Fans slepen Shanna Moakler mee voor het gebruik van de Kardashians om haar 15 Minutes Of Fame te melken

Inhoudsopgave:

Fans slepen Shanna Moakler mee voor het gebruik van de Kardashians om haar 15 Minutes Of Fame te melken
Fans slepen Shanna Moakler mee voor het gebruik van de Kardashians om haar 15 Minutes Of Fame te melken
Anonim

Fans denken dat ze volledig geobsedeerd is geraakt door de Kardashians en ze speculeren dat ze de reden weten waarom… ze gebruikt ze om haar 15 minuten roem te melken, en het werkt.

Moakler heeft onlangs een paar uithaalacties gedaan naar Kim Kardashian, haar in de schaduw geworpen op sociale media en haar ervan beschuldigd een affaire te hebben gehad met Travis Barker voordat hij besloot om met haar zus, Kourtney Kardashian te daten.

Voorheen was Moakler overal op sociale media, Kourtney voor haar PDA met Travis aan het trollen en met zware beschuldigingen rondstrooiend dat Kourtney probeerde haar kinderen bij haar weg te houden.

Fans laten zich niet voor de gek houden. Moakler doet alles en nog wat om de vacht van de Kardashians te berijden om zichzelf in de krantenkoppen te houden - en het werkt!

Moakler melkt het

Gooi de naam 'Kardashian' in een kop, en de wereld zal erop klikken… Shanna Moakler heeft dit duidelijk ontdekt. De voormalige model- en reality-tv-actrice heeft haar naam al heel lang niet meer in de pers gezien, natuurlijk totdat ze de beroemde familie begon te trollen waarmee haar ex, Travis Barker, nu verbonden is.

Door elke mogelijke publieke hit tegen de Kardashian-familie te nemen, houdt Moakler zichzelf meer dan alleen 'actueel', ze houdt zichzelf trending. Ze is erin geslaagd om heel veel aandacht aan zichzelf te besteden.

Ze is nu perfect klaar om ten volle te profiteren van haar roem door voort te bouwen op haar merk. Ze heeft een vast publiek en fans zijn zich ervan bewust dat dit alleen komt omdat ze vasthoudt aan het veroorzaken van Kardashiaans drama. Ze berijdt hun vacht helemaal naar haar eigen roem, en ze doet het goed.

Fans kijken door het spel

Moakler heeft momenteel niet veel voor haar in petto. Haar eigen kinderen willen niets met haar te maken hebben, en haar ex is overgestapt naar een veel prominentere relatie. Haar carrière ligt stil, maar ze is erin geslaagd om de pers te regeren, dankzij haar voortdurende trollen van de Kardashian-familie.

Fans op sociale media hebben dit opgemerkt en slepen de stijl van Moakler voort door te zeggen; "De jaloezie van dit meisje op anderen wordt raar!!!" en "Oh ja, ze kan niet stoppen vanwege alle publiciteit die ze krijgt. Ze heeft nog nooit zoveel aandacht gehad", evenals; "Wauw, ze greep echt de pers die ze maar kon krijgen, hè? Ik heb medelijden met haar."

Een andere fan reageerde door te zeggen; "Stop met het geven van pers aan dit meisje," en "Stop alsjeblieft met posten over dit "was nooit" en ook: "De moeder en kinderen hebben allemaal honger naar roem en zijn op zoek naar 2 minuten roem in de naam van Kourtney."

Aanbevolen: