel van het werk van de acteur.

Nou, helaas voor hem zouden de dingen een slechte wending nemen. Hij was een beetje te agressief met de manier waarop hij de ster naderde, greep hem en gaf twee kusjes op de wang. Later werd onthuld dat dit deel uitmaakte van zijn shtick bij het interviewen van beroemdheden… nou, Smith kreeg de memo niet, en hij was niet al te blij.

Na de kussen trok Smith de gastheer weg, en hij was buitengewoon ontevreden, zo erg dat hij zelfs een backhanded klap uitdeelde. Op dat moment werd het erg ongemakkelijk.

Toen Will Smith wegliep en naar zijn volgende interview ging, hoorde je hem zeggen: "Hij heeft geluk dat ik hem niet stom heb geslagen."

Toen Smith zich realiseerde dat de camera's nog steeds aan het draaien waren, zei hij: "oeps, zei ik dat op tv?"

De interviewer toonde eerlijk gezegd wel spijt voor zijn daden, toen hij zelf een interview gaf en zich verontschuldigde bij de ster.

De verslaggever probeerde Will Smith zijn excuses aan te bieden voor zijn gedrag

On Hip Hollywood, zou de interviewer, die absoluut viraal ging, zichzelf uitleggen. Het algemene gevoel is dat hij de stunt uithaalde om beroemd te worden, hoewel hij dat idee snel afwees en beweerde dat hij in het verleden mensen als Madonna en Bill Clinton heeft geïnterviewd.

Direct nadat het moment plaatsvond, ging de verslaggever naar het hotel en later naar het treinstation. Het was op dat moment dat hij al door meer media werd ontmoet, die hem vroegen of hij een aanklacht zou indienen naar aanleiding van wat er was gebeurd

De interviewer lachte het helemaal weg, en hij verontschuldigde zich voor zijn acties en had spijt van wat er was gebeurd.

Fans waren niet zo accepterend, en dat geldt ook voor Jay-Z, die Smith prees voor zijn reactie tijdens het ongemakkelijke moment.

Jay-Z en de fans prezen Will Smith voor zijn authentieke reactie

Nadat het moment had plaatsgevonden, vreesde Smith dat fans boos zouden zijn op de manier waarop hij reageerde. Vooral in deze tijd zijn fans echter meer begripvol dan ooit tevoren. Van alle mensen zou dat ook Jay-Z omvatten, die Smith belde nadat het incident plaatsvond, en zijn gedrag prees.

Smith vertelde het verhaal van hun gesprek opnieuw aan The Fader. "Ik kom terug en ik ben boos dat iemand denkt dat omdat je beroemd bent, ze mogen doen wat ze met je willen doen", zegt Smith in de podcast. “Dus ik ben in mijn kamer en ik had tien dringende berichten van JAY-Z.

"Dus ik bel hem en zeg: 'Wat is er?' Hij klinkt buiten adem, 'zegt Smith om te verduidelijken dat Jay nauwelijks door het lachen heen kon praten. "Hij zei: 'Ik heb net de video gezien waarin je die kerel in Rusland een klap geeft. Ik wil gewoon dat je weet dat je nooit een beter stuk entertainment zult maken. Het is het grappigste dat ik ooit heb gezien.' Hij zei: 'Ik en Bey, we hebben een show vanavond, en we denken erover om het te annuleren en gewoon binnen te blijven en te kijken hoe je deze kerel een klap geeft.'”

Fans op YouTube zouden ook de kant van Smith kiezen.

"Mensen die zeggen "Will reageerde overdreven" of "is dat alles", hoe zou je reageren als een man een vrouwelijke persoon op de rode loper zou kussen? Iedereen zou hem dan een viezerik en een engerd noemen. Wat zal deed had helemaal gelijk."

"Ik vind het geweldig dat hij een man voor de camera kon slaan en toch op de een of andere manier beleefd en charmant overkwam. haha."

"Het was geen normale verslaggever. Zijn naam is Vitalii Sediuk en hij is een grappenmaker die veel met beroemdheden knoeit. Zoek hem op. Ook is het heel duidelijk in de video dat hij hem opzettelijk probeerde te kussen op de lippen om hem te irriteren. Ik bedoel ffs kijk maar eens hoe hij hem kust lol."

Het lijkt erop dat Smith de juiste beslissing heeft genomen.

Aanbevolen: