Travis Barker biedt aan om ex-vrouw Shanna Moakler te helpen na haar zwangerschapsaankondiging

Inhoudsopgave:

Travis Barker biedt aan om ex-vrouw Shanna Moakler te helpen na haar zwangerschapsaankondiging
Travis Barker biedt aan om ex-vrouw Shanna Moakler te helpen na haar zwangerschapsaankondiging
Anonim

Reality-televisiester Shanna Moakler was deze week in de roddelbladen na de rommelige breuk tussen haar en Matthew Rondeau en de aankondiging van haar zwangerschap slechts enkele dagen later. Nu komt Moakler's ex-man Travis Barker naar voren en staat klaar om haar te helpen en te ondersteunen op elke mogelijke manier.

Hollywood Life meldde dat Barker contact opnam met Moakler en haar feliciteerde met haar zwangerschap. Een insider besprak ook wat hij tegen haar zei toen hij zijn hand uitstak. 'Travis heeft Shanna benaderd en haar gefeliciteerd. 'Hij heeft haar laten weten dat hij er zal zijn voor alles wat ze nodig heeft. Of het nu gaat om wat boodschappen halen of meer helpen met de kinderen, Travis staat voor haar klaar."

De muzikant heeft de situatie tussen Moakler en Rondeau niet besproken en is niet van plan er met haar over te praten totdat ze er klaar voor is. De twee delen twee kinderen, Alabama, 16, en Landon, 18.

Moakler en Rondeau hebben hun relatie niet op goede voet beëindigd

Hoewel het paar gelukkig leek te zijn op sociale media, viel dat allemaal uiteen toen een nu verwijderde video op sociale media werd geplaatst waarin werd beweerd dat Moakler hem bedroog. Ook maakten ze ruzie over de situatie bij hen thuis, wat ertoe leidde dat de politie werd gebeld. De agenten beweerden Moakler te hebben gevonden met zichtbare sporen op haar lichaam, wat ertoe leidde dat Rondeau werd gearresteerd voor huiselijk geweld.

Fans van Moakler hebben haar tijdens deze beproeving gesteund en hebben haar bijgestaan met betrekking tot de situatie. Ze gaf al snel een verklaring af en zei: "Ik wilde iedereen laten weten dat het goed met me gaat en ik wil je bedanken voor je liefde en steun." Ze zei ook dat ze niet alleen is en verklaarde: "Ik ben omringd door mijn familie en vrienden." Op het moment van deze publicatie heeft ze niet met haar ex gesproken en hij heeft geen verklaring afgelegd over zijn betrokkenheid bij het leven van hun toekomstige kind.

Barker die Moakler steunt komt minder dan een jaar na haar video van het verwijderen van haar tatoeage

Moakler haalde in 2021 de krantenkoppen nadat ze een video op haar Instagram had geplaatst waarin ze haar 'Travis'-tatoeage van haar pols liet verwijderen. Ze was een en al glimlach tijdens de procedure, terwijl Rondeau haar de hele tijd filmde en ondersteunde. Nadat Moakler en haar verpleegster de volgende stappen hadden besproken om haar tatoeage te verwijderen, bleef ze praten over hoe opgewonden ze was, terwijl Rondeau zei: "God zij dank."

Ze heeft Barker's relatie met Kourtney Kardashian ook meerdere keren in de schaduw gesteld. "Ik ben heel erg over mijn ex heen", vertelde ze aan People. "Maar vind ik een deel van de pda die hij met haar doet raar? [Ja]." Sindsdien praat ze niet meer slecht over de relatie van de twee en heeft ze een stabiele relatie met Barker onderhouden.

De twee waren van 2004-2008 getrouwd en speelden twee seizoenen in de realityshow Meet the Barkers. Hun meest recente wijziging vond plaats in 2014, wat ertoe leidde dat Moakler en Barker werden gearresteerd. Er werden echter geen aanklachten ingediend en de twee hebben sindsdien een vaste relatie onderhouden.

Vanaf deze publicatie is het niet bekend of Moakler en Barker elkaar sinds het incident van aangezicht tot aangezicht hebben gezien. De insider bleef Hollywood Life echter vertellen dat hij hem wil steunen en dat: "Travis weet dat Shanna een volwassene en erg onafhankelijk is, maar ze zal altijd in zijn leven zijn en wil nog steeds het beste voor haar aan het einde van de dag."

Aanbevolen: