Wat Shanna Moakler vindt van ex Travis Barker en Kourtney Kardashian die een baby proberen te krijgen

Inhoudsopgave:

Wat Shanna Moakler vindt van ex Travis Barker en Kourtney Kardashian die een baby proberen te krijgen
Wat Shanna Moakler vindt van ex Travis Barker en Kourtney Kardashian die een baby proberen te krijgen
Anonim

Bijna twee maanden nadat Travis Barker aanbood om zijn ex-vrouw Shanna Moakler te helpen met haar zwangerschap, onthult de reality-tv-ster nu wat ze denkt van hem en Kourtney Kardashian die proberen een baby te krijgen. Hoewel ze in het verleden gemengde gevoelens heeft getoond voor de relatie van het paar, melden media dat ze hun reis heeft gesteund.

De ster vertelde onlangs aan US Weekly dat hoewel ze niet zoveel weet als de media dachten dat ze zou doen, ze het geweldig vindt dat ze het proberen. "Ik denk dat als dat een wens tussen hen twee is, dat fantastisch is", zei Moakler.“Daar heb ik geen problemen mee. Hun persoonlijke relatie is echt niets waar ik bij betrokken ben.”

Helaas gaf Moakler in maart toe dat haar zwangerschap een vals positief resultaat was en dat ze toch niet zwanger was. Ze nam naar verluidt een afslankpil met het hormoon dat tijdens de zwangerschap wordt geproduceerd. Hoewel dit het geval is, vertelde ze de media dat ze open staat voor meer kinderen.

Moakler heeft gemengde gevoelens over het stel sinds ze voor het eerst bij elkaar kwamen

Nadat Barker en Kardashian hun relatie in 2021 aankondigden, toonde Moakler haar steun voor de twee. Ze heeft echter ook opmerkingen gemaakt over hun relatie die klinken alsof ze hun relatie in de schaduw stelt. Toen Moakler hun relatie met People besprak, bevestigde de voormalige schoonheidskoningin geen kwade wil tussen haar en Barker. Ze zei echter ook dat ze hun zoenen vreemd vond. "Ik ben heel erg over mijn ex heen. Het is lang geleden. Maar vind ik een deel van de pda die hij met haar doet raar? [Ja]."

In hetzelfde interview zei ze ook dat ze wilde dat hij gelukkig was, en dat ze blij is dat hij dat is. "Ik ben echt, oprecht blij voor hem. Ik wil dat de vader van mijn kinderen gelukkig is en een partner heeft die hem gelukkig maakt… en een betere vader," zei ze. Ze kon ook zien dat zij en Barker's kinderen Kardashian leuk vinden, wat volgens haar het enige is dat telt.

Moakler weet niet zoveel van hun reis als mensen denken dat ze weet

Mensen hadden verwacht dat Moakler veel zou weten over hun reis, vooral omdat zij en Barker met succes co-ouderschap hebben gehad over hun twee kinderen, Landon en Alabama. Ze gaf echter anders toe. "Het enige dat ik weet, is wat iedereen weet", vertelde ze aan US Weekly. Ze onthulde ook dat ze wist dat de twee complicaties hadden met IVF.

Meer informatie over hun zwangerschapsreis komt aan het licht na de release van The Kardashians, waarin Kardashian hun reis heeft beschreven."Het was niet de meest geweldige ervaring", zei Kardashian. Ze gaf ook toe dat de medicatie die ze gebruikt haar in de menopauze heeft gebracht en dat sociale media dachten dat ze zwanger was vanwege 'gewichtstoename'.

Moakler eindigde onlangs als zevende in Celebrity Big Brother en blijft uitvoerend producent van de Miss Nevada USA-verkiezing. Ze blijft echter het enige leven leiden na haar vervelende breuk met Matthew Rondeau. Op het moment van deze publicatie is het niet bekend of ze aanstaande tv-shows heeft.

Aanbevolen: