Waarom is Sydney Sweeney beroemd? Hier is een samenvatting

Inhoudsopgave:

Waarom is Sydney Sweeney beroemd? Hier is een samenvatting
Waarom is Sydney Sweeney beroemd? Hier is een samenvatting
Anonim

Sydney Sweeney lijkt te versoepelen in haar nieuwe rol. De acteur-producer lijkt in elke populaire tv-show te zijn. Sydney trad de afgelopen jaren op tegenover enkele van Hollywood's topsterren in films, miniseries en populaire shows. Voor sommigen lijkt ze misschien een superster van de ene dag op de andere, maar niets is minder waar.

Hoewel de inwoner van Washington het meest populair is vanwege haar vertolking als Cassie Howard in Euphoria van HBO, heeft ze veel meer gedaan dan dat.

Hoe oud is Sydney Sweeney?

Sydney Sweeney is een 24-jarige Amerikaanse actrice die Cassie speelt in de HBO-serie Euphoria. Haar familie verhuisde naar Los Angeles om haar acteercarrière te ondersteunen nadat ze was geboren en opgegroeid in Spokane, Washington. Sydney Sweeney is ook een getrainde MMA-vechter.

Op de middelbare school vocht ze ook in grappling-toernooien. "Ik ben getraind in mixed martial arts", verklaarde Sydney in een interview met Marie Claire. Ik begon op 14-jarige leeftijd en deed voor het eerst mee op 18-jarige leeftijd. Ik won een worstelwedstrijd tegen jongens met een gewichtsklasse boven mij."

Sydney was de afscheidsster van haar middelbare school en ging ook naar de universiteit om ondernemerschap te studeren.

Waarom is Sydney Sweeney beroemd?

De actrice begon haar carrière op 12-jarige leeftijd en maakte haar eerste optredens in de serie Heroes and Criminal Minds in 2009.

Sydney groeide op in de staat Washington en moest haar ouders overhalen om haar naar LA te brengen. Ze vertelde Coveteur in 2019 dat ze haar ouders moest overtuigen om haar te laten proberen, en haar zakelijke strategie was geïnspireerd door Emma Stone.

Sweeney's familie bracht de volgende jaren door met heen en weer vliegen tussen Spokane, Washington en Los Angeles voor try-outs. Ze kreeg kleine optredens in Grey's Anatomy, Criminal Minds en andere series, maar die rollen waren niet de bekroonde baan waar ze als kind naar verlangde.

Sydney brak in 2018 door toen ze werd gecast in de Netflix-komedie Everything Sucks! In de enige aflevering van de show op Netflix was Sydney Kate's liefdesbelang. Sweeney was ook te zien in HBO's Sharp Objects tegenover Oscar-winnares Amy Adams. Ze was de afgelopen jaren te zien in de populaire franchise The Handmaid's Tale, de Academy Award-winnende film Once Upon A Time In Hollywood en de kleine speelfilm Clementine.

Het HBO-komedie-drama The White Lotus, Robot Chicken, The Voyeurs en Night Teeth behoren tot haar meest recente films.

Sydney's bekendste rol is in HBO's nieuwe adolescentendrama Euphoria, waarin ze samenspeelt met modekoningin Zendaya. De rol van Cassie, de voormalige beste vriendin van Rue, wordt door haar gespeeld. Cassie is Chris McKay's liefdesbelang in Euphoria. Ze schittert in elke aflevering van Euphoria.

Waar is Sydney Sweeney nog meer in geweest?

Sweeney treedt al meer dan tien jaar op in Hollywood en is nu een mainstream naam. Volgens een recent gesprek met de Britse GQ heeft ze op haar twaalfde een vijfjarig carrièreplan opgesteld en dat aan haar ouders gegeven in een presentatie om hen over te halen haar als actrice te laten optreden.

Sweeney beweert dat haar weg naar prestatie ongewoon moeilijk was. In een gesprek met tmrw haalde ze herinneringen op aan het verlaten van haar geboorteplaats om haar acteercarrière in LA te volgen. "Niemand in mijn omgeving had zoiets echt meegemaakt," legde ze uit, "Ik kom uit Spokane, Washington. Het was moeilijk voor mijn familie, vrienden en school omdat het zo onbekend voor hen was."

Sweeney was niet de enige die worstelde, omdat ze constant werd afgewezen voordat ze de onderdelen vond die haar in de industrie zouden vestigen. Voor de familie van de acteur was het ook een moeilijke tijd. Haar familie ging niet lang na aankomst in LA failliet vanwege de stijgende kosten van levensonderhoud. Sweeney overwoog haar ambities op te geven en naar huis terug te keren, maar haar vastberadenheid hielp haar vol te houden.

Sweeney's zelfbeschikking wordt toegeschreven aan veel van haar prestaties: naast acteren volgt ze onder meer mediarecht op de business school en runt ze haar eigen productiehuis, volgens de Britse GQ.

Sweeney's aankomende projecten

Sydney Sweeney vestigt zich snel bij de meest verdienstelijke jonge acteurs en heeft een aantal veelbelovende rollen in haar aankomende ondernemingen.

Sweeney speelt met Shameik Moore in haar aankomende misdaadthriller Silver Star. De opnames zullen waarschijnlijk pas in de herfst van 2021 beginnen, daarom zal Silver Star pas in 2022 worden aangekondigd. De acteur zal ook in seizoen 2 van Euphoria te zien zijn. Sweeney is gepland om te verschijnen in HBO's The Players Table naast zanger Halsey in een ander partnerschap.

Sweeney's productiehuis, Fifty-Fifty Films, zal ook uitvoerend producent zijn in de HBO Max-televisieserie. De Players Table, geregisseerd door Sydney Sweeney, heeft nog geen releasedatum.

Sydney Sweeney is een van die acteurs die misschien bekendheid heeft gekregen als gevolg van een van hun bekende rollen, maar die in haar eerdere ondernemingen nog langer heeft gewerkt om succes te behalen. De vasthoudendheid en veerkracht van Sydney zijn bewonderenswaardig en ze dient als voorbeeld voor haar collega's en de jongere generatie die tegen haar opkijkt. Sweeney is een jonge veelbelovende artiest die haar ster de afgelopen jaren heeft zien stijgen en ongetwijfeld nog veel meer mijlpalen in haar carrière zal bereiken.

Aanbevolen: