Betrapt! 10 acteurs & actrices die betrapt werden met affaires op de set

Inhoudsopgave:

Betrapt! 10 acteurs & actrices die betrapt werden met affaires op de set
Betrapt! 10 acteurs & actrices die betrapt werden met affaires op de set
Anonim

Als het op Hollywood aankomt, zijn succesvolle huwelijken dertien in een dozijn. Het is moeilijk voor stellen om hun relaties te laten werken als ze zoveel reizen en wanneer geruchten over hun gezelschap op de cover van elk roddelblad staan. Het wordt erger voor koppels als ze onderliggende problemen in hun relatie hebben en moeten werken met verbluffende medeacteurs en actrices die hun loyaliteit testen.

Helaas heeft niet elk stel de dikke huid die nodig is om in de openbaarheid te blijven. Dankzij stiekeme paparazzi-foto's en eerlijke bekentenissen hadden deze 10 beroemdheden gruwelijke openbare breuken na affaires die plaatsvonden op de set met een co-ster.

10 LeAnn Rimes & Eddie Cibrian

LeAnn Rimes en Eddie Cibrian waren allebei grote namen op zich. Toen de twee samenwerkten voor de film Northern Lights, waren ze elk getrouwd met hun partners Brandi Glanville (van Real Housewives of Beverly Hills) en Dean Sheremet (een professionele danseres).

Het was echter duidelijk dat hun verlangen naar elkaar te sterk was en het paar verliet hun echtgenoten voor elkaar. Op beelden van restaurants is te zien hoe LeAnn en Eddie in het geheim samenkomen voor een drankje en eten zonder hun partners. En nadat de affaire was aangekondigd, vertelde LeAnns ex ET precies hoe hij zich voelde en hoe hij diep van binnen wist dat er dingen veranderden in hun relatie.

9 Kristen Stewart & Rupert Sanders

Twilight-fans herinneren zich deze breuk maar al te goed. Nadat Kristen Stewart en Robert Pattinson verliefd werden tijdens het filmen van de Twilight-saga, konden fans praktisch de huwelijksklokken horen. De twee waren altijd samen en woonden samen in Californië. Toen K-Stew Snow White and the Huntsman aan het filmen was, gaven paparazzi echter beelden vrij van Stewart en de regisseur Rupert Sanders die intiem werden.

De twee waren privé aan het knuffelen en zoenen. Het probleem was dat Kristen een relatie had met Rob en Rupert was een getrouwde vader van twee! Beiden kwamen publiekelijk naar buiten en verontschuldigden zich bij hun dierbaren, maar beiden waren uiteindelijk single.

8 Meg Ryan & Russel Crow

Meg Ryan was de lieveling van Amerika in de jaren '90. Ze was super getalenteerd en speelde in een reeks hitfilms. In die tijd was ze in een veel gepubliceerd huwelijk met mede Hollywood-hottie, Dennis Quaid; ze waren het perfecte paar. Echter, na het filmen van de film Proof of Life, kwam naar voren dat Meg een affaire had met haar knappe co-ster Russel Crow. Kort daarna vroeg Quaid echtscheiding aan. Meg en Crow begonnen kort daarna te daten, maar de relatie duurde niet lang.

7 Claire Danes & Billy Crudup

Actrice Claire Danes is een enorme ster en ongelooflijke actrice, maar haar besluitvorming wierp een ondergang op haar karakter in 2003.

Danes ontmoette acteur Billy Crudup tijdens het filmen van Stage Beauty. Destijds had Crudup niet alleen acht jaar een relatie met actrice Mary-Louise Parker, ze droeg ook hun kind. Maar het was duidelijk dat de band tussen Denen en Crudup te sterk was omdat hij zijn vriendin verliet om met Denen te gaan daten toen ze zeven maanden zwanger was. Denen en Crudup gingen vier jaar met elkaar om voordat ze uit elkaar gingen. Denen hebben de affaire aan Howard Stern gemeld, maar Mary-Louise Parker en Billy Crudup zijn er relatief stil over gebleven.

6 Debra Messing & Will Chase

Will & Grace-sensatie, Debra Messing, was 16 jaar getrouwd met producer Daniel Zelman voordat hij officieel scheidde. In het begin leek het gewoon weer een slachtoffer van trouwen in de publieke belangstelling, maar later veranderde het in een geruchtenzaak die het huwelijk aan flarden scheurde.

Er is gemeld dat Messing een relatie had met haar Smash-medespeler Will Chase. Rond dezelfde tijd dat Debra de scheiding aanvroeg van Daniel, vroeg Will de echtscheiding aan van zijn vrouw Stephanie Gibson. Volgens The Daily Telegraph begonnen de twee onmiddellijk te daten, wat bewijst dat er al die tijd iets tussen hen was. Maar na twee jaar daten, stopten de twee ermee.

5 Paris Hilton & Chad Michael Murray

Chad Michael Murray en Paris Hilton waren iconische figuren in de jaren 2000. Paris was de rijke socialite die overal werd gefotografeerd waar ze ging, en Murray werd beroemd door One Tree Hill. De twee werkten samen tijdens het filmen van House of Wax en hadden naar verluidt een relatie terwijl hij getrouwd was met co-ster Sophia Bush. Om de waarheid aan de affaire toe te voegen, probeerde Sophia het huwelijk nietig te verklaren wegens 'fraude', iets minder dan een jaar getrouwd. Maar toen dat niet werkte, scheidde ze snel van Chad Michael Murray. Alle drie zijn ze mama gebleven over wat er echt is gebeurd.

4 Helena Bonham Carter & Kenneth Branagh

Kenneth Branagh was bijna zes jaar getrouwd met actrice Emma Thompson voordat de geruchten zich begonnen te verspreiden. In de jaren '90 filmde Branagh Frankenstein met actrice Helena Bonham Carter toen de twee een geheime relatie begonnen. Thompson kwam erachter, vroeg een scheiding aan, en hij en Helena hadden ongeveer vijf jaar een relatie voordat ze uit elkaar gingen.

Helaas voelde Thompson zich destijds verraden door Helena, die ze kende en waarmee ze bevriend was. Thompson heeft sindsdien over de affaire gesproken en opgemerkt dat de twee vrouwen nu op betere voet stonden en dat het "bloed onder de brug" was.

3 Jennifer Aniston & Justin Theroux

Iedereen in de wereld van de popcultuur is op de hoogte van de affaire tussen Brad Pitt en Angelina Jolie terwijl ze meneer en mevrouw Smith aan het filmen waren. De arme Jennifer Aniston bleef in het stof achter en had te maken met het zien van de nieuwe powercover die elk tijdschrift siert. Wat sommige mensen misschien niet weten, is dat Jennifer zichzelf in een soortgelijke situatie heeft gesticht met ex-man Justin Theroux.

De twee sterren ontmoetten elkaar tijdens het filmen van Wanderlust en begonnen een paar jaar later met daten. Ten tijde van de film had Theroux echter een langdurige relatie met Heidi Bivens. De twee waren 14 jaar samen voordat Theroux haar verliet voor Jennifer. Dit liet mensen speculeren of deze twee hun relatie begonnen tijdens het filmen …

2 Angelina Jolie & Billy Bob Thornton

Angelina Jolie lijkt deze greep op mannen te hebben en kan het niet helpen als het op liefde aankomt. Lang voordat ze haar relatie met Brad Pitt begon, was ze getrouwd met acteur Billy Bob Thornton. Het probleem is dat de twee elkaar ontmoetten tijdens het filmen van Pushing Tin toen hij verloofd was met actrice Laura Dern. Pas toen Dern in de roddelbladen over hun geheime affaire hoorde, wist ze dat ze haar verloofde was kwijtgeraakt. En het lijkt erop dat Dern geen sluiting had. Zoals ze zei: "Ik verliet ons huis om aan een film te werken, en terwijl ik weg was, is mijn vriend getrouwd en ik heb nooit meer iets van hem gehoord." Jolie en Thornton waren drie jaar getrouwd voordat ze gingen scheiden.

1 Suzy Amis & James Cameron

Beroemde regisseur James Cameron en zijn vrouw Suzy Amis hebben een ingewikkeld achtergrondverhaal. De twee ontmoetten elkaar tijdens het filmen van Titanic en vielen hals over kop voor elkaar. Het probleem is dat Cameron destijds bij zijn langdurige vriendin Linda Hamilton woonde. Zijn relatie met Amis ging door terwijl hij bij Hamilton woonde, maar hij moest een keuze maken. Marie Claire beweerde dat hij met Hamilton ging trouwen, maar later van haar scheidde om weer samen te komen met Amis met wie hij vandaag nog steeds getrouwd is!

Aanbevolen: