Shanna Moakler veilt Travis Barker-verlovingsring na huwelijk met Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Shanna Moakler veilt Travis Barker-verlovingsring na huwelijk met Kourtney Kardashian
Shanna Moakler veilt Travis Barker-verlovingsring na huwelijk met Kourtney Kardashian
Anonim

Shanna Moakler zal een klein fortuin verdienen nadat ze heeft besloten de verlovingsring te veilen die ze van haar ex-man Travis Barker heeft gekregen.

Shanna Moakler heeft de verlovingsring al op de markt gebracht

Moakler vertelde Us Weekly dat ze hoopt een grote meevaller te scoren voor de prachtige verlovingsring van Cartier. De ring wordt al geveild op de website Worthy.com, met een startprijs van $ 51, 000. "Dat hoofdstuk van mijn leven is voorbij en hoewel het ooit dragen me veel vreugde heeft gebracht, hoop ik dat het een nieuw huis en blijf iemand net zoveel geluk brengen als het mij ooit deed", zei ze. Moakler gutste dat de met diamanten ingelegde band met solitaire steen "iconisch" was. De voormalige Celebrity Big Brother-ster sprak haar hoop uit dat de ring voor $ 120K wordt verkocht - zoals het oorspronkelijk door Barker was gekocht voor "ongeveer $ 160K."

Shanna Moakler houdt vol dat haar beslissing niet een reactie is op het recente huwelijk van Travis Barker met Kourtney Kardashian

De reality-tv-persoonlijkheid wees er ook op dat ze haar ring niet verkocht als reactie op Barker's recente huwelijk met Kourtney Kardashian. "Ik weet zeker dat mensen zouden aannemen dat het te maken heeft met de bruiloft, maar ik wilde gewoon een goede verkoper vinden," verklaarde ze.

Travis Barker en Shanna Moakler delen twee biologische kinderen samen

Travis Barker, 46 en Shanna Moakler, 47, waren getrouwd van 2004 tot 2008. Ze delen een zoon en dochter genaamd Landon en Alabama, 18 en 16 jaar oud. De muzikant diende als stiefvader voor de dochter van zijn ex-vrouw, Atiana De La Hoya, 23 jaar. Het paar leek zich in 2008 te hebben verzoend, maar hun huwelijk werd datzelfde jaar formeel ontbonden.

Travis Barker en Kourtney Kardashian trouwden afgelopen weekend in Italië in het bijzijn van familie en vrienden

Travis Barkee begon een relatie met Kourtney Kardashian, 43, in 2021 en verloofde zich tijdens een reis naar Montecito, Californië afgelopen oktober. Het gelukkige paar is eerder deze maand officieel getrouwd in een gerechtsgebouw in Santa Barbara. Afgelopen weekend hielden ze een officiële huwelijksceremonie in Italië. Kourtney's moeder Kris Jenner liep met haar oudste dochter door het gangpad.

Aanbevolen: